Neboa Boost Up Conditioner Naturalna odżywka wzmacniająca

• 27 marca 2023 o 16:55
    Działanie super, ale opakowanie, to rzeczywiście katastrofa
    Odżywkę kupiłam na dużej promocji w Rossmanie. Nie żałuję, bo działanie odżywki jest bardzo dobre. Wygładza włosy, jest wydajna, rozplątuje kosmyki znacznie ułatwia rozczesywanie. Włosy są bardziej lśniące i miękkie. Jednak opakowanie to katastrofa, jest tak twarde, że nie jestem w stanie wydobyć produktu jedną ręką, zwłaszcza mokrą. Jak uda mi się wykorzystać całą odżywkę, bez pozostawiania resztek. Nie wiem, duże marnotrawstwo. Ogólnie, żeby wydobyć odżywkę muszę odstawiać cuda, bo najpierw wycisnąć ja dwoma rekami na kolano a później nałożyć na włosy ????. Czy jest warta swojej ceny? Na pewno nie z tym opakowaniem.
    b_tab
    26 listopada 2022 o 17:40
    Bardzo fajna
    Po wyciśnięciu jej konsystencja wydawała mi się wyjątkowo rzadka, a że zazwyczaj używam gęstszych odżywek to obawiałam się, że słabo zadziała na moje zniszczone włosy, ale nic bardziej mylnego! Już podczas rozprowadzania można było poczuć, że włosy są bardziej wygładzone i odżywione. Bardzo dobrze nawilżyła też mocno zniszczone końcówki, które bardzo łatwo mogłam później rozczesać.
    Zalety:
    • wygładza
    • świetnie sprawdza się na zniszczonych włosach
    • łatwe rozczesywanie
    • włosy mniej wypadają i nie łamią się
  • 30 stycznia 2022 o 10:19
    Opakowanie zdecydowanie na nie
    Produkt kupiłam skuszona naturalnym składem oraz informacją, że butelka wykonana jest w co najmniej 80% z plastiku odłowionego z oceanów, co wydało mi się mega plusem. Odżywka sama w sobie jest fajnym produktem, wygładza włosy, dzięki niej dobrze się rozczesują i nie plączą, ma fajny zapach (mi kojarzy się z cynamonem), do tego zawiera ponad 95% składników pochodzenia naturalnego... wydawałoby się ideał, gdyby nie to opakowanie. Odżywkę bardzo ciężko jest wydobyć z opakowania, trzeba się siłować z butelką, przez co dużo produktu się marnuje – nie ma możliwości wydobycia całej odżywki bez gimnastyki z rozcinaniem butelki – jeśli zaś nie rozetniemy opakowania, to wyrzuca się dużo produktu, który do najtańszych też nie należy. Ogólnie fajna odżywka, założenie wykonania butelki z plastiku odłowionego z oceanów też na wielki plus, ale samo wykonanie opakowania zdecydowanie na nie. Nie pokuszę się drugi raz o zakup tego produktu, chyba że w przyszłości opakowanie będzie ciut łatwiejsze w użytkowaniu.
    Zalety:
    • wygładza
    • skład
    • opakowanie z plastiku odłowionego z oceanów
    • dobrze się po niej rozczesuje włosy
    Wady:
    • opakowanie ciężkie w użytkowaniu
  • 3 lipca 2021 o 12:05
    Ładne opakowanie, dobry produkt. Ale...
    Odżywka zwróciła moją uwagę bo ma piękne opakowanie. Cena jest dość wysoka w Rossmanie koszt ok 30zl, w promocji ok. 22zl. Produkt sam w sobie jest wporzadku. Odżywka ładnie pachnie, jest dość gęsta. Włosy po niej się nie elektryzują, są miękkie i wygładzone. No są. Poprostu mega! Ale produkt ten na jeden DUŻY minus. Mianowicie OPAKOWANIE. Strasznie się trzeba namęczyć aby wycisnąć odżywkę. Produkt dla wytrwałych.
    Zalety:
    • Skład
    • Jakość
    • Działanie
    • Opakowanie zrobione z plastiku odłowionego z morza i oceanów
  • 30 czerwca 2021 o 13:06
    Fatalne opakowanie
    Do zakupu skusiło mnie ładne opakowanie i promocja, ale był to błąd. Opakowanie jest kompletnie niepraktyczne, produktu nie da się wycisnąć, a jest tak gęsty, że nawet po kopletnym otwarciu jest to trudne. Cena nawet po promocji jest dość wysoka. Chociaż ogólnie odżywka nie jest zła, nie warto ze względu na męczenie się z opakowaniem.
    • miękkie włosy
    Wady:
    • butelka
    • stosunek jakości do ceny