Podkłady

Yves Saint Laurent Matt Touch Compact Foundation Podkład matujący w kompakcie SPF 20

• 20 czerwca 2013 o 17:38
    NIESAMOWITY
    Czy kupiłabym go ponownie? TAK TAK TAK Ten puder jest niesamowity, ja używam go na BB krem lub na podkład i naprawdę z każdym podkładem jaki mam (około4) wspólpracuje SUPER. Matuje na dość długo, czasem muszę przypudrować nos i czoło, mam cerę mieszaną, świecącą sie w strefie T. Puder na buzi jest mało widaczny, świetnie zmielony, pięknie ujednolica kolor skóry i nie ściera się w ciągu dnia, nie wchodzi w pory i zmarszczki i jest o niebo lepszy o Diorskin Nude który tworzy niestety na twarzy maskę. Podsumowując BARDZO POLECAM CEROM MIESZANYM I TŁUSTYM. Dodam jeszcze że poprawki w ciągu dnia tym pudrem są banalnie proste po użyciu chusteczki matującej :p Dodatkowo wydaje się że jest go mało w pudełku, jednak jest naprawde mega wydajny, ja używam go codziennie od 3 miesięcy i do dna jeszcze nie dotarłam :p Używam tego produktu od: 3 miesiący Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 9 maja 2012 o 8:14
    Świetny
    Kupiłam go niedawno z myślą o delikatnym makijażu wiosna i latem. Mam nr 5 do mojej cery pasuje idealnie. Trzyma się cały dzień.Nie zapycha. Po za tym jak każdy kosmetyk tej firmy opakowanie świetne. Używam tego produktu od: dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: pierwsze zaczęte
    Alicja
    3 października 2011 o 21:49
    Pierwszy mój kompakt hit od lat
    Od lat szukałam dobrego podkładu. Kompakty zwykle mnie zawodziły, bo tworzyły maskę, szybko się ścierały albo wchodziły w gruczoły tak że widać je było z daleka i ten błysk... osiadanie w załamaniach skóry.... Gdy znalazłam podkła0 idealny , ciąża i prowadzanie starszego synka do szkoły zmusiły mnie do poszukiwania czegoś co pozwoli poranny make up skrócić do minimum. I znalazłam ideał. YSL Mat Touch jest świetny, tak na mokro jak i na sucho. A opakowanie uzupełniające to świetna alternatywa - sporo tańsza od puzderka choć przyznam mocno uroczego:) jak przystało na klasę YSL. Doskonale się rozprowadza, załączona gąbka jest świetna, choć pędzlem wykonany make up wcale nie jest gorszy . Fantastycznie matuje, ujednolica cerę i ma nawet niezłe krycie. Jest dość trwały i utrzymuje się bez poprawek ładnych parę godzin. Nie podkreśla suchych skórek - ale do cery suchej, wymagającej bym go nie polecała, chyba że z dobrą dawką nawilżenia pod. Generalnie jestem miło zaskoczona:) i polecam z czystym sumieniem, skórom tłustym i mieszanym:) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego i już wiem że będą kolejne:)
  • 18 września 2011 o 22:43
    NAJLEPSZY
    Mój wybawiciel :) Wspaniały mat przez cały dzień bez konieczności poprawek w ciągu dnia. Na plus filtr SPF 20,dla mnie to bardzo ważne. Posiadam odcień numer 6 w okresie letnim numer 9.(wkład,tańsza opcja :) ) Opakowanie cieszy moje oko.Praktyczne duże lusterko i osobna przegródka na gąbeczkę. Bardzo bardzo wydajny,widoczny ubytek widoczny na zdjęciu.Używam codziennie od grudnia. Drogi lecz warty swojej ceny. Polecam. Używam tego produktu od: GRUDZIEŃ 2010 Ilość zużytych opakowań: 1 W TRAKCIE,BARDZO WYDAJNY.
  • 6 grudnia 2010 o 18:36
    Dobry ale ciężki
    Szukałam podkładu w kompakcie i wybór padł na YSL.. nie powiem, mam słabość do tej marki. Ogólnie jestem zadowolona choć z początku byłam rozczarowana produktem. Myślę że to dobry podkład ale do tłustej cery - ja mam raczej mieszaną - tłustą w strefie T, i suchą naczynkową na policzkach - bardzo trudno jest mi dobrać podkład... ale podsumowując: + dobre krycie (na "mokro") długotrwały podkład - 8h bez poprawek..:) dobry i długotrwały mat ładny zapach piękne i higieniczne opakowanie - nie pęka w torebce BARDZO WYDAJNY - na początku na buzi wydaje się być ciemny ale dostosowuje się do koloru buzi - co wymaga czasu intensywne krycie daje uczucie ciężkości- przynajmniej ja mam takie wrażenie ale polecam wyprobować ! Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 - bardzo wydajny..!!!