Skóra, włosy, paznokcie

Colfarm Suplement diety Maxi HairUp! Kompleksowe odżywienie włosów

Skuteczność:
  • 9 listopada 2023 o 11:20
    Najlepszy suplement do regeneracji
    Jedyny suplement który uratował moje włosy po lecie. Zawsze w lato moje włosy lecą z głowy jak szalona. Dzięki systematycznemu stosowaniu suplementu Colfarm wreszcie na mojej szczotce są tylko pojedyncze włoski (ale to akurat te które powinny wypaść). Tabletki są wielkościowo takie, że można bez problemu połknąć co u mnie zawsze jest dużym problemem.
    Zalety:
    • Wielkość tabletek
    Wady:
    • Skuteczność
  • 5 grudnia 2021 o 16:34
    Ciekawy suplement
    Suplement nastawiony głównie na odżywienie włosów z wieloma składnikami. Kupiłam go po jesiennym wypadaniu włosów. Zachęcił mnie skład. Stosowałam go miesiąc codziennie po 2 kapsułki. Jest to łatwa forma do przyjęcia. Działanie suplementów najwcześniej zauważyłam po tym jak szybko rosną paznokcie. Włosy zagęściły się jednak potrzeba jeszcze czasu na dokładniejsze analizy. Jedyny minus to posmak drożdżowy jakiś czas po zażyciu kapsułek. Całościowo oceniam produkt na plus.
    Zalety:
    • forma kapsułek
    • jedno opakowanie starcza na miesiąc stosowania
    • kompleksowe działanie
    Wady:
    • charakterystyczny posmak po zażyciu kapsułek
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie