Mgiełki do ciała

Avon Naturals, Gingerbread Scentred Spritz Pachnąca mgiełka do ciała `Pierniczki`

• 21 marca 2025 o 11:43
    Bardzo intensywna
    Ciekawy zapach, ale mocno specyficzny i bardzo intensywny, przez co nie każdemu przypadnie do gustu. Przyznam, że z początku mi się nie podobał, ale nie lubię wyrzucać produktów, więc używałam tej mgiełki na co dzień i po czasie się do niego przyzwyczaiłam. Jego ogromnym plusem jest na pewno to, że długo się utrzymuje, chyba najdłużej ze wszystkich mgiełek od Avonu, jakich używałam, a przetestowałam ich już dziesiątki. Różni się natomiast tym, że nie jest to zapach słodki, ale gorzki i duszący. Poza tym mgiełka nie zostawia plam na ubraniach, jest tania i całkiem wydajna.
  • 30 grudnia 2022 o 19:28
    Spalenizna
    Jakiś czas temu przeglądałam katalog Avon, gdy powąchałam proponowany zapach "pierników" przepadałam i od razu zamówiłam zestaw. Gdy go odebrałam i powąchałam mgiełkę, nie wiedziałam co powiedzieć. Przecież to nie ma ani trochę zapachu, to śmierdzi spalenizną. Fakt, spalonym piernikiem, czyli nazwa poniekąd się zgadza... Mgiełkę skreśliłam od razu po pierwszym użyciu. Nie nadaje się do niczego.
    Zalety:
    • Ładna buteleczka
    Wady:
    • Zapach spalenizny
  • 18 listopada 2022 o 9:42
    E tam nie takiego piernika chciałam skosztować
    Liczyłam na piękny świąteczny słodki ale nie duszący zapach piernika jak piecze się ciasto i ta lekko słodka nuta wchodzi w nozdrza i korzennie przyjemnie je drażnią... a mgielka pachnie ostro dusząco gorzkimi przyprawami piernikowymi. Przypomina mi smutnego piernika na ostatni wieczór 3 dnia świąt, którego nikt już nie chce zjeść. Szkoda akurat bardzo się zawiodłam tym zapachem.
    pioxat
    24 lutego 2022 o 20:49
    śmierdzi spalonymi piernikami
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Nie polecam nikomu tej mgiełki. Produkt tylko ładnie wygląda. Pachnie bardzo intensywnie i brzydko spalonymi piernikami. Każdemu z moich znajomych się nie podoba.
    Wady:
    • bardzo brzydki zapach
  • 28 stycznia 2022 o 16:17
    Ja dam 5
    Mnie się za to podoba ten zapach! Mocnego, ciężkiego piernika. Nie taki zwykły ze sklepu tylko domowy, fajny piernik. Ładna trwałość. Czuje go na ciuchach dwa, trzy dni po aplikacji. Fajna flaszka. Ładna. Psika jak należy. Mgielki z avonu sa okej. Trzeba tylko dobrać do siebie zapach.
    U konsultantki

Zobacz także inne Mgiełki do ciała