Lakiery klasyczne

Lemax Colour, French Manicure, Zestaw do french manicure

• 6 maja 2020 o 19:50
    Lemax, Colour, French Manicure, Zestaw do french manicure
    Wiele mam wspomnień z tą marką. Kosmetyki kupowałam je parę lat temu na bazarze w moim ulubionym sklepiku. Klasyczne lakiery z tej marki były spoko. Skusiłam się na ten duet z myślą o zrobieniu ładnego frenchu. No jednak nie wyszło tak jak sobie wyobraziłam. Straciłam jedynie 3,40 więc wybaczam, ale nie polecam ich kupować. Poza tym jest to już raczej zapomniany kosmetyk.
    Wady:
    • długo schnie
    • okropnie gęsty
    • słaby pigment
    • nie rozkłada się jednolicie
    • odpada po kilku godzinach
    • pędzelki do wymiany
  • 13 października 2011 o 12:12
    Lepiej OMIJAĆ !!
    Jak już kiedyś pisałam notorycznie wymieniam się z rodziną lakierami,często zupełnie nowymi -1x użytymi wg zasady że to co nie pasuje jednej osobie może pasować innej. I takim sposobem dostałam w zeszłym tyg. Ten oto zestaw do frencha (na zdjęciu po lewej stronie w duzych butlach). Wstępnie w zestawie były 3 lakiery :bezbarwny ze złotym pyłkiem który wzieła mama a pozostałe dwa czyli biały i pastelowy róż nie był jej potrzebny więc wylądował u mnie. Nie jest to mój 1 french miałam podobne zestawy z eveline, joko, wibo, a obecnie mam w domu zestaw mały sensique. I pewno gdyby nie to że dostalam ten lemax to bym go nie kupiła bo z tego sensqiue jestem całkiem zadowolona. LAKIER BIAŁY LEMAX- szybko zasycha, nie zostawia smug i ma dobry pędzelek. LAKIER PASTELOWY RÓŻ LEMAX: oj ten to masakra przez wielkie M!! Sam kolor w buteleczce marzenie ale tylko w butelce.Ma nierówną pigmentację..Tak jakby ktoś pigment z lakierem nie wymieszał dobrze w fabryce i jak maluję paznokcie długimi pociągnięciami to zostawia pigmentacyjne farfocle i smugi..KOSZMAR! Z tego co wiem biały z brokatem jest ekstra(tak mówi moja mama) i dobrze się jej go używa. Poza tym krótko trzyma. Nie podoba mi się i nie polecam Używam tego produktu od: od tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 kompletu ale chyba róż pójdzie do kosza!
  • 12 lipca 2011 o 12:25
    nie polecam
    Zgadzam się z koleżanką poniżej... -dołączone naklejki są beznadziejne, -szybko się odpryskuje, -za gęsty. Jedyną zaletą jest cena i zestaw 2w1. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 które nie dało się złużyć...
  • 1 lipca 2010 o 12:49
    Okropny
    Ten zestaw jest beznadziejny. Lakiery odpryskują w ekstremalnym tempie! Zalety: +2w1 Wady: -oba lakiery odpryskują (chwilę po pomalowaniu paznokci) -pędzelek -konsystencja (za gęsta) -połysk -dołączone paski też są beznadziejne (lakier się spod nich wylewa, nie trzymają się płytki paznokcia) Ten zestaw jest beznadziejny. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1

Zobacz także inne Lakiery klasyczne