Maski do włosów

Schwarzkopf Gliss Performance Treat, Protein + Shea Butter, 4-in-1 Nutrition Mask Odżywcza maska do włosów 4w1

Nasi użytkownicy zostawili 181 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 kwietnia 2025 o 0:46
    Ogólnie na plus
    Maska do włosów pięknie pachnie, jest dosc gęsta, opakowanie super duze, fajnie sie otwiera, duzo plusów. Cena trochę wysoka. Włosy są odżywione ,miękkie. Łatwo je rozczesac.
  • 3 marca 2025 o 23:03
    Moja ulubiona odżywka
    Nie wiem ile opakowań tej maski miałam przyjemność zużyć. Zawsze kupuję ją w Biedronce, wiem że tam zawsze ją dostanę i bywa dostępna w promocji. Jestem posiadaczką włosów cienkich, przetłuszczających się. Włosy muszę myć codziennie, dlatego szukam zawsze odżywki która nie obciąży mi niepotrzebnie włosów. Uwielbiam ją za to, że moje włosy stają się miękkie, łatwe w rozczesywaniu, są wygładzone i pełne blasku po wysuszeniu. Naprawdę nawet droższe fryzjerskie odżywki/maski nie są tak dobre jak właśnie ta od Gliss. Zdecydowanie ta jest najlepsza z całej trójki masek.
  • 24 czerwca 2024 o 23:58
    Super nawilżenie
    Maska do włosów pięknie pachnie, super odżywia włosy, nie wysusza ani nie podrażnia skóry głowy jeśli się dostanie. jest bardzo wydajna. Ma duże opakowanie, cenowo też jest ok. Ogólnie bardzo fajna. Polecam
  • 10 maja 2024 o 18:17
    Jest ok
    Maska do włosów ma piękny zapach, jest wydajna, już po pierwszym użyciu widać efekty włosy znacznie lepiej sie rozczesyja, sa gladsze a końcówki nawilzone. Opakowanie jest super. Cenowo tez. Polecam wszystkim
    mm2991
    19 stycznia 2024 o 6:54
    Bardzo dobra
    Maska znajduję się w dużym opakowaniu typu słoj dzięki czemu łatwo nabrać odpowiednią ilość produktu. Szata graficzna także jest bardzo ładna i przykuwa uwagę. Maska charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem, który utrzymuje się przez długi czas na włosach. Łatwo się róż i bardzo łatwo się spłukuje. Po zastosowaniu włosy są wygładzone, miękkie i lśniące. Zdecydowanie lepiej wyglądają po zastosowaniu maski niż bez maski. Nie obciąża włosów oraz jest bardzo wydajna.