Pędzle do twarzy

Niuqi Professional, Pędzel do różu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 3 czerwca 2024 o 13:26
    Za tą cenę lepszego nie znajdziecie
    Jest bardzo estetyczny, z elegancką czarną rączką i metalową skuwką, co sprawia, że wygląda luksusowo. Rączka jest dobrze wyważona i wygodnie leży w dłoni, co ułatwia precyzyjną aplikację makijażu. Włosie pędzla jest miękkie i gęste, co jest niezwykle ważne przy aplikacji różu. Dzięki temu produkt równomiernie rozprowadza się na skórze, nie pozostawiając smug ani plam. Pędzel delikatnie aplikuje róż na policzki, dając naturalny efekt, który można łatwo budować, jeśli zależy nam na bardziej intensywnym kolorze. Jednym z kluczowych elementów pędzla do różu jest jego kształt. Niuqi Professional ma lekko zaokrągloną końcówkę, co pozwala na precyzyjną aplikację różu w odpowiednich miejscach na twarzy. Dobrze sprawdza się także do konturowania, jeśli chcemy podkreślić kości policzkowe. Podczas używania zauważyłam, że włosie nie wypada i jest łatwe do czyszczenia. Po umyciu pędzel szybko schnie i zachowuje swój kształt, co jest dużym plusem, zwłaszcza przy regularnym użytkowaniu.
    Zalety:
    • Estetyczny design: Elegancka czarna rączka i metalowa skuwka.
    • Miękkie włosie: Delikatne dla skóry, gęste i równomiernie rozprowadza produkt.
    • Precyzyjna aplikacja: Lekko zaokrąglona końcówka pozwala na dokładną aplikację różu i konturowanie.
    • Trwałość: Włosie nie wypada, pędzel jest łatwy do czyszczenia i szybko schnie.
    • Cena: Przystępna w stosunku do jakości.
  • 16 lutego 2024 o 20:15
    Badziew!
    Kupiłam ten pędzelek zachęcona niska cena jednak to najgorzej wydane pieniądze. Sam pedzelek ma mile włosie miękkie i dobrze nakłada się nim kosmetyki ,jednak rączka odpadła od góry pędzla. Niewiem czy to mi się trafił taki egzemplarz czy cała seria jest taka. Nie polecam.
  • 10 sierpnia 2021 o 10:38
    Byłam sceptyczna
    Byłam sceptyczna do tego pędzelka, ale zupełnie niepotrzebnie. Nie mam porównania z innymi droższymi, ale dla mnie okazał się być wystarczający jak dla początkującego. Włosie jest delikatne i nie drażni skóry. Aplikuje się łatwo produkty. Łatwo też się czyści ten pędzelek. Jednego używam do różu, a drugiego do bronzera. Spisują się. Fajnie, że są różne wersje kolorystyczne. Trzonek jest bardzo gruby i miły w dotyku. Dobrze się go trzyma.
    Zalety:
    • Kolory
    • Włosie
    • Trzonek
    • Design
    lergie
    20 marca 2021 o 21:51
    Lubimy się!
    Naprawdę Biedronka stara się o jakość pędzli swojej marki własnej. Jestem zachwycona! Za dyszkę mamy naprawdę trwały pędzel zarówno do różu jak i bronzera. Mam kilka sztuk i nie oszczędzam ich ;) Po kilku jak nie kilkunastu myciach wciąż nic się nie odkształciło i dobrze się dopiera. Włosie nie jest mocno zbite i idealnie rozciera róż i bronzer bez smug i plam. Idealny kształt, lekko zaokrąglony. Świetny, polecam gorąco!
    Zalety:
    • Kształt idealny do bronzera i różu
    • Dobrze blenduje, rozciera produkty bez smug
    • Sprawnie się domywa, nie odkształca się po myciu
    • Cena i kolory
    • Wygodny trzonek
    Wady:
    • Dostępność - limitowana edycja, chociaż powraca co jakiś czas
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy