WIZAŻ logo

hairstore.pl
Dr.Max.pl
allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 280 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    17 kwietnia 2026 o 21:49
    korektor
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Korektor świetnie kryje w dodatku nie wyglada ciężko pod okiem. Jest wydajny i trwały. Wystarczy nałożyć niewielka ilość produktu żeby uzyskać świetny efekt. Polecam 🥰
    Zalety:
    • trwały
    • dobrze kryjscy
  • 20 listopada 2025 o 8:39
    Kryjący, matujący
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jestem posiadaczką suchej skóry. Od kilku miesięcy używam korektor od Bourjois i uważam, że jest idealny nawet dla posiadaczek suchych skór. Nie wysusza ani nie podrażnia. Jest wielofunkcyjny. Używam na twarz punktowo i pod oczy. Doskonale kryje, matuje i wygładza skórę. Po nieprzespanej nocy pomaga mi zniwelować widoczność cieni pod oczami, które są moją zmorą. Trwałość jest bardzo dobra Perfekcyjnie wygląda na twarzy nawet po intensywnym dniu.
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    21 czerwca 2025 o 13:53
    Świetne krycie! Kamufluje niedoskonałości i cienie pod oczami.
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Korektor zakupiłam w drogerii Hebe na promocji, nie pamiętam dokładnie ceny, ale gdzieś w granicach 30 zł. Lubię mocno kryjące korektory typu kamuflaż tak jak i podkłady. Mam sporo niedoskonałości, przebarwień, cienie pod oczami. Ostatnio moim hitem stał się korektor Multitasker od Rimmel, ale ten od Bourjois jest również bardzo dobry i godny polecenia. Wybrałam odcień 300 Beige Rose mam bardzo jasną karnację i ten kolor pasuje do mojej cery idealnie. Myślałam, że będzie bardzo wpadał w różową tonację, ale tak nie jest to bardziej klasyczny beż. Korektor Bourjois Always Fabulous 24H umieszczony został w opakowaniu klasycznym typowym dla większości tego typu produktów o pojemności 11 ml. Posiada dość spory aplikator co bardzo lubię w korektorach - umożliwia precyzyjną aplikację, dawkowanie za jednym wyciągnięciem - pokrywa okolice pod oczami oraz drobne niedoskonałości, które czasem potrzeba zakryć. :) Korektor posiada lekką, kremową, nie spływająca formułę. Jest łatwa w aplikacji, dobrze się rozprowadza i blenduje zwilżoną gąbeczką. Kolory korektora są wyważone, myślę, że każda karnacja znajdzie coś dla siebie, są odcienie neutralne, chłodne i ciepłe. To co jest na duży plus to fakt, że kolory nie oksydują, nie ciemnieją, nie zmieniają swojej tonacji w ciągu dnia czy od nałożenia. Zawiera w składzie kwas hialuronowy i witaminę E, dzięki czemu nie jest bardzo suchy i nie powoduje przesuszenia czy ściągnięcia w okolicach oczu. Krycie uważam za bardzo dobre, mocne i stopniowo możemy sobie budować efekt jaki chcemy uzyskać dokładając warstwy - ale też bez przesady bo już przy pierwszej aplikacji krycie jest naprawdę intensywne. Maskuje wszelkie niedoskonałości, cienie pod oczami, opuchnięcia. Ale gdy chcemy lżejszego krycia wystarczy rozłożyć cienką warstwę i wklepać wilgotną gąbką - wtedy efekt jest bardziej naturalny, delikatny, subtelny, oko jest rozświetlone i daje efekt świeżego spojrzenia. Ładnie wyrównuje koloryt skóry bez obciążenia. Daje także matowe wykończenie, ale nie zastyga na suchy mat całkowicie - gdy mamy potrzebę poprawki w ciągu dnia śmiało możemy doklepać warstwę i lekko przypudrować pudrem pod oko, nic się nie waży, nie roluje, nawet w cieplejsze, upalne dni - trwałość jest super nie ściera się w ciągu dnia. Świetnie współgra z innymi kosmetykami kolorowymi jak i z pielęgnacją typu krem pod oczy czy serum. Jest bardzo wydajny starczył mi na ok. 2 miesiące wystarczy go niewielka ilość. Krótko podsumowując Bourjois ma super jakościowo produkty - cena względem jakości uważam, że jest bardzo dobra a na promocji to już w ogóle warto kupić i przetestować. Korektor ma świetną formułę, dobrze wygląda pod oczami, jest długotrwały, ma maksymalne krycie - czego chcieć więcej. :)
    Zalety:
    • odpowiednia formuła, konsystencja, możemy stopniowo budować krycie,
    • szeroka gama kolorów,
    • wygodny, duży aplikator,
    • trwałość,
    • świetne krycie, kamufluje wszelakie niedoskonałości,
    • dobrze się rozprowadza, blenduje,
    • bardzo wydajny,
    • dostępny w Hebe często w promocji.
    Wady:
    • Brak.
  • 13 stycznia 2025 o 20:22
    Świetny
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Wcześniej miałam korektory Infallible z Loreal, i Multitasker z Rimmela, i z tych 3 właśnie ten z Borjouis mi najbardziej przypadł do gustu. Ma ładny, neutralny odcień, najjaśniejszy kolor rzeczywiście jest bardzo jasny. Jest cieplejszy niż Loreal, ale chłodniejszy niż Rimmel. Bardzo łatwo się blenduje, nie zastyga zbyt szybko, i ma się czas na rozprowadzenie go gąbeczką. Jest bardzo mocno kryjący. Ładnie wygląda pod oczami i na twarzy, jest dobrą bazą pod cienie, niestraszne mu łzawiące kąciki. Na plus też duża pojemność. Bym kupiła go ponownie, ale odchodzę już od kupowania zagranicznych marek.
  • 28 października 2024 o 9:56
    Jest trwały
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jest trwały i dobrze kryje cienie. Zakryje też niedoskonałości. Nadaje się do blendowania, konturowania i pod cienie. Niestety szybko zastyga i ciężko się z nim pracuje.
    Zalety:
    • kryje
    • trwały
    Wady:
    • ciężki do obróbki
    • szybko zastyga
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty

szukaj