Maseczki klasyczne

Herbalife NouriFousion, MultiVitamin Clarifying Mask Multiwitaminowa maseczka oczyszczająca

E-Glamour.pl
Mexx Woman woda perfumowana 40 ml dla kobiet

lamboo
    25 grudnia 2016 o 22:39
    produkt ok
    Ogólnie produkt dobry, ale uważam, że stosunek jakości do ceny jest słaby. Maseczka jest droga i w mojej ocenie nie wybyja się jakością ponad konkurencję. Jeśli już ktoś używa polecam robić to regularnie, wtedy uzyskasz najlepsze efekty.
    U konsultantki
  • 18 maja 2016 o 19:47
    Do zadań specjalnych
    Jestem posiadaczką wersji mini - 50 ml, jednak i ta ilość pozwoliła mi poznać zalety produktu. Maseczka jest łatwa w używaniu (nie trzeba nic odmierzać, mieszać). W nucie zapachowej dominuje drzewo herbaciane. Maseczka zastyga na twarzy, po jej zmyciu skóra jest oczyszczona, pory ściągnięte. Dla mojej mieszanej skóry, nie znalazła zastosowania na całej twarzy, używam jej na strefę T, gdzie czyni cuda. Traktuję ją również jako kurację zasuszającą "niechcianych gości" - wówczas nakładam cieńszą warstwę i trzymam dłużej. Po takiej kuracji, z krostki jakby wyciąga wilgoć, przez co jest ona mniejsza, mniej zaogniona i szybciej znika. Produkt solidny, ze smutkiem patrzę, że tubka się prawie całkiem wyczerpała...
    agagry9
    9 września 2014 o 18:21
    nic specjalnego
    Nie wiem co mnie skusiło do kupienia tej maseczki. Miałam chyba chwilę słabości, ponieważ nigdy nie kupuję takich drogich masek. Nie zrobiła na mniej żadnego wrażenia jak za taką cenę. Stosowałam ją raz w tygodniu, ale nie dostrzegłam po niej żadnego efektu wow. Skóra twarzy była po samym zabiegu miękka i chyba tylko tyle. Nawet nie odczułam efektu oczyszczenia. Mam porównanie np. do żółtej glinki Cattier i widzę różnicę w zachowaniu cery. Dlatego za taką cenę na pewno jej nie polecam. Jedyny plus to,że faktycznie starcza na długo. Używam tego produktu od: używałam ponad rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    zuzia08
    9 marca 2013 o 19:44
    fajna
    Moje odczucia są natomiast takie, że na początku widziałam oszałamiające efekty a z czasem przestałam je dostrzegać. Może zrobiłam się bardziej wybredna. Nie mniej jednak uważam maseczkę za dobrą. Na plus jest także zapach, który uwielbiam i wydajność. Mnie nie szczypała ani nie podrażniła nigdy a z tym różnie u mnie bywa. Cena rzeczywiście się rekompensuje bo maseczka na długo starcza. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 czerwca 2011 o 23:05
    najlepsza oczyszczajaca maseczka
    Bradzo dobra maseczka, idealnie oczyszcza, podczas kilku pierwszych uzyc lekko mnie szczypala- tam gdzie moja cera byla najbardziej zanieczyszczona, ale z kazdym uzyciem szczypanie to bylo mniejsze. Stosowalam prawie cala game kosmetykow nouri fousion, po ich stosowaniu cera bardzo mi sie poprawila. Maseczka jest bardzo wydajna 1 opakowanie wystarczylo mi na prawie rok, a sosowalam ja 1 raz w tygodniu, czasami siostra mi ja podkradala. Jezeli ktos ma zanieczyszczona cere to szczerze polecam Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1opakowanie