Pudry do twarzy

WIBO Sypki Puder Bananowy 5,5g 0761
WIBO Sypki Puder Bananowy 5,5g 0761
WIBO Sypki Puder Bananowy 5,5g
Wibo Banana Loose Powder

Nasi użytkownicy zostawili 765 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 kwietnia 2025 o 17:35
    Hit!
    Kosmetyczny hit w mojej kolekcji również znalazł swoje miejsce, ponieważ uważam ,że jest to doskonały produkt do codziennego makijażu. Świetnie matuje cerę , ale jej nie wysusza . Utrzymuje mat na twarzy przez cały dzień a dodatkowo ma bardzo ładny zapach. Polecam wszystkim którzy szukają pudru w dobrej cenie.
  • 19 marca 2025 o 13:05
    Wibo Banana Loose Powder - Nie do końca bananowy raj
    Puder sypki Wibo Banana Loose Powder wzbudził moje zainteresowanie ze względu na popularność pudrów bananowych. Niestety, po przetestowaniu tego produktu, moje oczekiwania nie zostały spełnione. Pierwsze, co rzuca się w oczy, to dziwny, lekko żółtawy kolor pudru. Nie jestem pewna, czy to zamierzony efekt, ale na mojej jasnej karnacji wyglądał nienaturalnie. Dodatkowo, sztuczny, intensywny zapach pudru nie przypadł mi do gustu. Jeśli chodzi o działanie, puder Wibo nie matuje mocno. Moja tłusta skóra już po kilku godzinach zaczynała się świecić, co było dla mnie sporym rozczarowaniem. Puder nie radził sobie również z wygładzeniem porów i drobnych zmarszczek. Kolejnym minusem jest jego mała wydajność. Puder szybko się zużywa, co w połączeniu z jego niezbyt satysfakcjonującym działaniem sprawia, że nie kupię go ponownie. Nie mogę powiedzieć, że puder Wibo jest całkowicie zły. Spełnia podstawowe funkcje pudru sypkiego, ale za tę cenę można znaleźć zdecydowanie lepsze produkty. Jeśli szukasz mocnego matu i wygładzenia, ten puder prawdopodobnie Cię nie zadowoli.
    Zalety:
    Wady:
    • sztuczny zapach
    • pozostawia kolor na jasnej karnacji
  • 16 marca 2025 o 22:53
    Jest całkiem fajny
    Od dłuższego czasu poszukiwałam pudru, który byłby wystarczająco solidny na co dzień, nie obciążając przy tym portfela. Wibo Banana Loose Powder to produkt, który spełnia podstawowe oczekiwania, choć nie wzbudza we mnie szczególnych emocji Puder zapakowany jest w prosty, plastikowy słoiczek z sitkiem, które ułatwia aplikację. Jego sypka konsystencja sprawia, że łatwo go rozprowadzić. Opakowanie i formuła nie robią wrażenia luksusu, ale są wystarczające dla codziennego użytku, puder dobrze utrwala makijaż i pomaga utrzymać matowy efekt przez większość dnia. Jego lekki, bananowy odcień delikatnie neutralizuje drobne niedoskonałości. Nie oczarował mnie jednak żadnym wyjątkowym efektem – jest to raczej produkt podstawowy, który sprawdzi się, gdy zależy nam na ekonomicznym rozwiązaniu. Podsumowując, Wibo Banana Loose Powder jest przyzwoitym wyborem dla codziennego makijażu. Nie oczekuj spektakularnych efektów, ale jeśli szukasz prostego i niedrogiego rozwiązania, ten produkt sprawdzi się całkiem dobrze. Ogólnie myślę, że mogę polecić.
  • 24 lutego 2025 o 15:12
    Jestem na TAK.
    Plastikowe opakowanie z sitkiem (identyczne jak w Rice Powder) jest wygodne, gdyż można wysypać trochę produktu na zakrętkę (sitko można też zdjąć). W tym przypadku opakowanie/nakrętka jest lepiej wykonane (nie rysuje się i nie ściera jak RP). Przejdźmy do zawartości.. puder jest super mocno zmielony i ma aksamitną konsystencję. Zapach ma baaardzo delikatny, subtelny, nienachalny, bananowy. Bardzo ładnie matuje skórę i utrwala makijaż nie dając efektu wysuszenia. Najlepiej sprawdza się aplikowany puszkiem (wtedy raczej nie pozwala aby podkład zbierał się w załamaniach albo po prostu nie jest to wtedy aż tak widoczne). Nie wyświeca się. Zazwyczaj jest transparentny na skórze i nie pozostawia plam, jeśli nie przesadzimy z ilością (mi się to zdarzało tylko pod okiem). Cena i dostępność tego pudru bez wątpienia są na plus.
    milqaaa
    10 lutego 2025 o 17:04
    Super
    Bardzo fajny puder. Jeśli szukacie pudru, które będzie w przyzwoitej cenie, to jak najbardziej ten od wibo się sprawdzi. Ma przyjemny zapach, dobrze się nim pracuje, matuje, ale mam wrażenie, że pozostawia naturalny błysk.
    Zalety:
    • Zapach, cena