Skóra, włosy, paznokcie

• Dzisiaj o 0:33
    Oeparol naprawdę działa
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Polecam ten suplement diety każdej kobiecie. Idealnie działa na skórę głowy i włosy. Jest tani a efekty są po pierwszym tygodniu używania. Gorąco polecam każdej kobiecie skuteczny produkt
  • Wczoraj o 23:10
    Kultowy produkt
    Dzięki Klubowi Recenzentki udało mi się w końcu przetestować kultowy już suplement - Oeparol. Jestem zdecydowanie zachwycona jego działaniem na moją skórę oraz włosy. Efekty produktu zauważyłam już po ok. miesiącu stosowania 2 kapsułek dziennie jak zaleca producent, moja skóra stała się widoczne bardziej rozświetlona, elastyczna i napięta, nie zauważyłam jednak znacznej poprawy jeśli chodzi o niedoskonałości. Włosy za to stały się zauważalnie bardziej błyszczące, a nawet pojawiło się kilka baby hairów. Oeparol jest w formie łatwych do połknięcia, miękkich żółtych kapsułek. Opakowanie starcza na miesiąc stosowania (przy przyjmowaniu 2 kapsułek dziennie). Zapach i smak produktu jest dość średni, aczkolwiek tylko raz przepołowiłam kapsułkę dla testu. Cena produktu również wydaje się dość przystępna.
  • Wczoraj o 21:08
    By zregenerować włosy i skórę po zimie
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Na początek zwróciły moją uwagę same kapsułki: są dość spore i obawiałam się, czy nie będą trudne w przełykaniu. Jednak ich kształt sprawia, że nie ma z tym problemu. Kapsułki zaczęłam zażywać w ramach regeneracji skóry i włosów po zimie. I dają radę! Na początek zauważyłam, że wypada mniej włosów, a coraz więcej odrasta. Mam też wrażenie, że moja cera jest bardziej nawilżona, gładka i ma bardziej wyrównany koloryt.
  • Wczoraj o 20:33
    Świetny suplement
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Jestem zachwycona działaniem suplementu diety OEPAROL. Zauważyłam dużą poprawę jeśli chodzi o wygląd mojej skóry oraz włosów. Skóra stała się bardziej promienna i nawilżona. Większą metamorfozę przeszły za to moje włosy. Zaczęło ich rosnąć dużo więcej, pojawiła się masa baby hair, oraz zdecydowanie mniej ich wypada. No moim zdaniem, to na prawdę genialny produkt, który szczerze polecam każdemu.
    _inga
    Wczoraj o 17:53
    Kapsułki Oeparol z olejem z nasion wiesiołka, ADAMED
    Kapsułki Oeparol z olejem z nasion wiesiołka kwasy Omega-6, w tym GLA, ADAMED kupiłam w jednej z aptek sieci D O Z , opakowanie zawiera 60 tabletek, zapłaciłam około 25 zł. Zalecane dawkowanie: - dorośli i młodzież: 1 - 2 kapsułki 2 razy dziennie - dzieci powyżej 6. roku życia: 1 kapsułka dziennie. W przypadku trudności z połknięciem kapsułki zawartość można wycisnąć na łyżeczkę. - dzieci od 3. roku życia: 1 kapsułka dziennie. Zawartość wycisnąć na łyżeczkę. Zaleca się stosować min. przez okres 30 dni. Produkt przeznaczony dla dorosłych i dzieci powyżej 3. roku życia. Tabletki mają opływowy kształt i mimo średniej wielkości łatwo się je połyka. Ja stosowałam ten suplement diety dwa razy dziennie po jednej tabletce - jedno takie opakowanie wystarczyło mi na miesiąc. Głównym składnikiem jest olej z nasion wiesiołka dziwnego - wspiera on utrzymanie zdrowej skóry, stosowanie tego suplementu poprawiło kondycję mojej skóry, zmniejszył przesuszanie, skóra jest wygładzona i uelastyczniona. Jeden miesiąc to niezbyt wiele ale widzę poprawę i już kupiłam kolejne opakowanie. Serdecznie polecam !
    Zalety:
    • poprawia kondycję skóry
    • zmniejsza przesuszanie skóry
    • uelastycznia i wygładza skórę
    • naturalny skład
    • łatwość połykania
    Wady:
    • moim zdaniem brak
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie