Dermedic, Oilage, Anti-ageing, Naprawczy krem na noc przywracający gęstość skóry
10 HIT!
71 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacji- Nowoczesna olejowa formulacja
- Przywraca charakterystyczne dla młodego wieku parametry skóry – jędrność, nawilżenie, gęstość, grubość, elastyczność i gładkość
- Koryguje i podnosi owal twarzy
- Redukuje głębokość i długość zmarszczek
- Zwalcza zewnętrzne i wewnętrzne przyczyny starzenia się
- Odwraca okołomenopauzalne starzenie się skóry
- Usuwa oznaki zmęczenia
- Dzięki formule Anti-Pollution stymuluje funkcje obronne naskórka i chroni przed negatywnym wpływem czynników środowiskowych, w tym zanieczyszczeń i pyłów zawieszonych
- Niekomedogenny
Cechy produktu
- Pojemność
- 50 – 100ml
- Rodzaj
- na noc
- Właściwości
- liftingujące, nawilżające, ujędrniające, przeciwzmarszczkowe
- w słoiczku
- Parfum
Recenzje 21
26 listopada 2020, o 22:06
Zawsze do niego wracam
Jak dla mnie jest to świetny krem. Zawsze gdy mnie się skończy lub próbuję testować inny krem na noc, moja skóra staje się dramatycznie odwodniona. Uwielbiam go za to, że tworzy on właśnie "naprawczą" warstwę na mojej skórze i pozwala jej na nocną regenerację. Właściwie jest to jedyny krem jaki miałam, który sprawia, ze budzę się rano z idealnie nawilżona i miękką skórą.
Zapach jest przyjemny i delikatny. Konsystencja przypomina mi taki miodowy kisiel. Podoba mi się, ze jest on w szklanym słoiczki, chociaż jeszcze bardziej wolałabym go mieć w pojemniku z pompką. Cena jest ok - ja zazwyczaj czekam na promocje i kupuje go za ok 34 zł :)
Niektórzy pewnie mogliby przyczepić się do składu. Według mnie jeśli produkt ewidentnie działa tak fantastycznie na moją cerę to skład jest drugorzędny.
ZALETY: działanie
1 /5
3 maja 2020, o 23:55
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: 2 tygodnie
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Nie polecam
Kupiłam krem w superpharm, potrzebowałam mocno odżywczego i nawilzajacego i gęstej konsystencji na noc . Pani poleciła mi ten, zaufalam i bardzo żałuję. Krem ma oleistą i rzadką konsystencję , po pierwszym nałożeniu myślałam że będzie idealny . Jednak wielkie rozczarowanie , krem się nie wchłania tylko zostaje tłusty film na skórze, jednak stosowalam przez 10 kolejnych nocy i efekt to zatkane pory i brak poczucia nawilzenia jakiegokolwiek. Szczerze odradzam .
ZALETY: Zapach
WADY: Oleista konsystencja. Brak uczucia nawilżenia i odżywienia . Nie wchłania się
3 /5
22 marca 2020, o 10:45
Nie kupi ponownie
nie lubię
Próbowałam przekonać się do tego kremu, ale ilekroć stosuję go, im dłużej, tym bardziej uświadamiam sobie, że to nie moja bajka.
Kupiłam go w momencie, gdy byłam w trakcie zabiegów z użyciem kwasu glikolowego. Skóra wymagała intensywnej naprawy, regeneracji i nawilżenia.
W międzyczasie nie wyszedł mi eksperyment z serum kofeinowym pod oczy The ordinary, miałam przesuszoną na wiór skórę.
Myślałam, sugerując się dobrymi opiniami na wizażu, że Dermedic Oilage na noc będzie świetnym rozwiązaniem.
Tymczasem, krem pomimo ogromnej tłustości wcale nie nawilża skóry aż tak jak mogłoby się wydawać. Po zmyciu rano, skóra nadal błagała pić, a pod oczami jej stan wcale się nie poprawiał.
Budziłam się rano z niezdrowo wyglądającą cerą. Gdy używałam maseczki całonocnej Soraya SleepWell ten problem nie występował- buzia rano prezentowała się ładnie. Winię ten produkt.
Nawet miałam wrażenie, że pod oczami pogarszał stan.
Niekiedy czułam swędzenie po tym produkcie, może to efekt peptydów? Są w składzie?
Słowem nie wrócę do jego stosowania, próbuję go wykończyć.
WADY: - bardzo tłusty
- nie nawilża wystarczająco
- buzia rano wygląda na zmęczoną produktem
- nie kondycjonuje buzi
- nie jestem z niego zadowolona
18 marca 2020, o 15:08
Używa produktu od: próbka
Wykorzystała: kilka próbek
Cudowny!
Krem od Dermedic bardzo przypadł mi do gustu. Krem stosowałam zarówno na dzień, jak i na noc. Przede wszystkim zauważyłam ogromne nawilżenie, które czułam cały czas. Cera wyglądała zdrowo, była bardzo odżywiona oraz rozświetlona. Krem mimo, że jest treściwy, ma lekką konsystencję i szybko się wchłania. Przyznam też, że bardzo ładnie pachnie. Rzeczywiście usuwa oznaki zmęczenia. Krem jest barwy żółtej, ale nie zauważyłam, aby brudził pościeli.
ZALETY: + ogromnie nawilża
8 grudnia 2019, o 14:18
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
Wykorzystała: jedno opakowanie
Doskonale nawilża i pielęgnuje, skóra staje się miękka i ujędrniona. Rano cera wydaje się rozświetlona i pełna blasku. Sprawdza się dla suchej i wrażliwej skóry. Posiada olejowa konsystencję ale pomimo to szybko się wchłania i nie pozostawia lepiej warstwy. Wydajny kosmetyk o miłym zapachu.
ZALETY: Wydajność
Działanie
Skuteczność
30 października 2019, o 02:01
Wykorzystała: kilka opakowań
ratunek dla dojrzałej, suchej skóry
Najlepszy w swoim przedziale cenowym. Tłusty, ale dający skórze komfort. Idealny na zimę i pod makijaż. Zapach przyjemny. Zużyłam już kilka opakowań i ciągle do niego wracam.
ZALETY: - nawilża
- natłuszcza
- daje suchej skórze komfort na kilka godzin
- nie roluje podkładu
WADY: brak
1 października 2019, o 09:37
Fantastyczny!
Jeden z najlepszych kremów na noc! Niezastąpiony!
Początkowo nie byłam przekonana do jego olejowej żółtej konsystencji... - czułam się trochę jakbym smarowała się masłem po twarzy... ;) Mimo to dałam mu szansę i jestem zachwycona!!! Jest cudowny!
Skóra twarzy rano jest promienna, wygładzona, świetnie nawilżona, jakby rozświetlona od wewnątrz. Efekty są widoczne gołym okiem!
Krem w ogóle nie podrażnia mojej wrażliwej skóry. Bardzo dobrze się nakłada i wchłania. Ma przyjemny zapach.
Aktualnie jestem w trakcie 3 opakowania - i wiem ze na pewno kupię kolejny.
ZALETY: - efekt widoczny gołym okiem
- pięknie rozświetlona, zregenerowana skóra twarzy
- zapach
- wydajność
WADY: brak
12 sierpnia 2019, o 15:05
Zakochałam się
Kosmetyki z tej serii aktualnie są moimi ulubionymi. Krem na noc szczególnie dla mojej suchej skóry, powinien być mocno nawilżający i regenerujący. Ten krem świetnie się spisuje. Od pierwszego użycia czuć różnicę. Natychmiast odżywia i nawilża. Nie zapycha, nie podrażnia skóry, nawet tej mocno wrażliwej. Krem jest wydajny, ma kremową, nietłustą konsystencję. Naprawdę polecam.
ZALETY: wygładzenie
odżywienie
nawilżenie
nie zapycha
11 lipca 2019, o 10:58
Ulubiony
Krem faktycznie działa naprawczo i przywraca gęstość-wygładzenie skóry. Jest delikatny, nie pozostawia tłustej powłoki, fajnie się wchłania. Skóra jest nawilżona i widocznie wygładzona, miękka w dotyku. Krem nie zapycha skóry, nie powoduje podrażnienia i alergii. Uwielbiam fakt, że w składzie są oleje, które idealnie współpracują z moją skórą i ją odżywiają, świetnie nawilżają. Bardzo lubię tę serię.
ZALETY: świetny skład z olejami
nawilżenie i wygładzenie skóry
rozświetlenie
18 kwietnia 2019, o 11:37
Spełnia wszystkie oczekiwania
Krem kupiłam zachęcona dobrymi opiniami i dlatego, że dwa produkty tej serii mi się super sprawdziły. Potrzebowałam czegoś bardzo odżywczego na noc, więc skusiłam się na ten krem. Nie zawiodłam się. Krem świetnie nawilża, wygładza skórę i ją odżywia. Ma piękny zapach i fajną konsystencję. Plus za oleje w składzie, które bardzo lubię stosować w mojej pielęgnacji. Dla mnie bomba
ZALETY: nawilżenie
6 kwietnia 2019, o 14:03
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
Dobry
Krem używałam miesiąc. Jest bardzo delikatny. Super się wchłania, ma piękny zapach. Krem kupiłam w aptece. Uważam, że jest za mało wydajny. Cena za droga. Nie kupiłabym drugi raz. Krem nic nie robił. Miałam wrażenie, że rano mam jakby "film" na twarzy. Musiałam to zmyć i potem dopiero nałożyć inny krem.
ZALETY: ładny zapach
szybkie wchłanianie
WADY: wysoka cena
mało wydajny
pozostaje po nim "film" na drugi dzień
31 marca 2019, o 21:36
Bardzo go lubię!
Kremik świetnie sprawdza się na mojej cerze. Ma ekstra olejową formułę, która jest miła dla skóry. Zauważyła, że krem przywraca nawilżenie, gładkość oraz elastyczność skóry. Nie ma co się też przerażać, że ma oleje w składzie, bo nie zapycha. Bardzo fajnie rozświetla skórę i nadaje jej zdrowego, promiennego wyglądu. Dla mnie jest bombowy.
ZALETY: nawilżenie
wygładzenie