Żele pod prysznic

hairstore.pl
Yope Wood, żel pod prysznic Drzewo Gwajkowe, mirra 800-004852
YOPE Żel pod Prysznic Drzewo Gwajakowe Mirra i Tonka 400ml

• 1 marca 2025 o 14:41
    Naturalny i skuteczny żel pod prysznic o wspaniałym zapachu drzewa gwajakowego, mirry i tonka od Yope!!!
    Drzewo gwajakowe, mirra i tonka zamknięte w żelu pod prysznic od Yope kolejny raz skradło moje serce ❤️ Poręczne opakowanie z pompką zawiera 400 ml bezbarwnego żelu o wspaniałym zapachu! Wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu zostały poddane na opakowaniu, naklejka jest solidna, mocna, odporna na wodę i zarysowania. Produkt odpowiedni dla wegan, przebadany dermatologicznie etykieta z biofolii, butelka nadaje się do recyklingu. Skład naturalny w 97% Moja sucha i wrażliwa skóra jest wymagająca nie tylko zimą, potrafi płatać figla przez cały rok, szukam więc sprawdzonych i łagodnych środków myjących. Dodatkowo bardzo lubię otaczać się pięknymi zapachami i to wszystko jak zawsze otrzymałam od Yope, marka pochodzi z Polski, naturalne składy zawsze zachęcają mnie do zakupu, każdą cena jest adekwatna do jakości i wydajności produktów oraz ich skuteczności i łagodności oraz dostępność na ogromny plus. Szaty graficzne opakowania zawsze podziwiam, czyste, schludne, minimalistyczne. W tym przypadku opakowanie w formie butli z pompką z białą czytelną etykieta z wizerunkiem kozła. Bezbarwny żel dobrze się pieni roztaczając męski świeży zapach drzewa gwajakowego, mirry i tonka pobudza do życia po męczącym dniu lub budzi podczas porannego prysznica. Uwielbiają wszyscy domownicy i z chęcią sięgamy po kolejne butle ;) Żel dobrze oczyszcza ciało, nie powoduje podrażnień, ściągnięcia skóry czy nie wywołuje alergii. Idealny do stosowania przez cały rok. Zachęcam do wypróbowania ♥️
    Wady:
  • 18 grudnia 2024 o 22:26
    Bardzo lubię ten żel
    Żel Yope ma wygodne opakowanie z pompką, produkt jest wydajny i ma przyjemny, niepowtarzalny zapach. Zwykle żele pachną identycznie lub bardzo podobnie natomiast ten zapach jest zdecydowanie inny. Skóra po użyciu jest gładka, miękka, bez podrażnień, nie jest nadmiernie przesuszona. Dla mnie jest to świetny żel
    Dinulka
    3 kwietnia 2023 o 23:57
    Super
    Lubię tę serię, wszystkie żele cechują się tym samym, jedynie różnią zapachami. Ten akurat nie jest moim ulubionym ani nie jest najmocniej wyczuwalny, ale również jest przyjemny. Ponadto jak każdy produkt z tej rodziny - dobry skład, dobrze się pieni, jest wydajny, przyjemny w użyciu, jedynie trochę cena wysoka, ale w promocji jest w porządku ;)
  • 26 listopada 2022 o 22:10
    Zapach kory, żywicy i karmelu
    Oceniany tutaj żel zakupiłem w drogerii Rossmann. Opakowaniem - niebieska butla ze zwierzakiem bardzo się mi podoba i ładnie prezentuje się na półce. Pompka działa bez zarzutu. Żel ma idealną moim zdaniem, nie wodnistą i nie glutowatą konsystencję. Przyjemnie się go używa - żel jest łagodny w działaniu i nie wysusza skóry. Bardzo fajny jest zapach kosmetyku - przyjemny i świeży, ale z ciepłą nutą. Takie połączenie kory, żywicy i karmelu. Nie jest to zapach nachalny i męczący, nie jest to zapach ulepkowaty ani sztuczny. Żel jest bardzo wydajny , a i cena zachęca do zakupu. Na pewno nie jest to moje ostatnie spotkanie z marką Yope.
    Zalety:
    • szata graficzna
    • nie wysusza skóry
    Luqia
    13 października 2022 o 13:09
    Drzewo relaksu
    Żel ten kupiłam przez obietnicę zapachu. Jestem zmęczona kosmetykami kwiatowymi i owocowymi dla kobiet, zachciało mi się czegoś nietuzinkowego, czegoś bardziej z męskiej półki. Kosztował mnie około 21 złotych w drogerii Rossmann (wiem, że przepłaciłam - online jest taniej ;p). Czy tylko dla mnie zapachy mają ogromne znaczenie? Mam niesamowicie wyczulony zmysł węchu, co jest zarówno błogosławieństwem, jak i przekleństwem, zależy od sytuacji. Zmieniają mój humor w ułamku sekundy, tak samo jak muzyka, więc wolę otaczać się przyjemnymi zapachami (i dobrą muzyką). Żele Yope z serii Wood wydawały się być taką niebanalną przyjemnością z męskiej półki (na opakowaniu nic o mężczyznach nie jest napisane, ale w drogerii postanowili postawić je w męskim dziale). Uległam i jako pierwszą kupiłam wersję z drzewem gwajakowym, mirrą i tonką. Matko, jak to pachnie! Kojarzy mi się z czystym, zadbanym i bardzo męskim facetem. Z takim miśkiem, który wygląda groźnie, ale ma wielkie serce. Jest to zapach świeżo ściętych drzew, czyli suchego ciepła, kory i korzeni w połączeniu z żywicznym akcentem mirry i słodkim, waniliowo-karmelowym wydźwiękiem tonki. To pudrowa i dosyć duszna kompozycja, ale jednak niesamowicie przyjemna dla nosa. Działa jak opatrunek na zszargane nerwy. Jedna kąpiel przy akompaniamencie takiej woni i relaks zapewniony. Spodobał się nawet mojemu tacie, który kupił opakowanie dla siebie! Stwierdził, że jest super męski i takie właśnie lubi. Czy zrobiło mi się głupio przez to, że używam i lubię żel pod prysznic o męskim zapachu? Absolutnie nie. Jeżeli takie sprawiają Wam, kobietom, przyjemność, to nie czujcie się ''inne''. A jak to jest z działaniem? Zarąbiście. Ma idealnie wyważoną konsystencję i pieni się tak samo, jak żele z SLS w składzie, mimo że tego składnika nie ma. Dobrze oczyszcza skórę, nie przesusza jej i pozostawia ten obłędny zapach. Yope jak zwykle nie zawodzi, jeśli chodzi o żele. Kolejna udana propozycja tej marki. Opakowanie to zgrabna, plastikowa butelka z pompką. Ma ona niebieski kolor, a na etykiecie znajdziemy jedno z uroczych ''zwierzątek'', które Yope zawsze umieszcza na swoich produktach. Bardzo podoba mi się taka kreatywna szata graficzna. Pompka działa bez zarzutów od początku do końca, a dodatkowo można ją zakręcić i zablokować, kiedy chcemy zapakować żel do torby podróżnej. Co prawda wolałabym standardową blokadę, czyli taką, gdzie pompkę wystarczy tylko przekręcić w prawo lub w lewo, ale to tylko moje spostrzeżenia ;p. Pojemność to 400ml.
    Zalety:
    • 97% składników pochodzenia naturalnego
    • Dobrze oczyszcza
    • Nie przesusza skóry
    • Mocno się pieni, mimo braku SLS w składzie
    • Przepiękny zapach, który utrzymuje się na skórze

Zobacz także inne Żele pod prysznic