Korektory pod oczy

Bourjois Always Fabulous, Extreme Resist, Full Coverage Sculptor Concealer Wielofunkcyjny kryjący korektor

notino.pl
Bourjois Always Fabulous kryjący korektor pod oczy i do twarzy 3w1 nr 400 Beige Dore 11.0 ml
Bourjois Always Fabulous Korektor 100 Ivory 11ml
Bourjois Always Fabulous kryjący korektor pod oczy i do twarzy 3w1 nr 300 Beige Rose 11.0 ml
Bodyland.pl
Bourjois Always Fabulous kryjący korektor pod oczy i do twarzy 3w1 nr 100 Ivory 11.0 ml

Nasi użytkownicy zostawili 277 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 stycznia 2025 o 20:22
    Świetny
    Wcześniej miałam korektory Infallible z Loreal, i Multitasker z Rimmela, i z tych 3 właśnie ten z Borjouis mi najbardziej przypadł do gustu. Ma ładny, neutralny odcień, najjaśniejszy kolor rzeczywiście jest bardzo jasny. Jest cieplejszy niż Loreal, ale chłodniejszy niż Rimmel. Bardzo łatwo się blenduje, nie zastyga zbyt szybko, i ma się czas na rozprowadzenie go gąbeczką. Jest bardzo mocno kryjący. Ładnie wygląda pod oczami i na twarzy, jest dobrą bazą pod cienie, niestraszne mu łzawiące kąciki. Na plus też duża pojemność. Bym kupiła go ponownie, ale odchodzę już od kupowania zagranicznych marek.
  • 28 października 2024 o 9:56
    Jest trwały
    Jest trwały i dobrze kryje cienie. Zakryje też niedoskonałości. Nadaje się do blendowania, konturowania i pod cienie. Niestety szybko zastyga i ciężko się z nim pracuje.
    Zalety:
    • kryje
    • trwały
    Wady:
    • ciężki do obróbki
    • szybko zastyga
  • 24 marca 2024 o 18:27
    Trwały, wydajny, dobrze kryjący, ale ...
    Korektor kupiłam podczas promocji skuszona bardzo dobrymi opiniami o nim. I przyznam, że potwierdziły się, ale jedna rzecz popsuła cały efekt... Moje opakowanie cieknie. Nie wiem, czy jest to tylko to pojedyncze opakowania, czy też szersza wada, ale niestety zniechęciło mnie to do ponownego zakupu. Ale nie zmienia to faktu, że korektor bardzo dobrze kryje, nawet cienie pod oczami, a niestety mam bardzo wyraźne. Nie miałam też problemu z doborem koloru. Korektor troszkę zastyga w trakcie nakładania, więc robiłam to na raty i wklepywałam gąbeczki po trochu. Jest bardzo trwały, wytrzymywał naprawdę cały dzień.
  • 15 grudnia 2023 o 13:50
    Od Zawsze Faworyt kryje na medal
    Mój najlepszy korektor . Faktycznie tak jak zapewnia producent - wielofunkcyjny . Gęsta konsystencja ale o dziwo lekka ! Nie zapycha , nie robi efektu ciasteczka , ładnie wtapia się w buzię , tworząc naturalny wygląd zdrowej , świeżej skóry ! I ta Trwałość.... kilka godzin bez poprawek! dobra szczoteczka ułatwia szybką aplikacje. stosowałam również na powieki przed cieniem i pięknie podbija kolor cienia czy rozświetlacza . Dobry też na ciebie pod oczami czy zaczerwienia - kryje na medal !
    Zalety:
    • Efekt
    • Naturalny wygląd zdrowej świeżej skóry
    • Aplikacja
    • Lekkie nawilżenie
    Wady:
    • Dostępność czasem można go nie zastać na półce ;)
  • 11 grudnia 2023 o 17:37
    supertrwały korektor
    Korektor używam od kilku miesięcy. Jest to chyba najlepszy korektor do krycia punktowego, krycia blizn, super maskuje także cienie pod oczami. Jak dla mnie jest on jednak zbyt suchy, aby stosować go samodzielnie pod oczy. Jednakże po wymieszaniu z lżejszym korektorem daje radę. Idealnie nadaje się do wyrównania kolorytu skóry. Dobrze wygląda zarówno z pudrem jak i bez. Jest niesamowicie wydajny, niewielka ilość wystarcza na pokrycie naprawdę dużej powierzchni. Łatwo się rozprowadza, ale dość szybko wysycha, więc trzeba dość szybko z nim pracować. Dodatkowym plusem (jak dla mnie) jest duży aplikator. Jedyną wadą jaką zauważyłam jest zbyt matowe/suche wykończenie, które nie wygląda dobrze pod oczami.
    • duży aplikator
    • mocne krycie
    • kolorystyka
    Wady:
    • jest dość suchy
    • nie nadaje się pod oczy (podkreśla zmarszczki)

Zobacz także inne Korektory pod oczy