NOWOŚĆ W FORMULARZU DODAWANIA RECENZJI ! SPRAWDŹ!
Oliwki dla dzieci

Bambino Hipoalergiczna oliwka

ImKaska
    Wczoraj o 18:12
    Znakomita
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Pięknie pachnie, łatwo się aplikuje, wygładza skórę, nie uczula, jestem mega zadowolona, moje dziecko je wręcz ubustwia. Na pewno zakupię produkt kolejny raz. Jeśli chodzi o firmę bambino to znam od wielu wielu lat
  • 4 lutego 2025 o 20:53
    Uwielbiam
    Bardzo polubiłam się z oliwką od Bambino! Uwielbiam za konsystencje, która jest bardzo fajna. Idealnie nawilża skórę. Bardzo lubię! Jest bardzo wydajna, opakowanie bardzo fajne, przyjemne.
  • 4 lutego 2025 o 19:07
    Bambino oliwka
    Oliwka ma bardzo przyjemny zapach, który pomaga się zrelaksować, fajnie natłuszcza, nawilża skórę i pozostawia na niej zapach. Bardzo lubię jej używać do masażu i pielęgnacji swoich dzieci. Zawsze do niej wracam bo jest niezastąpiona.
  • 4 lutego 2025 o 18:22
    Dla dziecka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Oliwka Bambino Hipoalergiczna to produkt, który cieszy się pozytywnymi opiniami, zwłaszcza wśród rodziców małych dzieci i osób z wrażliwą skórą. Jest ceniona za swoją łagodność i delikatność, dzięki czemu może być stosowana nawet do pielęgnacji niemowląt. Wiele osób zauważa, że dobrze nawilża skórę, nie powodując podrażnień czy alergii, co czyni ją odpowiednią dla osób ze skórą skłonną do reakcji uczuleniowych. W składzie produktu znajdują się składniki, które nawilżają i odżywiają skórę, jak olej mineralny, co przyczynia się do uczucia gładkości po użyciu. Oliwka ma również delikatny zapach, który nie jest zbyt intensywny, co również jest doceniane przez wielu użytkowników. Jednak niektóre osoby mogą uważać, że oliwka jest nieco tłusta, co może być problematyczne, jeśli ktoś preferuje szybko wchłaniające się preparaty. Ogólnie, oliwka Bambino Hipoalergiczna jest polecana do pielęgnacji wrażliwej skóry, zwłaszcza w przypadku dzieci, ale jak z każdym produktem, warto sprawdzić reakcję skóry na próbę przed regularnym stosowaniem.
  • 4 lutego 2025 o 11:48
    Cudowna oliwka bambino
    Oliwka Bambino to cudowny produkt, który ma naprawdę dużo zastosowań. Jest super dla dzieci jak i dla dorosłych, działa genialnie na skórę i włosy. Ma delikatną formułę i szybko się wchłania. Naprawdę pięknie pachnie i jest delikatna więc używanie jej to sama przyjemność. Cudownie nawilża skórę przez co jest miękka i odżywiona. Bardzo polecam oliwkę bambino do codziennej pielęgnacji, ponieważ stosuję ją już od najmłodszych lat i nigdy mnie nie zawiodła.