Skóra, włosy, paznokcie

Aflofarm Farmacja Polska Belissa, Włosy, Skóra, Paznokcie

Skuteczność:
  • 15 sierpnia 2024 o 10:45
    Nie szkodzi ale i nie pomaga
    Przed stosowaniem tego suplementu nie mogłam się pochwalić skóra pełna blasku i jędrności. Miałam ogromną skłonność do podrażnień, przesuszeń na które nie działały żadne kremy.Moje włosy były slabe i nadmiernie wypadały co ogromnie mnie martwiło. Codzienne znajdowanie włosów na częściach garderoby sprawiło,że zaczęłam myśleć o suplementacji. Właśnie wtedy trafiałam na Belissie . Tabletki na skórę włosy i paznokcie łatwe w połykaniu i nie za miliony. Można jest dostać w każdej aptece ale i w drogeriach na półkach z suplementami. Czy działały w moim przypadku? Raczej nie, nie widziałam spektakularnych efektów które by mnie zadowoliły. Napewno nie szkodziły bo nie pojawiły się żadne efekty uboczne. Raczej nie kupię ponownie.
  • 28 marca 2024 o 10:57
    Zahamował wypadanie włosów!!!
    Moje włosy narażone były zimą na działanie czynników atmosferycznych czyli słońca, wiatru, deszczu, ściegu, mrozu oraz osłabiane przez częste noszenie czapki. Są osłabione, bardzo łamliwe, podatne na uszkodzenia. Wypadają w dużych ilościach. Znajduję je nie tylko na szczotce, ale też ubraniach, poduszce, dywanie, pod prysznicem. Po miesiącu stosowania suplementu diety Belissa zauważam zmniejszone wypadanie. Włosy są silniejsze, rosną nowe włoski. Moje osłabione, kruche i łamliwe, podatne na uszkodzenia paznokcie również są mocniejsze. Regularnie stosuję ten suplement wspierający włosy, paznokcie i skórę i jestem z niego zadowolona. Tabletki są łatwe do połknięcia, śliskie.
  • 24 grudnia 2023 o 16:06
    Dobry suplement wzmacniający włosy
    Przed stosowaniem tego suplementu moja skóra była pozbawiona blasku i jędrności. Miała skłonność do podrażnień, przesuszeń. Moje włosy były osłabione i nadmiernie wypadały. Paznokcie natomiast były słabe i łamliwe. Dzięki Belissie poprawiłam wygląd od wewnątrz. Moje włosy są widocznie wzmocnione. Mniej wypadają. Skóra również jest w lepszej kondycji. Kapsułki są łatwe do połknięcia.
    Drogeria Super-Pharm
  • 20 października 2022 o 22:37
    Mój pierwszy taki suplement
    Pamiętam jak pierwszy raz kupiłam belisse, to było prawie 13 lat temu, bo gdy ja brałam już od kilku tygodni okazało się że jestem w ciąży. Ucieszyłam się wtedy że brałam jakieś witaminy i od początku ciąży coś więcej dostarczałam organizmowi swojemu i nie tylko. Oczywiście potem przeszłam na witaminy dla mam w ciąży. Piszę to ponieważ wtedy zwróciłam uwagę dokładnie na skład belissy i okazało się, że jest bardzo bogaty. Potem, kupowałam ją raz lub dwa razy do roku jako kurację wspomagającą na włosy paznokcie i nie tylko. Wygodne stosowanie, duże opakowanie i cena przystępna. Paznokcie się wzmacniały a włosy przestawały wypadać przy dłuższym stosowaniu.
    Zalety:
    • Bogaty skład
    • Bez zbędnych dodatków w tym smakowych bo po co? To nie deser
    • Wygodne podanie w tabletkach
    • Duże opakowanie
    • Skuteczność
    Wady:
    • Brak wad
    emiforg
    23 marca 2018 o 13:21
    przyjemne z pozytecznym
    przyjemny suplement apteczny; nie ma nic na oko ani do doprawiania do smaku. Każdy składnik perfekcyjnie odmierzony i efekty bardzo zadowalajace. wlosy robia sie grubsze, to znaczy nawilzone, i widac poprawe po jakis 3 tygodniach. polecam.
    Zalety:
    • dobrej jakosci, widac efekty po 2-3 tygodniach.
    Wady:
    • nie znam
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie