Oliwki dla dzieci

Himalaya Herbals Himalaya Baby Olejek Odżywczy Dla Dzieci 200ml

• 25 stycznia 2023 o 11:24
    Wspaniała
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Nie mam dzieci, oliwkę kupiłam dla siebie żeby używać jej po basenie bo balsamy owszem wygładziły jakoś coś tam robiły ale chciałam mocniej nawilżyć i zregenerować skórę. Oliwka od himalaya jest super, długotrwałe nawilżenie nie że chwilowo udaje że coś robi, skóra po kilku dniach i umyciu się nadal jest nawilżona używam jej raz w tyg i to bardzo pomaga. Ładny zapach, to moje trzecie opakowanie i będę nadal jej używać.
  • 26 listopada 2019 o 10:57
    Dobry skład i piękny zapach
    Jedna z lepszych oliwek, które kupiłam dziecku. A sama też używam :D Jest wegańska, ma naturalny skład. Szybko się wchłania i nie brudzi ubrań. Nawilża skórę. Do tego pięknie, naturalnie pachnie. Wg mnie ma dość lejącą się konsystencję i przez to nie jest zbyt wydajna. I to jej jedyna, mała wada :)
    • Działanie
    • Skład
    • Wegan
    Wady:
    • Konsystencja
  • 12 listopada 2019 o 12:26
    Oliwka numer jeden
    Super oliwka! Zdecydowanie najlepsza że wszystkich, które do tej pory stosowałam. Bije na głowę pozostaje, bardziej popularne marki. Stosuję ją samą. Jest to produkt, jak dla mnie uniwersalny. Zarówno do nawilżenia skóry po kąpieli, jako dodatek do domowego peelingu, produkt wspomagający demakijaż czy depilację. Ma szeroki zakres zastosowania. Oliwka przyjemnie, nie absorbująco pachnie. Wspaniale i szybko nawilża, ale nie zostawia tłustej warstwy - tak jak oliwki innych marek. Jest super wydajna! Skóra jest odżywiona, natłuszczona i zregenerowana.
    Zalety:
    • Szybko nawilża, regeneruje, odżywia
    • Ma szeroki zakres zastosowania
    • Ładnie pachnie
    • Super wydajna.
    Wady:
  • 2 sierpnia 2018 o 22:33
    WEGE !
    Zacznijmy od tego ze jest to wegański olejek, do pielęgnacji skóry niemowląt, ja używam bo do pielęgnacji skóry po depilacji oraz jako płyn do demakijażu oczu. Dobrze sprawdza się również jako dodatek do masek do włosów.Nie zawiera olejów mineralnych, parabenów, lanoliny. Znajdziemy w nim olejek słonecznikowy i sezamowy, oliwę z oliwek, aloes oraz ekstrakty z ajurwedyjskich ziół. Wykazuje właściwości odżywcze, kojace, nawilżające a także przeciwzapalne. Chroni skórę przed utratą wody oraz wzmacnia nasz naskórek. Ma piękny ziołowy zapach, który działa relakcujaco podczas masażu czy kąpieli.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Doskonale nawilżenie, miękka delikatna skóra, ochrona przed utratą wody i wysuszeniem skóry
    • Naturalny skład
    • Wielofunkcyjny (jako olejek do masażu, kąpieli, dodatek do odżywek, maseczek do włosów)
  • 1 stycznia 2018 o 20:51
    bardzo fajny produkt
    jestem scepytcznie nastawiona do wszelkich tłustych olejków i oliwek himalaya jest co prawda olejkem ale jakoś tak szybko się wchłania, skóra dziecka jest miękka, pachnąca, można na niej robić masaż ale tez szybko się wchłania - nie tłuści ubranek.