Podpaski

Jessa Nature, Ultra-Binden Podpaski ze skrzydełkami 100% bio-bawełny

• 5 grudnia 2021 o 19:46
    Naturalna ochrona.
    Podpaski wrzuciłam do wirtualnego koszyka, robiąc zakupy w jednym z internetowych sklepów sprzedających chemię niemiecką. Te sprawdziły się u mnie bardzo dobrze. Pierwszym ich plusem jest fakt, że zostały wyprodukowane z bawełny certyfikowanej, bez zbędnych barwników. Każda podpaska jest osobno zapakowana, dzięki czemu pojedyncze sztuki możemy wrzucić chociażby do torebki. Klej dobrze trzyma się bielizny, dzięki czemu podpaski pozostają na swoim miejscu ,nie migrując podczas ich noszenia ( miałam kiedyś tego typu produkt ,który potrafił mi się przesunąć prawie na plecy gdy się ruszałam :D ). Wybrałam wersję "normal", która sprowadza się bardzo dobrze w przypadku średnio obfitej menstruacji lub podczas ostatnich jej dni. Podpaski nie przeciekają , są miękkie, wygodne i komfortowe w użyciu. Nie podrażniają skóry,ani jej nie uczulają. Chętnie wrócę do nich za jakiś czas przy okazji kolejnych zakupów z chemią niemiecką.
    Zalety:
    • Skład produktu, komfort noszenia,właściwości ochronne.
  • 15 września 2021 o 18:12
    Kupuję regularnie
    To jedne z moich ulubionych podpasek. Używam ich regularnie. Są dość cienkie, dobrze chłoną, nie rozwarstwiają się. Starczają na długo. Dobrze trzymają się bielizny. Są tanie. Kupuję i nadal będę kupować, bo są fajne i ekonomiczne. Są też bezzapachowe i nie odparzają.