Neboa Boost Up Shampoo Naturalny szampon wzmacniający

• 6 czerwca 2023 o 14:45
    Daily szampon
    Sięgnęłam po niego zaciekawiona dobrym składem i ciekawą szatą graficzną bo to też przyciąga zazwyczaj mogą uwagę :) Szampon sprawdził mi się bardzo dobrze, nadaje się do codziennego mycia dzięki krótkiemu i dobremu składowi. Moje włosy bardzo się z nim polubiły, po myciu były puszyste i dobrze odżywione. Dodatkowo dobrze oczyszcza skórę głowy. Jedyny minus to opakowanie z którego ciężko wyciska się szampon i trzeba się przy tym trochę namęczyć.
    Zalety:
    • efekty
    Wady:
    C_in_i
    2 kwietnia 2023 o 12:02
    Fajny produkt
    Szampon kupiłam w promocji z kalendarza adwentowego w Rossmanie za 50 % ceny. Nie miałam jakichś szczególnych oczekiwań ale byłam bardzo ciekawa co w sobie skrywa ta oryginalna buteleczka i jak się sprawdzi na moich włosach, które akurat są osłabione po ciąży i zaczęły dosyć mocno wypadać. Do tego skóra głowy była podrażniona po użyciu innego produktu do pielęgnacji włosów. Opakowanie na pierwszym rzut oka potrafi przyciągnąć spojrzenie, ale w praktyce jest dosyć niewygodne. Plastik jest twardy, nieporęczny, gdy chcemy wycisnąć ostatnie krople, niestabilnie stoi na wąskim wieczku. Wieczko akurat jest w porządku ;) dozuje odpowiednią ilość produktu. Napisy zaczynają się zmywać już po kilku użyciach. Ważne, aby szampon stosować wg. Instrukcji producenta, a więc napienić włosy i pozostawić na 2-3 minuty bez spłukiwania - i będzie można się cieszyć pięknymi włosami. Jest to szampon emolientowy, zatem nie pieni się bardzo. Na 3 dniowych włosach trzeba użyć trochę więcej produktu niż na takich czystszych. Zapach jest bardzo przyjemny, naturalny i subtelny. Konsystencja żelowa. Szampon bardzo dobrze oczyszcza włosy i skórę głowy, nie podrażniając jej. Włosy po umyciu łatwo się rozczesuje, są przyjemne w dotyku i lśniące. Nie przetłuszczają się nawet do 3 dni. Są podatne na układanie/ stylizacje. Jest to jeden z nielicznych produktów, który spełnia wszystkie obietnice producenta. Szampon jest naprawdę wart swojej ceny, jedynym minusem jest toporne opakowanie.
    Gogoz
    2 marca 2023 o 18:11
    Dobry
    Opakowanie przyciąga uwagę, jest smukłe. W zapachu jest ziołowy, naturalny. Za pierwszym razem niezbyt dobrze się pieni, dopiero za drugim razem lepiej. Konsystencja jest rzadka, kolor szamponu to przezroczysty. Szampon dodaje objętości, wzmacnia włosy. Dobrze się rozczesują.
  • 5 lutego 2023 o 18:06
    Interesujący produkt
    Szampon ma delikatny zapach. Trochę jakby ziołowy. Nie szczególnie mi się podobał. Butelka zielonego koloru wykonana z plastiku wyłowionego z oceanu. Niestety jak dla mnie było to bardzo niewygodne opakowanie. Ciężko wyduszało się z niego szampon. Konsystencja przeźroczysta, lekko żółta, żelowa. Bardzo dobrze się pieni. Super oczyszcza włosy. Po umyciu bardzo dobrze się rozczesują, pachną, błyszczą się i wyglądają o wiele lepiej. Kosmetyk dba o to żeby włosy nie były przesuszone nie przetłuszczając ich. Ogólnie szampon na wielki plus. Szkoda, że drogi. Z maską z tej samej serii efekt jest jeszcze lepszy.
    b_tab
    26 listopada 2022 o 17:33
    Super
    Ostatnio wszystkie szampony działają na moich włosach podobnie, poprawnie, ale bez efektu łał, natomiast ten pozytywnie mnie zaskoczył. Już po 2 tygodniach używania zauważyłam, że włosy są mocniejsze, nie łamią się tak i nie wypadają. Dobrze się pieni i domywa, chociaż jest z tych delikatniejszych. Stosowałam razem z odżywką z tej samej serii.
    Zalety:
    • włosy są mocniejsze i mniej łamliwe
    • dobrze się pieni
    • fajnie domywa
    • nie obciąża