Tusze do rzęs

Clarins Wonder Perfect Mascara Tusz do rzęs wydłużająco - pogrubiający

Nasi użytkownicy zostawili 46 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lipca 2020 o 0:39
    Idealna!
    Jak dla mnie najlepsza mascara jaką dotychczas miałam. Idealnie wydłuża i lekko pogrubia rzęsy nie sklejając ich jednocześnie. Szczotka dokładnie rozczesuje i pozwala na precyzyjna aplikacje. Przy dłuższym stosowaniu widać jaki efekt pielęgnacyjny dla rzęs mają zawarte w niej woski roślinne. Moje rzęsy są teraz długie i gęste. Produkt bardzo wydajny i tusz nie zasycha tak jak inne mascary po jednym miesiącu. Nigdy nie zauważyłam osypujacy się drobinek pod okiem i rozmazanych plam. Mascara cały dzień utrzymuje się na rzęsach nie tracą na jakosci.
  • 4 czerwca 2020 o 16:49
    Mascara idealna!
    Jest to mój nr 1 jeśli chodzi o mascary do rzęs. Przepięknie wydłuża, pogrubia i podkreca rzęsy. Efekt pięknie podniesionych rzęs utrzymuje się przez cały dzień.
    Wady:
    • Niestety mogła by być ciut tańsza:-(
  • 20 września 2019 o 0:27
    Uwielbiam
    Ten tusze jest moją ulubiona. Ona jest idealną. Lepszej nie miałam jeszcze i teraz zawsze będę kupować ją. Tylko zadowolenie od makijażu z tą tuszę i dla mnie ona jest rewelacja.
    Zalety:
    • wydłużenie
    • rozdzielenie
    • nie posypała sie w ciągu dnia
    • przez 4 miesięcy nie wyshła
    • szczoteczka super
    Wady:
    • Nie widzę
    Ata77
    19 grudnia 2018 o 8:46
    nooo, niezły jest!!!!
    - wydłuża - rozdziela - nie kruszy i nie osypuje się - robi dobrą robotę nawet z rzęsami, których prawie się nie ma ;) - ten tusz do doskonała jakość
    Wady:
    • jak zwykle cena
  • 14 listopada 2018 o 3:48
    Ooo! O co tyle hałasu?
    Używa od:próbka
    Tusz wypróbowałam za sprawą koleżanki, która wychwalała go pod niebiosa. I cóż - bubel to to nie jest, ale zachwytów nie rozumiem. Szczoteczka jest spora i nabiera dużo produktu. Dość łatwo się ubrudzić. Tusz wydłuża i pogrubia rzęsy, ale nie jakoś spektakularnie. Znaczącego podkręcenia nie zauważyłam, za to niestety - mimo wycierania nadmiaru o opakowanie i starannnego tuszowania, zauważyłam spore sklejenie moich rzęs. Trwałość jest dobra - to trzeba przyznać, nic się nie osypało a rano po całonocnej imprezie rzęsy wyglądały tak samo, jak po wytuszowaniu. Produkt zmywa się ciężko, trzeba mocno trzeć, żeby pozbyć się całości, przez co niestety łatwo wyrwać sobie kilka rzęs. Wypróbowałam raz i na tym kończę znajomość z tym gagatkiem. Nie kupiłabym go nawet, gdyby kosztował 20 zł, a co dopiero 125. O wiele, wiele bardziej podobają mi się moje rzęsy otulone chociażby Wibo Volume Drama. PS Moje rzęsy są gęste, grube, dosyć długie i rosnące na wprost. Być może osobom z innymi - np. rzadszymi czy cieńszymi sprawdzi się lepiej, robiąc większą różnicę między efektem a stanem początkowym.

Zobacz także inne Tusze do rzęs