Oliwki dla dzieci

Ziaja Ziajka, Oliwka pielęgnacyjna dla dzieci i niemowląt od 1. dnia życia (nowa wersja)

Ziaja Ziajka
e-ZikoApteka.pl
ZIAJA Ziajka łagodna oliwka do pielęgnacji dzieci i niemowląt, 270 ml
Ziaja Ziajka oliwka do pielęgnacji dzieci i niemowląt 270ml

• 4 listopada 2024 o 22:48
    Bardzo ją lubimy i to w całej rodzinie.
    Kupiłam tą oliwkę pierwszy raz pewnego dnia na zakupach, moja córka miała może z 3 miesiące , i jest naprzemiennie używana z inną. Bo czasami lubimy też zmiany w pielęgnacji. Używam ją Ja oraz moja córka, mamy podobne potrzeby, nasza skóra potrzebuje nawilzenia. A ta oliwka naprawdę daje z siebie wszystko, żeby nawilżyła skórę tak jak powinna. Po kąpieli nakładam ją w sumie na całe ciało, a czasami i dokładam do kąpieli. Tak jak i do córki, tak i do siebie. Oliwka jest z nami od bardzo dawna i nigdy się nie znudziła, bo lubimy jej zapach( tak przede wszystkim zapach). Czuć, że skóra jest naprawdę zregenerowana i odświeżona, a gdy używam jej często przez dłuższy okres czasu, moja skóra i tak się nie wysusza, w porównaniu z innymi olejkami. Moja córka jeszcze nie, ale ja używam jej także do olejowania moich długich i grubych włosów. Co prawda zmywam ją ok 3 razy, ale jest warto. Moje włosy też jakby się nawilżyły( a mam długie i gęste oraz bardzo puszyste). Podsumuwujac, jest to jak dla mnie i mojej córki, świetna alternatywa na nawilżenie i zregenerowanie skóry po kąpieli i nie tylko. Jest to oliwka o pięknym zapachu(mało imtensywnhm), który można zakupić za niewielką cenę. Ma ona świetna konsystencje, która jest zapakowana w skromna buteleczkę z swietnym dziecięcym logo. Moim zdaniem jedna z lepszych w tej cenie.
    Zalety:
    • Piękny zapach(nie duszący)
    • Świetna konsystencja
    • Dzialanie nawilżające
    • Uczucie świeżości po kąpieli
    • Wiele zastosowań
    • Dopasowane opakowanie
    • Dość dobrze się ją aplikuje
    • Niska cena
    • Dostępność na rynku
  • 10 października 2024 o 12:55
    Oliwka Ziajka dla dzieci i niemowląt – idealna także dla dorosłych;-)
    Osobiście, choć nie mam już małych dzieci, stosuję tę oliwkę od dawna i jestem z niej bardzo zadowolona. Ziajka posiada delikatną formułę, która doskonale nawilża i łagodzi skórę, a jej subtelny zapach sprawia, że korzystanie z niej to czysta przyjemność. Oliwka Ziajka zamknięta jest w poręcznej, plastikowej buteleczce , opakowanie utrzymane jest w łagodnej, pastelowej kolorystyce – głównie w odcieniach bieli i niebieskiego, co nadaje mu delikatnego, dziecięcego charakteru. Jednym z największych atutów oliwki jest jej subtelny, przyjemny zapach. Jest on delikatny, nienachalny, co sprawia, że nie drażni zmysłów i idealnie nadaje się do stosowania na co dzień. Aromat kojarzy się z czystością i świeżością, co potęguje uczucie komfortu po aplikacji.
    Zalety:
    • subtelny, przyjemny aromat, który nie jest przytłaczający.
    • oliwka świetnie nawilża i odżywia skórę, pozostawiając ją miękką i gładką.
    • odpowiednia zarówno dla niemowląt, jak i dla dorosłych,
    • można ją stosować zarówno na skórę, jak i do masażu, czy nawet dodawać do kąpieli.
  • 2 maja 2024 o 19:50
    Natłuszcza i zmiękcza skórę.
    Oliwka zamknięta jest w klasycznej butelce o pojemności 270ml. Zapach wyczuwalny, przyjemny. Konsystencja treściwa. Wydajna. Oliwkę stosuję do nawilżania suchych czasami opuchniętych nóg. Natłuszczona skóra przynosi ulgę i długotrwałe nawilżenie. Skóra jest zmiekczona i wygładzona. Polecam również stosować na stopy. Nasmarować stopy sporą ilością założyć skarpetki lub pozostawić odsłonięte przez kwadrans lub dłużej. Stopy po regularnym stosowaniu są znacznie zmiekczone, mniej zrogowaciałe i miękkie. Sporadycznie oliwkę stosuję do masażu. Również dobrze się sprawdza,ake do tego wolę inne produkty. Ogólnie dobra tania oliwka do wszelakich zastosowań pielęgnacyjnych. Zawiera witaminę F i wyciąg z rumianku. Zalety: Natłuszcza Nawilża Koi Nie podrażnia Zmiękcza
  • 20 listopada 2023 o 22:28
    Bardzo przyjemny, dziecięcy zapach
    Właśnie tak kojarzy mi się zapach dziecka! Czyli oliwka do ciała od Ziaja, używam jej od urodzenia mojej córki. Idealnie nawilża ciało pozostawiając je delikatnie gładkie, nawilżone oraz pachnące. Kiedy córka miała przesuszenia na twarzy oliwka sprawdziła się świetnie aby pozbyć się suchości. Równie dobrze sprawdziła się na ciemieniuche, kiedy włoski i skórę głowy mocno natłuściłam, kolejnego dnia po żółtych plamkach nie było ani śladu. Uwielbiam i polecam, a przy okazji wypróbowałam ją na suche nogi i podrażnienia po goleniu, również i tu okazała się świetnym przydatnym produktem. Ta duża butelka wystarczyła mi na ponad 5 miesięcy, uważam że to rewelacyjny wynik za tą cenę.
    Zalety:
    • Duża pojemność
    • Delikatny zopach
    • Odpowiednie nawilżenie skóry
  • 14 lipca 2023 o 7:53
    polecam!
    Polecam tą oliwkę dla niemowląt, moje dzieci jak były malutkie jedynie tą oliwkę używałam, ponieważ nie uczulała, nie pozostawiła bardzo tłustej skóry super się wchłaniała, nawilża na długo, przepięknie pachnie delikatnie.
    Zalety:
    • nie uczula, nawilża , nie pozostawia tłustej bardzo skóry, pięknie pachnie
    Wady:
    • brak.