Maski do włosów

Kerastase Nutritive, Masque Nutri - Thermique Termiczna maska odżywcza

Kerastase Nutritive Magistral Maska 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 kwietnia 2025 o 0:26
    Mega
    Maska do włosów pięknie pachnie, opakowanie jest bardzo wydajne, można do końca zużyć produkt, po regularnym stosowaniu włosy są miękkie, chronione przed wysoką temperaturą. Wydajna jest. Cena jest wysoka i to minus. Ogólnie na plus
  • 30 sierpnia 2024 o 11:57
    Sztos
    Nie zliczę ile odżywek i masek w swoim życiu udało mi się testować. Z różnym skutkiem, ale cóż takie mam hobby. Coś o moich włosach rozjaśniane, puszące się i szczerze bez stylizacji mało co jest w stanie je ujarzmić. Mało co, a jednak. Od kiedy przerzuciłam się na kosmetyki fryzjerskie, profesjonalne, czy po prostu droższe moje włosy nagle zaczęły wyglądać po postu lepiej. Jest to jedyna maska, która tak ładnie dociąża i wygładza moje włosy. Jeśli ktoś potrzebuje czegoś naprawdę ekstra to z czystym sumieniem mogę polecić. Ujarzmi największy puch, a przy dłuższym trzymaniu na włosach można uzyskać taflę. Także z sianka otrzymałam tafle przy pomocy jednego kosmetyku. Uważam, że warta jest swojej ceny jednak doceni ją tylko ten kto naprawdę ma problem z wygładzeniem włosów. Jesli kogoś satysfakcjonuje większość masek czy odżywek lub ma się naturalnie gładkie włosy to nie będzie pewnie takiego szału. Sama maska ma zapach fryzjerski trochę męski na pewno nic słodkiego, czy kwiatowego. Większosc masek tej frimy tak ma jednak nigdy mi to naprawdę nie przeszkadzało. Konsystencja bardzo zbita, bardziej masło niż nawet budyń w kolorze lekko kremowym. Kosmetyk do zadań specjalnych.
    Zalety:
    • gęsta konsystencja
    • wygładza największy puch
    • super dociąża włosy
    Wady:
    • dość szybko ją zużyłam..
  • 4 lutego 2021 o 17:16
    Mój faworyt
    Moje włosy uwielbiają tą maskę. Są po niej miękkie, gładkie, super wygładzone. Po dłuższym stosowaniu widać znaczną poprawę w kondycji włosów, stały się grubsza, bardziej sprężyste, lepiej się układają. Włosy po niej rozczesują się bardzo łatwo. Minusem jest cena, ale maska jest całkiem wydajna.
    Zalety:
    • włosy gładkie, miękkie w dotyku
    • łatwe rozczesywanie
    • lepsza kondycja włosó
  • 24 stycznia 2021 o 11:36
    Bardzo fajna!
    Kerastase to firma której dotychczas nie znałam. Maska jest bardzo fajna. Nawilża włosy i sprawia że są ożywione. Nakładam na nią czepek zeby utrzymac temperature. Efekt jest nieziemski. Wlosy sa zmiękczone i nawilzone. Latwo je rosczesac. Dodatkowo gdy mam nałożona maskę to przeczesuje włosy grzebieniem wtedy po umyciu są one lsniące i gładkie. Nie puszą się co jest dla mnie bardzo ważne bo na ogół moje wlosy są strasznie skłonne do puszenia. Zapach maski jest obłędny . Jeżeli chodzi o cenę to bywa z nią różnie. Ja akurat twierdzę iż raz można sobie pozwolić na takie coś. Nawet można poprosić rodziców czy chłopaka aby kupił nam maskę na prezent. Wtedy wyrobimy sobie opinie na temat droższych kosmetyków i zdecydujemy co jest lepsze dla naszych wlosow!
    • Nawilża
    • Regeneruje
    • Włosy się mniej puszą
    Wady:
    • Dla niektórych cena.
  • 23 czerwca 2020 o 20:30
    Super
    Maska do włosów ma bardzo ładny zapach. Od razu wygladza włosy. Zapach utrzymuje się przez bardzo długi okres. Maska jest dosyć gęsta- prawie jak galaretka. Polecam