Korektory pod oczy

Shiseido Sheer Eye Zone Corrector Korektor do okolic oczu

• 6 sierpnia 2024 o 22:57
    Korektor jest bardzo wydajny i starcza na długo, co sprawia, że jest wart swojej ceny
    Po kilku tygodniach używania Shiseido Sheer Eye Zone Corrector, mogę podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat tego produktu, który zdecydowanie wprowadza nowe standardy w kategorii korektorów pod oczy. Korektor znajduje się w eleganckim opakowaniu z aplikatorem w formie gąbeczki, który jest zarówno praktyczny, jak i estetyczny. Aplikator jest precyzyjny, co pozwala na dokładne nałożenie produktu w delikatnej okolicy oczu. Jest to wygodne, zwłaszcza gdy zależy nam na szybkim i efektywnym aplikowaniu korektora rano. Konsystencja Sheer Eye Zone Corrector jest lekka i jedwabista. Korektor ma właściwości nawilżające, co sprawia, że jest idealny do wrażliwych okolic oczu. Produkt doskonale stapia się ze skórą, oferując naturalne krycie, które wyrównuje koloryt skóry i skutecznie maskuje cienie pod oczami. Jednym z największych atutów Sheer Eye Zone Corrector jest jego trwałość. Korektor pozostaje na miejscu przez cały dzień, nie osadzając się w zmarszczkach ani nie zbierając w załamaniach skóry. Shiseido Sheer Eye Zone Corrector to doskonały wybór dla każdego, kto szuka wysokiej jakości korektora do okolic oczu. Jego unikalna formuła dostosowująca się do odcienia skóry, lekka konsystencja i długotrwałe działanie sprawiają, że jest to produkt, który skutecznie radzi sobie z cieniami pod oczami, oferując naturalny i promienny efekt. Jeśli zależy Ci na korektorze, który będzie zarówno skuteczny, jak i komfortowy w noszeniu, Sheer Eye Zone Corrector od Shiseido z pewnością spełni Twoje oczekiwania.
  • 26 grudnia 2018 o 21:42
    Rozczarowanie
    Jestem rozczarowana nie tyle efektem, który też mógłby być lepszy, ale przede wszystkim wydajnością. Nie wiem dziewczyny jak wam ten korektor na pół roku starczyło, bo mi skończył się po 2 sic! Miesiącach i to dość oszczędnego użytkowania. Poziom krycia może być. Moich sińców nie zakrywał całkowicie, a problem mam dość duży.
    Zalety:
    • Naturalny, rozświetlający efekt
    • Długo się utrzymuje, praktycznie cały dzień
    • Podkreśla linie mimiczne w bardzo małym stopniu
    Wady:
    • Wydajność, produkt skończył się po dwóch miesiącach!!! Biorąc pod uwagę korelację między ceną a ilością czasu na jaki starcza, stwierdzam że jest to produkt bardzo drogi, bo jegno użytkowanie kosztowało mnie 45 zł miesięcznie( kupiłam na iperfumy za 90zł)
    • Aplikator, przez który zmarnowałam mnóstwo produktu, jak już ktoś wspomniał albo wyciska za dużo albo nic
    • Z mocnymi zasinieniami radzi sobie łagodnie mówiąc średnio.
  • 24 października 2018 o 23:23
    nie za taką cenę
    Korektor delikatny dla okolic oczu- nie podrażnia, nie wysusza. Daje uczucie delikatnego efektu nawilżenia ale nic poza tym. Krycie zerowe- próbowałam wklepywać palcami, gąbką, pędzelkiem i za każdym razem wielkie nic. Za taką kwotę mógłby choćby delikatnie neutralizować zasinienia. Do wydajnych także nie należy.
    bkt
    16 maja 2017 o 0:19
    Lekki, naturalny, ale tylko lekko kryje! Szkoda!
    Lubię Shiseido za jakość, antyalergiczność i wydajność w stosowaniu. Ten korektor jest dobry, ale - niestety- nie bardzo dobry. Kryje zbyt leciutko jak dla mnie, a jak już mam zmęczone oczy, nawet tylko lekko podkrążone ('podciemnione'), to te cienie tylko tonuje, ale na pewno nie koryguje. Nie mogę go jednak ocenić na mniej niż 4, bo ma jednak kilka zalet: +wydajny (jak to u Shiseido) +wygodny w aplikacji +naturalny odcień 03, dający efekt rozświetlenia +nawilża +nie uczula Gdyby więc lepiej krył, to byłby prawdziwy ideał :) Na razie szukam dalej!
  • 22 maja 2016 o 22:42
    Produkt Hit
    Nigdy nie byłam fanką korektorów pod oczy, ale ten produkt jest hitem! To drugi produkt tej marki i tak jak pierwszy puder (rewelacja) nie zawiódł mnie. + wydajność - sporo produktu nakładam zarówno pod oko jak i na powiekę do łuku brwiowego i nadal jest (używam od 2 mc) + rozświetla okolice oczu + trzyma cienie + nie ściera się + nie podkreśla zmarszczek, wręcz je lekko maskuje + stapia się z podkładem + nie podrażnia, chociaż czasami rano wsadzę go gdzieś w oko ;) Dla mnie produkt Hit, bo pomimo dośc wysokiej ceny jest produktem bez którego nie wyobrażam sobie porannego makijażu.

Zobacz także inne Korektory pod oczy