Tusze do rzęs

Avon Euphoric Volume & Lenght Mascara Wydłużająco-pogrubiający tusz do rzęs `Euforia`

Nasi użytkownicy zostawili 51 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 września 2024 o 23:56
    Od nowości były w niej grudki
    Maskarę dostałam jako prezent. W przeciwnym razie napewno bym jej nie kupiła. Opakowanie, dość szerokie, nie lubię takich, zajmują dużo miejsca w kosmetyczce. Szczoteczka z włosia, zwężana w środku. Byłam sceptycznie do niej nastawiona, a w rezultacie nie maluje się nią tak źle. Nie mniej, według mnie jest za mało ścięta na czubku, przez co ciężko dojechać do kącika oka. Jeśli chodzi o samą konsystencję to masakra. Nie wiem czy to tylko mój egzemplarz ale od nowości miałam w niej grudki, które pozostawały na rzęsach. Gdyby nie to, to konsystencja nie była by zła. Na początku wiadomo, że rzadsza, później zgęstniała na tyle, że można było łatwo pomalować rzęsy. Nie sklejała moich rzęs i w miarę ładnie wydłużała ale zdecydowanie za słabo podkręca. Nie lubię efektu prostych rzęs. Formuła nie jest wodoodporna więc łatwo było ją zmyć. Na szczęście nie robiła mi pandy na dolnej powiece. Mimo to czasami się kruszyła i osypywała. Nie wiem od czego to zależy. Ogólnie znam lepsze maskary. Napewno do niej nie wrócę.
  • 12 października 2023 o 16:02
    Bez euforii
    Generalnie nie jest źle ale świetnie też nie jest. Posiadam wersję w kolorze fioletowym. Kolor jest widoczny głównie pod światło, wiec jeśli chce się osiągnąć widocznie kolorowe rzęsy to z innym tuszem, ten chociaż na szczoteczce wyglada na jasnofioletowy, na rzęsach już słabiej wypada. Ma bardzo grubą szczotkę na której zbiera się trochę za dużo tuszu i trudno mi nią malować rzęsy. Na plus - nie otrzepuje się i trzyma bez problemu cały dzień.
    Zalety:
    • Trwały
    Wady:
    • Trudna we współpracy szczoteczka
    U konsultantki
  • 17 marca 2023 o 0:21
    Makabryczny bubel
    Otrzymałam w prezencie. Całe szczęście, bo inaczej byłyby to najgorzej wydane pieniądze. Jest to kompletnie bezużyteczney bubel, mówiąc krótko. Zlepia rzęsy, tworzy obrzydliwe owadzie nóżki, osypuje się na policzkach, rzęsy są po prostu obklejone grudami i wyglądają ohydnie. Najgorszy tusz w historii mojego życia. Wątpię żeby ten produkt był kiedykolwiek przetestowany przed wypuszczeniem na rynek. Radzę omijać szerokim łukiem.
    Zalety:
    • Absolutnie nic!!!
    Wady:
    • Zlepia, obciąża, tworzy grudy, osypuje się
  • 23 stycznia 2023 o 8:55
    Na miejscu przez cały dzień
    Tusz dostałam w prezencie. Byłam trochę sceptycznie nastawiona bo zazwyczaj maskary avonu trzymają się u mnie średnio, więc nastawiałam się na pandę pod koniec dnia. Tusz ma bardzo ładną buteleczkę, kolorystyka przypomina mi motyle skrzydła. Szczoteczka jest dość gruba, ale o dziwo nie zdarza mi się brudzić powieki i okolic oka. Czerń jest głęboka, dobrze podkreśla rzęsy. Włoski są dobrze rozdzielone, nie ma efektu sklejenia. Maskara ładnie wydłuża i lekko pogrubia, dzięki czemu spojrzenie nabiera wyrazistości. Tusz wytrzymuje calutki dzień, bez osypywania, jak wychodzę z domu, w takim samym stanie są po powrocie a to dla mnie najważniejsze. Na początku opakowania nabiera się więcej produktu ale nie jest to jakaś drastyczna ilość- nie muszę wybierać szczoteczki. Nie powoduje podrażnień, nie ma łzawienia oczu, pod tym względem rownież jest bez zarzutu. Według mnie to jeden z lepszych tuszy avonu, podkreśla ale nie skleja.
    Zalety:
    • Wydłuża i lekko pogrubia
    • Nie skleja
    • Nie osypuje się
    • Ładne opakowanie
    • Szczoteczka - neutralne podejście, miałam lepsze ale też i gorsze
  • 17 stycznia 2023 o 14:20
    Euforia
    Mój ulubiony tusz od dawna, zużyłam już kilka opakowań i ciągle do niego wracam. Ja mam rzęsy oporne na silikonowe szczoteczki i wolę te klasyczne, a już tym bardziej w kształcie klepsydry, tak jak tutaj. Taki rodzaj szczoteczki najlepiej łapie moje rzęski. Ta w Euphoric je rozdziela, robi ładny wachlarz, włoski są pogrubione, wydłużone, uniesione i pięknie podkręcone. Odcień czerni jest zadowalający. Jedyną wadą tego produktu może być to, że dosyć szybko tusz staje się suchy. Ja przeważnie kupuję te tusze w serwisie aukcyjnym w naprawdę atrakcyjnych cenach, znacznie niższych od katalogowych, wtedy to się opłaca i mogę mu wybaczyć tę drobną wadę.