Pudry do twarzy

Nam Professional by Wibo Banana Flawless Loose Powder Bananowy puder wygładzający z ekstraktem z magnolii

• 8 lutego 2025 o 14:37
    Nie dla cery tłustej
    Używam tego pudru od dwóch lat. Mam cerę tłustą, która bardzo szybko zaczyna się świecić. Matowy efekt utrzymuje się mi mniej więcej do czterech godzin. Po tym czasie zazwyczaj aplikuje go ponownie. Podoba mi się to, jak ten produkt wgląda na twarzy - daje bardzo ładne wykończenie makijażu. Zapach jest delikatny, przyjemny. Minusem jest opakowanie, nie da się go nosić w torebce, bo połowa się wysypie. Niemożliwe jest też zatkanie go gąbeczką, której używanie jest utrudnione przez siatkę. Myślę, że osoby bez mocno przetłuszczającej się skóry będą zadowolone, ja poszukam dla siebie czegoś trwalszego.
  • 7 lutego 2025 o 23:55
    skóra bez problemów - warto się zainteresować, skóra z problemami lub tłusta - szukaj dalej
    Zacznę od tego, że moja skóra twarzy jest mieszana ze skłonnościami w stronę suchej. Nie mam też większych problemów z wypryskami i niedoskonałościami. Produkt ma bardzo ładne i minimalistyczne opakowanie. Zapach jest delikatny, nie chemiczny i drażniący. Puder jest drobno zmielony i takie lubię najbardziej. Można porównać go do pyłku dlatego jest bardzo wydajny. Dla skóry twarzy bez większych problemów będzie stanowił ładne wykończenie makijażu ponieważ w subtelny sposób odbija światło dodając skórze blasku i promienności. Skóra z problemami i tłusta będzie miała z tego powodu problem ponieważ takie właściwości podkreślą wszystko co chciałoby się ukryć i skóra będzie wyglądała na jeszcze bardziej tłustą. Jeżeli chodzi o strefę pod oczami to nie do końca się sprawdził ponieważ mimo małej ilości, którą nakładam podkreśla załamania i daje po pewnym czasie uczucie suchości w tej strefie. Jest to produkt wydajny i dobry tylko ważne żeby najpierw zastanowić się jaką mamy skórę i problemy z nią związane żeby się nie rozczarować.
    Zalety:
    • wydajny
    • ładnie pachnie
    • solidne opakowanie
    • delikatnie odbija światło i dodaje blasku
    Wady:
    • trochę wysusza skórę pod oczami
  • 13 lipca 2023 o 12:52
    Mój nowy ulubieniec
    Od kiedy pamiętam używałam odpowiednika tego pudru z firmy Wibo i byłam bardzo zadowolona. Przypadkiem(promocja) trafiłam na ten właśnei puder marki NAM i muszę przyznać, że naprawdę może być moim nowym faworytem. Zapach jest jak najbardziej OK, aplikacja też nie jest problematyczna. Używam go codziennie, a on ciągle jest ;) tzn jest raczej z tych wydajnych! Niestety regularna cena jest dość wysoka, dlatego na pewno będę oczekiwać promocji, żeby kupić go ponownie ;)
    • pojemność
    Wady:
    • wysoka cena
    __bitb
    20 maja 2023 o 20:34
    Świetny
    Używałam bardzo dużo pudrów, ale ten jest zdecydowanie moim faworytem. Bardzo ładnie wygładza twarz, dodaje lekkiego krycia, nie bieli, lekko matowi, ale wykończenie jest bardzo naturalne
    Zalety:
    • Wygładzenie, krycie, kolor, zapach
  • 4 kwietnia 2023 o 22:45
    Nie dla mnie
    Mam cerę mieszana, puder kupiłam przez pomyłkę , miał być matujący… Faktycznie cera po nim jest ładna, zdrowa, wygładzona i nie przesuszona, jednak u mnie szybko się wyświęca i rzecz z która już dawno się nie spotkałam-zapycha pory i mam po jednym użyciu wysyp pryszczy…
    Zalety:
    • Wygładza, nie przesusza, ujednolica koloryt skory, upiększa
    Wady:
    • Zapycha, szybko się wyświeca