Maseczki klasyczne

Eveline Cosmetics Perfect Skin. Acne, Mikrozłuszczający peeling-pasta-maska 3w1

Eveline Perfect Skin Acne Peeling Pasta Maska 3w1 75ml
notino.pl
Eveline Cosmetics Perfect Skin.acne Mikrozłuszczający peeling-pasta-maska 3w1 75.0 ml
Eveline Perfect Skin Acne Peeling-pasta-maska 75 ml

• 1 marca 2025 o 19:57
    Pierwszy, który mnie tak zachwycił
    Peeling - pasta - maska do twarzy od Eveline kupiona na wyprzedaży w rossmanie. Niebieska tubka zamykana na klik zawiera 75 ml produktu o szarej konsystencji. Peeling w produkcie jest typowo piaskowy. Zaaplikowana na twarz w miarę równomiernie się rozprowadza. Po 2 minutach przy każdym użyciu zaczynam masować cerę dzięki czemu pobudzam działanie peelingu. Następnie ciepłą wodą zmywam produkt - tu nie ma problemu chodź trzeba robić to dokładanie z racji piaskowego peelingu. Cera po jego użyciu jest intensywnie gładka oraz oczyszczona. Rozszerzone pory są jak najbardziej oczyszczone . Skóra twarzy wygląda bardzo promiennie i zdrowo. Kosmetyk nie uczulił mnie ani nie podrażnił.
    Zalety:
    • Świetnie peelinguje, fajnie oczyszcza, pozostawia cerę gładką oraz odżywiona
    Wady:
    • Troszeczkę ciężko zmyć te drobinki z twarzy
  • 12 lutego 2025 o 18:57
    Nigdy więcej
    Kocham takie formuły ale tu mówię nie - ile to ma drobinek! Masę małych drobinek, które są dosłownie wszędzie, nawet po zmyciu wodą! One są koszmarne ! To jest bardzo wkurzające i sprawia, że mimo obfitego spłukania, przecierania twarzy to przy dalszej pielęgnacji ciągle czuje je po palcami. W kwestii oczyszczania jest ok - dla mnie ma taki sam efekt w każdym z tych sposób choć się zdarzyło, że piekła mnie po nim skóra
    Zalety:
    • dobry zdzierak dla cer tłustych
    Wady:
    • miliard małych drobinek, które nawet po zmyciu wszędzie są obecne
    • może powodować pieczenie i zaczerwienie skóry
    • każda z trzech propozycji użytkowania daje taki sam efekt
  • 7 września 2024 o 15:08
    Dobrze oczyszcza skórę
    Produkt 3w1 mikrozłuszczający peeling - pasta-maska zamknięty jest w tubce o pojemności 75ml. Konsystencja gesta ze złuszczającymi drobinkami. Zapach wyczuwalny. Produkt wydajny. Wystarczy niewielka ilość by dobrze oczyścił skórę. Peeling stosuję trzy razy w tygodniu ( mam cerę tłustą) delikatnie masuję, pozostawiam na chwilę po czym zmywam. Już od pierwszego użycia skóra w dotyku jest bardziej gładka. Wiadomo niedoskonałości nie zejdą po jednym użyciu, ale struktura skóry bez niedoskonałości jest gładsza. Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że widoczność porów i wągrów jest mniej widoczna. Skóra wygląda zdrowiej. Nie jest przesuszona, a sebum po użyciu peelingu jest minimalnie zredukowane (Skóra wyświeca się wolniej niż zazwyczaj). Ogólnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczona peelingiem. Przy regularnym stosowaniu jest bardzo dobry dla skóry tłustej. Oczyszcza, delikatnie złuszcza i matuje skórę. Drobinki złuszczające nie podrażniają skóry. Ich struktura przyjemnie sunie po skórze i oczyszcza. Ogólnie peeling ma świetne działanie i cery tłuste powinny się z nim polubić. U mnie dobrze się sprawdza. Chętnie po niego sięgam do pielęgnacji cery. Zalety: Złuszcza Oczyszcza Odświeża Sebum zredukowane Skóra miękka, gładka Mniejsza widoczność porów i wągrów Konsystencja Nie podrażnia Nie przesusza
  • 25 kwietnia 2024 o 12:14
    Piąteczka leci dla Eveline.
    Noo, muszę przyznać, że jest to naprawdę zacny produkt. Tak fajnie mi się go używało, że aż go delikatnie oszczędzałam. Bardzo dobrze to o nim świadczy, gdyż w życiu przetestowałam wiele peelingów do twarzy i w ogole kosmetyków, jestem bardzo krytyczna i nie lubię półśrodków. Ten peeling (bo tak ten kosmetyk stosowałam) jest super przyjemnie ścierający, nie wysusza buzi, nie ściąga. Cera jest po nim wygładzona, bardziej świetlista i oczyszczona chociażby z pozostałości po makijażu. Kupię ponownie, oby nigdy nie skoczył cenowo bo aktualnie go uwielbiam.
  • 29 marca 2024 o 9:34
    świetny peeling i maska w sumie 3 w 1polecony przez moją córkę, miłe zaskoczenie niby do cery trądzikowej - ja mam dojrzałą i mi pasuje jest dosyć szorstki jak się go stosuje ale skóra po użyciu peelingu jest gładka, zaróżowiona ale nie podrażniona Po uży
    polecony przez moją córkę, miłe zaskoczenie niby do cery trądzikowej - ja mam dojrzałą i mi pasuje jest dosyć szorstki jak się go stosuje ale skóra po użyciu peelingu jest gładka, zaróżowiona ale nie podrażniona Doskonale oczyści i jednocześnie nawilży skórę Po użyciu kosmetyki świetnie się wchłaniają ma świetną konsystencje nie za rzadka nie za gęsta jest bardzo wydajny cena przystępna Kryje w sobie moc peelingu, pasty i maski zadziała na problematyczną skórę jak doskonały detoks. Kosmetyk zmniejsza wg mnie wydzielanie sebum, i usuwa niedoskonałości i odświeża cerę.
    Zalety:
    • działanie
    • efekty po użyciu
    Wady:
    • nie mam uwag