Wody perfumowane damskie

Gucci Flora Gorgeous Gardenia woda perfumowana 30 ml
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Woda Perfumowana dla Kobiet 30ml
Sephora
Gucci - Gucci Flora Gorgeous Gardenia - Woda Perfumowana - Gucci Flora Gorgeous Gardenia Edp 30ml - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 lutego 2025 o 15:10
    dla fanów słodkości
    Perfumy najpierw zwróciły na siebie moją uwagę za sprawą flakonu. Uważam,że jest poprostu piękny i przywodzi na myśl coś co nie będzie ciężkie w noszeniu. I tak też jest z tym zapachem. Nie jest to skomplikowana kompozycja do noszenia. Otrzymujemy owoce połączone z kwiatami i dosłodzone brązowym cukrem. Czuć tutaj ten dodatek cukru ale moim zdaniem na tym polega urok tych perfum i to je wyróżnia na tle innych kompozycji kwiatowo-owocowych. Zapach podoba się otoczeniu. W chłodne dni utrzymuje się na mojej skórze do 7 godzin a w okresie letnim wyczuwam go cały dzień.
    Zalety:
    • flakon
    • całkiem trwały zapach
  • 18 stycznia 2025 o 21:02
    Perfumy
    Perfumy bardzo trwałe, o intensywnym zapachu. Zapach trzyma się do kilku godzin, a nawet dni jeśli pozostał na ubraniu. Zapach kojarzący się z wiosenno-letnim ogrodem pełnym pachnących kwiatów!
  • 25 sierpnia 2024 o 18:56
    Gucci Flora Gorgeous Gardenia
    To moje ulubione perfumy, nadają się zarówno na gorące letnie dni, jak i mroźne zimowe. Latem otwierają się delikatnym i ciepłym kwiatowo-owocowym zapachem gruszki i jaśminu. Zimą stają się bardziej świeże i słodkie, ujawniając zapach gardenii, cukru trzcinowego i paczuli. Trwałość perfum na skórze wynosi około 8 godzin, na ubraniach dłużej. Jeśli lubisz świeże, nie duszące zapachy, zdecydowanie powinieneś wypróbować ten.
    Zalety:
    • Dla mnie jest idealny
    meryy11
    23 sierpnia 2024 o 9:53
    Jestem nimi zawiedziona
    Te perfumy zakupiłam w drogerii za granicą, ponieważ marzyły mi się od dłuższego czasu. Posiadam mniejszą wersję 30ml. Są one zamknięte w eleganckim opakowaniu, moim zdaniem bardzo ładnym i wyróżniającym się. Atomizer również świetny, dobrze rozprowadza zapach. Jednak tutaj plusy się kończą. Perfumy były warte dość sporo pieniążków i oczekiwałam od nich trwałości i pięknego zapachu. Po pierwszym psiknięciu dotarl do mnie kwiatowy, dość przyjemny zapach. Zdecydowanie jest on delikatny i na pierwszy plan wysuwają się nuty kwiatowe, innych niestety nie czuje. Jednak czy te perfumy są wyjątkowe? Nie. Mam wiele innych o podobnym zapachu, które zdecydowanie bardziej mi się podobają. Co do trwałości to jestem bardzo zawiedziona. Po psiknięciu wyczuwam je może przez godzinę, później zanikają. Nie tego się spodziewałam i na pewno do nich nie wrócę.
    • zapach średni
    asia_mm
    24 czerwca 2024 o 14:40
    Ogromne rozczarowanie!
    Perfum Gucci Flora w tym wariancie nie zasługuje na pozytywną opinię. Wydając dużo pieniędzy na oryginalny perfum każdy liczy na super jakość., jednak jakość tego perfumu jest bardzo słaba. Nawet byłabym w stanie powiedzieć, że wręcz tragiczna. Zapach sam w sobie jest przepiękny, kwiatowy i niezwykle kobiecy. Spodobał mi się od pierwszego powąchania. Nie spodziewałam się jednak że trwałość jest tak mizerna. Przez to że zapach jest słabo wyczuwalny i nietrwały używam go więcej co sprawia ze jego wydajność się zmniejsza. Z tą wiedzą bym go nie kupiła i ostrzegam wszystkie potencjalne klientki.
    Zalety:
    • ładny zapach i buteleczka
    Wady:
    • stosunek jakości do ceny
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie