WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maski do włosów

Loton Provit, Maska regenerująca z jedwabiem

• 13 listopada 2013 o 8:59
    Miłość od pierwszego... użycia :)
    Zakochałam się w tej masce już po pierwszym użyciu :) - ładnie pachnie, tak fryzjersko; - gęsta konsystencja; - włosy są po niej miękkie, uporządkowane, dobrze się rozczesują (zasługa silikonów); - zdecydowanie wygładza strukturę włosa; - nie obciąża - cena średnia (9zł za 150 ml), ale maska jest dość wydajna. Używam tego produktu od: wakacje 2013 Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 150 ml
    94Marta
    22 kwietnia 2013 o 10:32
    ok
    Bardzo fajna odżywka, skusiła mnie cena 1,99 za saszetkę, konsystencja bardzo konkretna, ładny zapach, włosy są nawilżone, miękkie, wyraźnie odżywione, milutke w dotyku :D nie obciąża, wygładza, nadaje połysk. Polecam. Używam tego produktu od: 1 raz Ilość zużytych opakowań: 1 saszetka
  • 11 marca 2013 o 18:57
    dobra
    Kupiłam ją całkowicie przez przypadek jednak nie w szaszetkach a w dużym opakowaniu. Mile się zaskoczyłam po pierwszym stosowaniu (maske jednak nie nałożyłam na 2-3 min jak zaleca producent a zostawiłam ją na calą noc i rano zmyłam letnią wodą) + zapach + cena (chyba 9zł w tesco za 125g) + wlosy są delikatne(działanie jedwabiu) + nie obciąza + moje suche końcówki stały się jakby \'żywsze\' + mają ładny połysk - maska regenerująca jednak czy tak jest co do tego nie jestem aż tak przekonana, dla tego też zabieram pół gwiazki Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: dwa całe
  • 20 grudnia 2012 o 12:41
    polecam
    Saszetki to świetny wynalazek , kupisz taka jak produkt spełni oczekiwania to mozna kupic wieksze opakowanie , a w odwrtonym przypadku nie żal wydanych tych paru groszy na takie maleństowo. Kupiłam saszetke i sie nie zawiodłam . - wygładza - łatwo sie rozczesuja włoski - taniutka - nawilża , sa takie fajne w dotyku :D Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 całe
    v-x-n
    27 listopada 2012 o 17:05
    na pewno nie kupię ponownie
    Mignęły mi kiedyś pozytywne opinie dotyczące tej maski, więc kupiłam jak tylko zobaczyłam saszetki w Naturze. Niestety zakupiłam od razu dwie, chociaż rozum podpowiadał, że lepiej byłoby wziąć tylko jedną.. + dość niska cena, nie pamiętam ile płaciłam, ale nie jest to kwota rujnująca portfel. + dostępne w Naturze +dostępne w saszetkach I tyle z plusów. Cała reszta to w mojej opinii klapa - maska w moim przypadku zostawiała włosy szorstkie, matowe, ogólnie nieprzyjemne i takie jakieś \'fuj\'. Produkt ma też tendencję do obciążania włosów. Przy pierwszej saszetce trzymałam krócej, przy drugiej dłużej i w cieple, za każdym razem efekty nieciekawe. Powiem szczerze, że żal mi nawet tych groszy, które wydałam na te dwie saszetki. Produkt dla mnie bezużyteczny, nic nie robi - nie pielęgnuje włosów, nie regeneruje, nawet nie pozostawia ich w lepszej wizualnej kondycji. Bubel i tyle. Używam tego produktu od: dawno temu Ilość zużytych opakowań: 2 saszetki