Korektory pod oczy

Manhattan Wake Up Concealer Korektor do twarzy (nowa wersja)

Manhattan Wake Up Concealer Korektor, kolor 2

Nasi użytkownicy zostawili 113 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 czerwca 2021 o 11:51
    w moim przypadku satysfakcjonujący.
    Jestem zadowolona z efektu, jaki pozwala osiągnąć, choć zaznaczam, że okolica oczu nie jest aktualnie w moim przypadku okolicą bardzo wymagającą. Przebarwień i niedoskonałości w obrębie twarzy również raczej brak. Używam więc raczej do niwelacji (takiej stricte kosmetycznej) niewielkich cieni i odświeżenia looku w okolicy oczu. Z założenia producenta to korektor full coverage, więc mocno kryjący. Ja określam jego krycie raczej jako średnie/ dobre. Kolejny raz już powiem- satysfakcjonujące :) Nie wiem, jak sprawdziłby się w przypadku potrzeby krycia intensywnego. Krycie jest na tyle dobre, że pozwalam sobie na mix tego korektora z lekkim rozświetlającym z Bourjois. Jednorazowo potrzeba go bardzo niewiele. Łatwo się rozprowadza, bezproblemowo równomiernie. Szybko zastyga na skórze, ale tak naturalnie, nie ściąga delikatnej skóry. Kryje, natychmiastowo poprawia wygląd skóry, faktycznie jakby odbija światło. Ja nie lubiąc efektu kompletnego matu dodaję odrobinę korektora rozświetlającego (który nie ma mocnych właściwości kryjących) i uzyskuję efekt, który bardzo mi się podoba. Nosi się go komfortowo praktycznie przez cały dzień- po wielu, wielu godzinach nieco zaczyna ściągać i dawać uczucie przesuszenia, ale faktycznie musi minąć długi czas ku temu. Przez większość czasu makijażu wygląda świeżo, nie wchodzi w zmarszczki i nie roluje się (dopiero w ekstremalnych warunkach wzmożonej wilgotności nie daje sobie rady). Raczej nie wpływa negatywnie na stan skóry (nie jest to kosmetyk naturalny, takie rzeczy mogą się więc dziać), ale zawsze aplikowałam go na wcześniej przygotowaną okolicę oka (krem pod oczy z Resibo, Feel Free- oba sprawdziły się świetnie). Nie wiem, czy sprawa wyglądałaby tak samo w przypadku braku pielęgnacji. Podsumowując- to całkiem przyzwoity kosmetyk makijażowy. Mówiąc prawdę: nieco mnie zaskoczył, bo nie spodziewałam się po nim aż tyle :)
  • 14 kwietnia 2020 o 14:22
    Delikatny i dobry
    Kiedyś wzięłam na przetestowanie ten korektor i bardzo go lubię. Niestety nie ma go już w Rossmannie więc go zamawiam. Jest delikatny i lekki. Jest dla tych co nie dają bardzo dużo makijażu na twarz. Fajnie eliminuje cienie pod oczami i zakrywa drobne niedoskonałości. Nie obciąża skóry i dobrze się wtapia. Ma mój ulubiony aplikator i u mnie sprawdza się świetnie. :)
    Igaa19
    20 marca 2019 o 22:10
    Super korektor!
    Korektor dobrze mi się sprawdza, kryje zaczerwienienia, jest dość trwały, po użyciu go moja twarz wygląda na wyspana. Używam go od paru miesięcy i myślę, że prędko się z nim nie rozstane.
    Zalety:
    • Dobre krycie
    Drogeria Natura
  • 11 listopada 2018 o 17:20
    Myślałam,że będzie lepiej ;/
    Jako osoba, która ma duże cienie pod oczami jest kompletnie nie wystarczający. Niedoskonałości zakrywa przeciętnie. Opakowanie standardowe. Jest to korektor bardziej rozświetlający niż kryjący.
    Zalety:
    • kolor
    Wady:
    • krycie
  • 27 sierpnia 2018 o 11:23
    Doskonały!
    Korektor moim zdaniem świetnie sobie radzi. Posiadam odcień 001 Naturelle i jestem z niego bardzo zadowolona .Doskonale maskuje cienie pod oczami i niedoskonałości na twarzy. Nie ciemnieje, nie roluje się, ani nie wchodzi w zmarszczki. Bardzo łatwo się go rozprowadza przy pomocy aplikatura z gąbeczką. Dodatkowo idealnie nadaje się jako baza pod cienie! Współgra z innymi kosmetykami. Do tego wszystkiego jest wydajny, niedrogi i ogólnodostępny. To must have mojej kosmetyczki!

Zobacz także inne Korektory pod oczy