Wody perfumowane damskie

Gucci Eau de Parfum EDP

Gucci Eau de Parfum Woda perfumowana 30 ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 70 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Katefit
    10 stycznia 2016 o 13:06
    cynamon i drzewo
    Super zapach. Ciekawy, interesujący, ponieważ nietypowy. Ma nutę głęboko drzewną, taka męska, nawet koniakową. Poza tym w głębi cynamon, oprócz tego wszystkie pozostałe, wymieszane składniki tworzą perfumy idealne na grudniową porę roku. Trwałość 10 godz. - całkiem nieźle. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 probka
    ewita85
    28 grudnia 2013 o 14:45
    Wspaniałość
    Dawno dawno temu...w perfumerii...doznałam odlotu... Tak, to nastąpiło pod wpływem tego właśnie zapachu. Kompletnie nie potrafię o nim opowiedzieć!!!Dlatego nie wiem czy moja recenzja na cokolwiek się zda?!?:-) Otóż, on po prostu jest. To są dla mojego nosa perfumy przepiękne, niemalże idealne. Składniki w nich nie zabijają się o pierwszeństwo, zapach układa się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Nie są duszące, nie pudrowo-kurzowe, bez tandety kwiatowej i chluśnięcia świeżości ani też landrynkowej ulepy - dla mnie kwintesencja "elegancji zapachowej" wyważony i dostojny, kadzidlano-skórzano-ciepły Używam tego produktu od: od kilku lat - z przerwami Ilość zużytych opakowań: kiedyś 30 ml, ostatnio próbki
    Dinulka
    24 listopada 2013 o 12:10
    nie dla mnie
    Zastanawiam się czy recenzuję ten sam zapach ;-) Dostałam Gucciego i... wielkie rozczarowanie. Na początku wręcz nie mogłam go znieść. Był dla mnie jakiś szorstki w odbiorze, z drażniącą nutą, nosiłam go do wyciągniętych swetrów, w dni, w które nie spotykałam się z nikim istotnym, bądź nie miałam nastroju specjalnego. Za jakiś czas zdobędę jakąś próbkę i porównam wrażenia. Póki co, męczyłam się niesamowicie z flaszką, by ją w końcu niechcący stłuc. Chyba nawet mi ulżyło ;) Używam tego produktu od: kilku miesięcy na zmianę z innymi Ilość zużytych opakowań: 1
  • 21 kwietnia 2013 o 16:03
    Nadzwyczajny
    Są to perfumy nieprzeciętne z wielu powodów. Zapach przywołujący skojarzenia dawnych lat, tymczasem z 2002 roku (więc względnie młody) , co było dla mnie dużym zaskoczeniem. Tym bardziej należy się szacunek twórcy, że nie bał się zaprezentować kompozycję, której czasy już dawno minęły. Jeszcze większy szacunek za samą kompozycję właśnie, bo to rarytas. Złożona, ciekawie się rozwija, zaskakująca. Zapach nieco słodki, nieco kadzidlany, nieco skórny, nieco drzewny- w dużym skrócie. Rozpoczyna się dość słodko i niepozornie (ale już na tym etapie nietypowo na tle popowych zapachów), później bardziej wyczuwalny jest kwiat pomarańczy, harmonijnie skomponowany z resztą składników, w bazie cieplutki i waniliowy, intymny, zmysłowy. Jeden z ciekawszych nie niszowych zapachów. Co jeszcze jest w nim nadzwyczajne? Nadzwyczajnie krótki żywot i moje ubolewanie nad jego wycofaniem. Rozumiem, że nie jest łatwy, że raczej nie pasuje do nastolatki, nie wszystkim musi się podobać, ale jest świetnie skomponowany, temu nie można zaprzeczyć. Nim mogę się zachwycać, a wąchając co chwilę nadgarstek przenosi w inny wymiar, odrywa od rzeczywistości, pozwala bezkarnie marzyć o niemożliwym. Jedyny, nietuzinkowy, nieprzeciętny, inny. Na szczęście mam trochę zapasów, których używam roztropnie. Boję się ostatniej kropli. Trwałość bardzo dobra, 7-8 godzin. Flakon- potężny, klasyczny, pięknie zdobi toaletkę. Niestety ciężki (można zabić) i nieporęczny, poza 30 ml- ten się nadaje do torebki, większe- absolutnie nie.
  • 23 października 2012 o 18:11
    niezastąpione
    Uwielbiam ten zapach. Otulona nim czuję się jak miliard dolarów, zawsze poprawia samopoczucie. Każda kobieta może się poczuć jak wyrafinowana, elegancka dama nawet podczas podróży środkami komunikacji miejskiej - jeżeli tylko na jej skórze gości Gucci. Mocny, ciężki, ale hipnotyzujący. Niesamowicie słodki, ale przemawia przez nie gorycz, trudno odkryć, jakie są naprawdę. Nikt nie przejdzie obok nich obojętnie, zapach zachwycający. Niestety mój flakon się wyczerpuje, a ja zostaję z pustką w sercu. Dowiedziałam się, że wycofali te perfumy, wprowadzając niegodnego następce. Szukam jakiejś alternatywy, czegoś mocniejszego od czekolady, męskiego komplementu, flirtu. Z tymi perfumami mogłam mieć wszystko! Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: Jedno opakowanie

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie