Pudry do twarzy

Vipera Puder sypki odbijający światło transparentny (nowa wersja)

VIPERA Puder Sypki 012 Odbijający światło 15g

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 października 2023 o 14:12
    Rozświetlający puder, który sprawdza się u mnie równiez pod oczy
    Puder ma przyjemną, miękką formułę. Dobrze rozprowadza się na skórze. Daje efekt naturalnie wyglądającego glow. Sprawdza się u mnie równiez pod oczami. Nie uczula ani nie podrażnia. Super współpracuje z rozświetlaczem i bronzerem.
    Rudzik7
    6 sierpnia 2022 o 0:41
    Mój pewniaczek
    Kupiłam ten puder w jakiejś malutkiej drogerii z polecenia Pani ekspedientki. Minęło kilka lat a ja nadal go używam i dokupuje jak gdzieś na niego przypadkiem trafię. Puder jest drobno zmielony i posiada małe drobinki odbijające światło. Bardzo lubię używać go pod oczy jak i na całą twarz. Dostatecznie trzyma mi mat i skóra po nim wydaje się rzeczywiście odbijać światło. Nie podkreśla zmarszczek i daje taki efekt świeżej skóry, ostatnio bardzo modnej w makijażu. Obecnie na rynku jest sporo tego typu produktów, ja jednak lubię do niego wracać i mieć w zapasie. Puder ten idealnie współgra z każdym podkładem, którego używałam i jest moim testerem nowości:). Zawsze jak mam jakiś nowy podkład czy korektor to nim go gruntuje i jak coś idzie nie tak to wiem, że się raczej nie polubimy.
  • 21 grudnia 2019 o 20:26
    Kocham
    Rewelacyjny puder! Najlepszy,jakiego używałam. Świetnie gruntuje podkład na bokach twarzy, nie podkreśla zmarszczek, wspaniale współpracuje z brązerem, rozswietlaczem i różem. Doskonale sprawdza się pod oczami. Nawet nie mam ochoty sprawdzać innych pudrów.
  • 14 marca 2019 o 23:37
    Świetny puder
    Puder ładnie wyglada na twarzy. Był to chyba pierwszy puder sypki jaki kupiłam będąc w szkole średniej. Ale idealnie spełniał swoje funkcje ładnie utrzymywał makijaż. Tylko to tandetne opakowanie ale to kwestia gustu.
    Zalety:
    • Ładnie wykańcza makijaż
    • Estetycznie wyglada na twarzy
    Wady:
    • Opakowanie trochę tandetne
  • 24 stycznia 2019 o 22:48
    Prawdziwa perełka do wpisania na listę zakupów
    Porównując go do innych sypkich pudrów od razu rzuca się w oczy jak dobrze ten puder jest zmielony. Puder ma wyraźny zapach co nie wszystkim będzie pasowało. Kolor żółtawy ale na twarzy jest transparenty. Ta konkretna wersja zawiera mikroskopijne drobinki odbijające światło, które są widoczne tylko i wyłącznie w ostrym słońcu. Rozśwetla cerę jednocześnie nie potęgując świecenia. Używam go pół roku i niedawno kupiłam kolejne opakowanie. Trzyma w ryzach makijaż przez cały dzień pracy, a w sezonie zimowym nawet nie potrzeba poprawek. W lecie używam go na boczne partie twarzy bo na strefie T daje radę wówczas tylko Eccocera. Na zimę używam na całą twarz, również pod oczami. Mam teraz sporo innych pudrów ale najczęściej siegam po ten, naprawdę bardzo go lubię i dobrze sie z nim czuję. Zapomnialam dodać, że mam cerę mieszaną i najważniejsze aby puder nie zciastkował podkładu i dobrze zagruntował make up. Ten zdecydowanie to robi. Kupiony w osiedlowej drogerii, pewnie większość będzie musiała zamówić przez internet albo kupić stacjonarnie na wyspie w jakimś większym mieście.
    Zalety:
    • duża pojemność
    • stosunek cena - jakość
    • naturalne wykończenie
    • utrwalenie makijażu do 8 h
    Wady:
    • zawiera talk