Chusteczki dla dzieci

Fresh Baby Aqua Wipes Chusteczki nawilżane

• 28 maja 2024 o 22:16
    Najlepsze!
    Chusteczki kupiłam z polecenia w Internecie. Mianowicie jest to zamiennik 1:1 innych chusteczek, bardzo znanych - Waterwipes. Jednakże te o wiele bardziej lubię i zostają ze mną na stałe. Po pierwsze mają o wiele wygodniejsze dla mnie zamykanie. Plastikowe na zatrzask. Jestem pewna że tak łatwo się nie otworzy. Chusteczki są dość spore, nie rozciągają się, są dobrze nasączone, z łatwością przesuwają się po skórze niemowlaka zbierając lub odświeżając co trzeba. Kupuje regularnie - pomimo że probobowalam innych - te są naj naj najlepsze! Skład świetny. Zero śmieci i zbędnych konserwantów, składników perfumowanych i innych. Polecam.
    Zalety:
    • chusteczka się nie rozciąga
  • 15 kwietnia 2024 o 22:44
    Super jakość
    Chusteczki nawilżane są ze mną od lat. 2 lata temu zostałam drugi raz mamą i nie wyobrażam sobie wyjścia z domu bez zabrania ich ze sobą. Długo szukałam chusteczek idealnych, które nie zawierałyby w swoim składzie chemicznych składników, aż w końcu natrafilam na te ktore w nasączeniu posiadają 99,9% wody ;), czyli sama natura bez chemicznych dodatków.;). Chusteczki są naprawdę świetnej jakości. Są solidne nie za cienkie dobrze wycierają okolice pieluszkowe, jak i brudne rączki i buzię. Chusteczki są dobrze nawilżone, więc przez to są też wydajne;) Chusteczki są również biodegradowalne. Opakowanie chusteczek posiada plastikową nakładkę, przez co lepiej wyciąga się z niego chusteczki, a same chusteczki nie wysychają. Polecam jako mama kochającej brudne zabawy. 3 latki
    Zalety:
    • Biodegradowalne
    • Nasączone woda
  • 22 stycznia 2023 o 12:07
    Wysokiej jakości chusteczki o bardzo dobrym składzie.
    Chusteczki te kupiłam na najpopularniejszym w Polsce serwisie aukcyjnym. Za opakowanie zawierające 60 sztuk zapłaciłam mniej niż 8 złotych. Nie jest to najniższa cena, raczej taka średnia półka bym powiedziała, ale biorąc pod uwagę, jak dobry jest to produkt, w moim mniemaniu jak najbardziej do zaakceptowania. Chusteczki zamknięte są w opakowaniu o prostokątnym kształcie i z nadrukiem słodkiego bobaska. Miło zaskoczyło mnie otwarcie, które nie jest jak to w większości przypadków bywa nalepką, lecz solidną klapką, dzięki czemu doskonale chroni zawartość przed wysychaniem. Same chusteczki są mięciutkie i niezwykle przyjemne w dotyku oraz optymalnie nasączone płynem. Przy wydobywaniu z opakowania nie rwą się i w większości przypadków bez problemu można je wyciągać pojedynczo. Poza tym są optymalnych rozmiarów i naprawdę sporej grubości, dzięki czemu nie musimy się obawiać, że porwą nam się w rękach. Takimi chusteczkami aż przyjemnie myć zabrudzenia - zwłaszcza, że radzą sobie z nimi bardzo dobrze. Plus za brak substancji zapachowych ani innej, nieprzyjemnej chemii w INCI, dzięki czemu nie wywołują one żadnej alergii ani podrażnienia. Generalnie są w 99,9% nasączone wodą, a oprócz tego mamy tutaj konserwujący ekstrakt z grejpfruta i Benzalkonium Chloride w stężeniu raptem 0,02%. Podsumowując: chusteczki są właściwie bez wad. Dobrze oczyszczają skórę bez generowania podrażnień, są wygodne w stosowaniu, mają dobry skład i cenę adekwatną do jakości. Ja chętnie sięgnę po kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • chusteczki nasączone w 99,9% wodą
    • nie podrażniają ani nie uczulają delikatnej skóry maluszka
    • dobrze oczyszczają z zabrudzeń
    • wykonane z bardzo mięciutkiego, przyjemnego dla skóry materiału
    • optymalnie nasączone płynem
    • spora grubość i optymalna wielkość
    • bezzapachowe
    • nie rwą się podczas wydobywania z opakowania oraz bez problemu można je wyciągnąć pojedynczo
    • opakowanie dobrze zabezpieczające zawartość przed wysychaniem
    • wydajne
    • cena bardzo korzystna w odniesieniu do jakości
  • 6 stycznia 2022 o 11:12
    Bardzo dobre koleżanki niemowlęcej pupy
    To chusteczki, które bardzo się sprawdzają. Kupiłam je z pewną dozą nieufności bo są zamiennikiem popularnych i droższych u Nas składających się również w 99,9% z wody Waterwipes. Okazało się, że naprawdę są warte swojej ceny. Są naprawdę "mokre" i świetnie radzą sobie z różnymi zadaniami ;-) są ekonomiczne bo wystarczą dwie aby porządnie wytrzeć pupę niemowlaka. Nie mają jakiegoś specjalnego zapachu więc nie drażnią delikatnej skóry dziecka. Nie mają dodatkowych chemicznych substancji i konserwantów dlatego są w pełni bezpieczne. Opakowanie jest dobre, z plastikowym zamykaniem co powoduje, że wygodnie się z nich korzysta. Opakowanie nie rozdziera się, nie rozwala, a chosteczki nie wysychają. Są naprawdę bardzo dobrym produktem i chętnie będę po nie sięgać. Niestety trudno je spotkać w stacjonarnych sklepach, ale w drogeriach i sklepach internetowych jak najbardziej są dostępne. Jak dla mnie nie mają minusów.