Żele pod prysznic

Isana Duschgel Bluten Wunder Żel pod prysznic

• 4 maja 2025 o 8:25
    Świetny produkt do mycia ciała
    Markę Isana znam i cenie od dawna za kompozycje zapachowe a przy tym ogromny ich wybór. Marka ta posiada ogromny asortyment zapachów w których każdy znajdzie coś dla siebie. Wracając do tego konkretnego produktu to pięknie pachnie jest delikatny dla skóry i daje poczucie odświeżenia. Plusem tego żelu jest to ,że jest on uzupełnieniem i możemy sobie go przelać w dowolne opanowanie. Nie zanieczyszczamy przy tym środowiska przez zużywanie kolejnych opakowań. Kupuję często i jestem bardzo zadowolona.
  • 7 marca 2024 o 11:41
    Dobry produkt
    Dobry żel pod prysznic, nie mam mu nic do zarzucenia, super rozwiązanie, że to "dopełnienie", szkoda tylko, że nie ma większego wyboru zapachów, bo ten mnie nie zadowala.
    pysiam
    30 maja 2022 o 12:37
    piękny kwiatowy zapach
    Podoba mi się idea opakowań uzupełniających i lubię żele Isana, dlatego z ochotą nabyłam "Kwiatowy cud". Swoją drogą ciekawa nazwa ;) Żel pięknie pachnie, zapach jest kwiatowy, delikatny, bardzo przyjemny, nie wyczuwam żadnej chemicznej sztuczności. Po prysznicu skóra jest dobrze oczyszczona, miękka i nie swędzi. Zapach żelu nie pozostaje na skórze ani w łazience, ale to nie ta półka cenowa, aby miało być inaczej. Konsystencja żelu jest średnio gęsta, dobrze się pieni, jest wydajny. Naprawdę pod tym względem nie można narzekać, niektóre inne żele Isany są bardziej wodniste i mniej treściwe.
  • 19 lutego 2022 o 20:11
    Uwielbiam wszelkie żele pod prysznic tej marki i zawsze chętnie sięgam po nowe warianty, które akurat pojawiają się w drogerii. Już kilka tygodni temu zakupiłam jedną z nowości jaką jest żel pod prysznic w opakowaniu refill. Jest to naprawdę ciekawa propozycja dla osób świadomych ekologicznie, takie rozwiązanie przyczynia się do generowania mniejszej ilości plastiku. Żel ma przyjemny, kwiatowy zapach, idealny na pobudzający początek dnia, świetnie się pieni i nie wysusza skóry. OPAKOWANIE Opakowanie typu refill to sporej wielkości saszetka-zapas z plastikowym korkiem ułatwiającym przelanie zawartości do butelki. Zawiera 600ml żelu pod prysznic co daje 2 pełne opakowania w rezultacie pozwalając na zużycie 77% mniej plastiku niż w przypadku klasycznych butelek. Saszetka posiada śliczną grafikę przedstawiającą delikatnie płatki kwiatów w otoczeniu różowej wody, które nawiązują do głównych nut zapachowych. Przeważa tutaj pastelowy róż z domieszką bieli. Barwy świetnie ze sobą współgrają tworząc harmonijną, spójną całość. Z tyłu znajduje się papierowa naklejka z dokładnym opisem kosmetyku. Żel przelewem do pustej butelki po innym żelu tej marki, dzięki czemu mogę się cieszyć praktycznością opakowania. ŻEL Żel posiada bardzo przyjemny, intensywny zapach kwiatów, który niestety jak w zdecydowanej większości wariantów żeli Isana, zapach nie jest wyczuwalny na skórze po myciu. Aromat zdecydowanie przypadł mi do gustu i jest to jedna z moich ulubionych wersji żeli Isana. Zaskoczeniem było dla mnie to, że produkt jest przezroczysty, lekko mętny z beżowym odcieniem. Formuła jest przyjazna dla środowiska z uwagi na brak mikroplastiku, a łagodzące lipidy pielęgnują skórę. Formuła zawiera ekstrakty z malwy, jaśminu i zielonej herbaty. Konsystencja jest dosyć gęsta, dzięki czemu żel nie spływa z dłoni ani z gąbki. Bardzo dobrze się pieni, co mnie cieszy, bo lubię otulającą pianę. Kosmetyk nie podrażnia, nie wysusza skóry a po umyciu nie mamy uczucia ściągnięcia, co jest dużym plusem. Z uwagi na sporą pojemność, wydajność jest dobra – używany codziennie wystarczył mi na miesiąc codziennego stosowania. Cena jest bardzo korzystna, a do tego często można zakupić w promocji. Mam nadzieję, że marka wprowadzi więcej żeli w takiej formie opakowania. PLUSY: + kwiatowy zapach + dobrze się pieni + oczyszcza bez wysuszania + piękne opakowanie + niska cena + wegańska formuła bez mikroplastiku + opakowanie nadaje się do recyklingu MINUSY - zapach nie utrzymuje się na skórze

Zobacz także inne Żele pod prysznic