Mgiełki do ciała

Avon Senses [Naturals], Mango Bay, Scented Spritz Mgiełka do ciała `Mango`

• 7 listopada 2021 o 18:12
    Dziwny zapach
    Mgiełka o zapachu mango i ananasa. W zapachu wyczuwalny jest alkohol. Aż gryzie w gardło. Słodka i dusząca. Dopiero po chwili można uznać, że fajnie pachnie jak to wszystko się rozejdzie. Znam lepsze mgiełki. Nie utrzymuje się długo.
    Wady:
    • Wyczuwalny alkohol.
  • 23 czerwca 2021 o 18:43
    Bardzo lubię!
    Kosmetyk jest w wygodnej buteleczce o pojemności 100 ml, dodatkowo zawiera świetny atomizer, który rozpyla dosyć szeroko produkt nie robiąc przy tym plam. Mgiełka jest przezroczysta, nie zawiera żadnych drobinek. Zapach to typowe mango - mega słodki oraz mega ciężki, osobiście bardzo lubię takie zapachy mimo iż na lato są pod jakimś względem za ciężkie - mi to nie przeszkadza. Podczas spryskiwania nie czuć alkoholu i tu po raz pierwszy się z tym spotykam, zazwyczaj Avon ma wszystko na bazie alkoholu, a w tej mgiełce jest on nie wyczuwalny. Po pierwszym psiknieciu czuć soczyste mango, które jak na mgiełkę stosunkowo długo się utrzymuje
  • 2 czerwca 2021 o 19:47
    Moja ulubiona mgiełka od AVON!
    Ten zapach jest rewelacyjny. Super orzeźwia i nadaje skórze delikatny zapach, który utrzymuje sie cały dzień. Polecam szczególnie latem, gdy potrzebne jest orzeźwienie w gorące dni. Mgiełka kosztuje grosze, dlatego każdy może sobie na nią pozwolić. Zapach nie jest bardzo trwały, ale można ją nosić przy sobie np. w torebce i poprawiać co jakiś czas. Świetnie sprawdzi się nie tylko na ciało czy ubrania ale także jako odświeżacz powietrza czy można spsikać nią kołdrę. Jest wydajna, pojemna i bardzo praktyczna.
    • Odświeża
  • 2 czerwca 2021 o 11:10
    Wakacyjny zapach
    Przyjemna mgiełka o zapachu mango. Idealna na wakacyjne, gorące dni, aby odświeżyć skórę. W upalne dni lubię spryskać ciało chłodną mgiełką, którą trzymam w lodówce na co dzień... Przyjemny i chłodny dotyk mgiełki dodaje energii i pięknego zapachu mango. Zapach zostaje na długo i nie ulatnia się dość szybko, co mnie bardzo cieszy, za takie pieniądze kupiłam produkt, który jest bardzo trwały! Dostępny w aktualnych katalogach AVON, za mniej niż 10 zł.
    Zalety:
    • prześliczny zapach
    • długo się utrzymuje
    • odświeża
  • 26 maja 2021 o 19:37
    mój faworyt wśród mgiełek z Avon
    Jest to zdecydowanie mój faworyt wśród mgiełek z Avonu. Zapach, który odpowiada mi w 100% : słodki - ale nie duszący, soczyście owocowy, lekko odświeżający. Zapach przypomina mi o wakacjach, pysznych drinkach z sokiem mango - bo właśnie aromat mango jest bardzo wyrazisty. Wydaje mi się, że mgiełka trzyma znacznie dłużej od pozostałych zapachów. Gdy psikam się nią kilka razy na raz, wtedy znacznie dłużej zapach utrzymuje się na ciele. Ma ładne, praktyczne opakowanie z atomizerem.
    Zalety:
    • śliczny zapach
    • utrzymuje się do kilku godzin
    • tani

Zobacz także inne Mgiełki do ciała