Lakiery klasyczne

Eveline Cosmetics Color & Care, Lakier + odżywka do paznokci 2 w 1

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 maja 2024 o 8:49
    Bardzo lubię klasyczne lakiery do paznokci i często do nich wracam mimo, że od czasu do czasu lubię zrobić sobie hybrydy. Lakier Eveline Color & Care świetnie sprawdza się jako produkt wzmacniający a także jak zwykły lakier do paznokci. Nadaje paznokciom ładny kolor a dodatkowo wzmacnia je. OPAKOWANIE Kosmetyk ma szklane opakowanie, pędzelek jest idealnie wyprofilowany, gesty, ale nie za szeroki, łatwo sunie po paznokciach i szybko można nim nałożyć produkt. Opakowanie jest na tyle wygodne, że możemy zużyć lakier do samego końca, wystarczy przechylić odpowiednio buteleczkę. Szata graficzna jest bardzo prosta – mamy tutaj jedynie napisy na zakrętce i logo marki. LAKIER Posiadam lakier w kolorze 122- to bardzo ąłdny odcień różu, idealny do manicure w styli nude. Ten lakier to produkt, który zatsapi nam klasyczny lakier oraz odżywke do paznokci, bardzo lubię takie połącznie. Może być używany zarówno solo jak i stosowania jako baza pod lakier do paznokci. W składzie znajdziemy takie składniki jak: olej arganowy, sok z aloesu, biotyna, keratyna, kompleks minerałów, skrzyp polny. Lakier ma odpowiednią konsystencje zapobiegająca zalewaniu skórek czy spadaniu podczas aplikacji. Schnie bardzo szybko pozostawiając połyskujące wykończenie. Po dłuższym czasie stosowania faktycznie paznokcie stały się mocniejsze, jednak dbam o nie również stosując klasyczne odżywki i suplementy. Produkt jest bardzo wydajny, starczy na kilka miesięcy stosowania. Cena jest korzystna dla portfela.To bardzo fajna alternatywa dla klasycznych odżywek. PLUSY: + wzmacnia paznokcie + pędzelek jest odpowiednio gęsty, szybko i łatwo aplikuje się nim produkt + można stosować solo i jako bazę pod lakier + szybko zasycha + wydajny + szeroka gama kolorystyczna
    Emsiska
    30 grudnia 2023 o 14:29
    Bardzo fajny lakier
    Chciałam kupić odżywkę do paznokci ale zobaczyłam, że w promocji są lakiery 2 w 1 i postanowiłam wypróbować. Kolor jest bardzo naturalny róż, nakladam 2 warstwy i dla mnie jest idealny. Konsystencja dość gęsta, nie rozlewa się, łatwo go nałożyć.wg mnie schnie dość szybko, szybciej niż zwykłe lakiery i utrzymuje się spokojnie kilka dni. Jeśli chodzi o odżywienie paznokci, faktycznie są trwadrsze i ładnie rosną. Na pewno będę używać dalej, cena jest podobna do zwykłych lakierów, a dodatkowa funkcja odżywki to zawsze jakiś plus. Chętnie bym zobaczyła więcej kolorów w tej formule.
    Zalety:
    • ładny odcień
    • trwałość kilka dni
    • odżywienie paznokci
  • 15 grudnia 2023 o 19:29
    Jest całkiem spoko
    Od lat korzystam tylko i wyłącznie z lakierów tradycyjnych i jest to mój świadomy wybór. Do hybryd jakoś przekonać się nie mogę. O wygląd i stan swoich paznokci dbam sama dlatego nie wyobrażam sobie zaprzestania korzystania z odżywek do paznokci. W tym produkcie zaciekawiło mnie połączenie lakieru i odżywki. Dlatego z wielką ochotą podeszłam do testów i muszę przyznać, że bardzo ten produkt polubiłam. Tak fajne prezenty to można od bliskich dostawać ciągle :D Lakier ukryty jest w szklanej transparentnej buteleczce. Jest dość wysoka i smukła a do tego nie zajmuje dużo miejsca. Plus też za pędzelek mięsisty i dość długi przez co praca z tym lakierem nie jest w żaden sposób kłopotliwa. W składzie znajdziemy : olejek arganowy, sok z aloesu, kompleks minerałów, biotynę, keratynę oraz skrzyp polny- super. Posiadam odcień nr 122 jest to bardzo ciekawy odcień brudnego różu. Z tych ciemniejszych ale jeszcze na granicy pastelowego. No super. Kolekcję mam sporą ale takiego odcienia to nie miałam jak żyję. Jako, że ma być tutaj odżywka nie stosowałam już żadnej innej - a ten odcień gościł na moich paznokciach cały miesiąc aby jak najlepiej widzieć efekty. Nie nakładam kolorowego lakieru na '' nagi'' paznokieć aby nie odbarwić płytki więc tutaj zabezpieczałam się klasycznym bezbarwnym lakierem. Pędzelek pozwala na szybką i sprawną aplikację lakieru. Pełne krycie uzyskuje już po pierwszej warstwie a konsystencja lakieru jest odpowiednio gęsta także nie muszę się obawiać o to, że lakier pozalewa skórki. Dość szybko schnie- ja co prawda mam jeszcze top przyspieszający wysychanie lakieru i tutaj mogłam go aplikować już 5 minut od aplikacji lakieru . Nie mam większych zastrzeżeń co do trwałości lakieru na paznokciach ale też nie jestem osobą która ma z tym większy problem. Ten wytrzymywał mi bez uszczerbku i 8 dni a zmywałam go właściwie tylko z przyzwoitości. Jeśli chodzi o działanie pielęgnacyjne to tutaj zawarta w produkcie odżywka miała troszkę ułatwione zadanie ponieważ z natury moje paznokcie są dość mocne. Ale muszę przyznać, że ten produkt spotęgował u mnie wzmocnienie i jest to dla mnie odczuwalne. Paznokcie się nie łamią ani nie rozdwajają. Co prawda bardzo rzadko łamią mi się paznokcie ale zdarza się i zawsze wtedy gdy trafię na naprawdę słabą odżywkę a tutaj tego po prostu nie było. Osobiście jestem z tego produktu i mogę go polecić jeśli szukacie takiego rozwiązania- nie każdy ma zaufanie do produktów 2w1 i ja osobiście też za nimi nie przepadam ale tutaj jest spoko. Z miłą chęcią zostawię 5 gwiazdek :)
    Zalety:
    • bardzo wygodny pędzelek
    • idealna konsystencja
    • dość szybko schnie
    • łatwy do zmycia
    • faktycznie spełnia funkcję odżywki
  • 24 listopada 2023 o 17:22
    polecam
    Regularnie robie przerwy w stylizacjach paznokci i daje im czas na odpoczynek i regeneracje. Przetestowałam już wiele odżywek i ta z Eveline z serii color&care jest całkiem fajna. Dobrze odzywia, regeneruje i wzmacnia a przy okazji daje subtelny kolor na płytce.
  • 6 listopada 2023 o 13:18
    warto
    Piękny subtelny delikatny róż. Wybitnie naturalnie i kobieco wygląda na paznokciach. Lakier wzmacnia je i utwardza dzięki czemu rosną jak szalone. Jest łatwo dostępny w rossmanie, cena przekorzystna

Zobacz także inne Lakiery klasyczne