Podkłady

Proto-col Wypiekany podkład mineralny

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 maja 2021 o 21:11
    Mój ideał
    Jestem osobą, która nie przepada za zbyt mocnym i ciężkim makijażem. Mam cerę dość tłustą, mieszaną, otwartymi porami. Ten podkład jest rewelacyjny, po pierwsze zawiera naturalne składniki a po drugie jest w kompakcie, nic się nie sypie, nie kruszy. Podkład jest mineralny, wypiekany, posiada konsystencję pudrową ale taką miękką. Pięknie stapia się że skórą, krycie możemy stopniować. Buzia po aplikacji wygląda świeżo, naturalnie, jest ujednolicona a jednocześnie pięknie rozświetlona. Długo utrzymuje się na skórze pomimo dość tłustej cery. Posiadam odcień Dover najjaśniejszy, który dla Polek będzie idealny. Ten drugi odcień Tuskan/ antique będzie świetnym bronzerem. Jest to jeden z najlepszych podkładów w kompakcie jakich używałam. Idealny do każdego typu skóry, bez zbednej chemii. Produkt jest w pięknym srebrnym i plastikowym opakowaniu, wygląda bardzo elegancko. Napis szybko się ściera, ale to nie najważniejsze. Jedyna wada to cena za 9g produktu trzeba wydać ponad 120zl. Ale naprawdę warto ponieważ produkt jest naprawdę wydajny.
    Zalety:
    • Konsystencja dość miękka
    • Naturalne składniki
    • Piękny kolor i rozświetlona buzia po aplikacji
    Wady:
    • Cena dość wysoka
    ParIris
    27 września 2020 o 18:15
    Faworyt????
    Proto-col mineralny puder z samych naturalnych składników. Posiadam odcień Dover, jest idealny dla słowiańskiej urody. Tuskan będzie za ciemny, ewentualnie jako bronzer. Nie moje pierwsze opakowanie i nie ostatnie. Bardzo dobry produkt, żeby szybko zrobić naturalny makijaż na codzień. Mam cerę mieszaną mocno błyszcząca nie matuje na długo. Mi to nie przeszkadza nie lubię typowo płaskiego matu na twarzy. Kompakt jest lekki, plastikowy. Wadą okazuje się często wypadajace lusterko, prawie w każdym egzemplarzu jakim miałam. Polecam do szybkiego poprawienia makijażu.
    Zalety:
    • Naturalne składniki oraz bardzo naturalny efekt ( mika działa).
    • Wypiekany puder więc łatwiejsza aplikacja niż przy sypkich podkładach.
    Wady:
    • Wypadajace lusterko
    Perrie9
    22 sierpnia 2019 o 18:02
    Prawie idealny
    Podkład ma ładne opakowanie. Fajnie się go nakłada. Ma średnie krycie (jak na puder wypiekany to naprawdę duże). Ładnie się trzyma na buzi. Dobrze matuje, a raczej zapobiega wyświecaniu się ponieważ sam ma wykończenie satynowe z rozjaśniającymi drobinkami. Niestety mam dwa ale... Po pierwsze: ma bardzo dziwne kolory- mój jest trochę za ciemny. Po drugie zbiera się w zmarszczkach. U mnie większość podkładów zbiera się w zmarszczkach mimicznych przy ustach ale ten to robi ponadstandardowo.
    Zalety:
    • wygląd na skórze
    • nie zapycha
    • średnie krycie
    • matuje
    Wady:
    • gama kolorystyczna
    • zbiera się w zmarszczkach
    Aga4tta
    19 lipca 2019 o 14:31
    Świetny produkt!
    Podkład Proto-col miałam okazję przetestowac niedawno, ale pierwszy raz tak pozytywnie zaskoczył mnie produkt kolorowy, mimo dwóch odcieni podkład wtapia sie w skóre więc raczej nikt nie będzie miał problemu z doborem podkładu do swojego odcienia cery wystepują dwa (tuscan, dover), jestem naprawdę blada wręcz porcelanowa, ale dover jest zarówno dobry dla mnie jak i dla mojej mamy, która ma nieco ciemniejszy koloryt skóry. Już po pierwszym użyciu można zauważyc jak skóra oddycha pod podkładem ale i wygląda naprawdę zdrowo. Dzięki temu produktowi możemy uzyskać efekt naturalnego glow. Cena raczej porównywalna do innych z uwagi na to, że produkt jest wysokopólkowy. Opakowanie również jest bardzo estetyczne i minimalistyczne na pewno w przyszłosci jeszcze wypróbuje inne produkty tej marki. Jesli mogę coś doradzić to radzę nakładać go gąbeczką wtedy produkt mniej sie rozsypuje i starcza nam na dłużej. Jest on naturalny więc myślę, że świetnie sie sprawdzi również dla alergików, tak naprawdę największa zaletą tego produktu jest efekt który otrzymujemy tzw. make-up no make-up. Naprawdę Polecam!!
    Zalety:
    • Zalety: wydajność, lekka konsystencja, zdrowy wygląd twarzy, opakowanie, dostępność, nie zapycha, wyciągi z roślin, współgra z pielęgnacją , aplikacja
    Wady:
    • Do tej pory nie zauważyłam żadnych wad
  • 15 stycznia 2019 o 9:01
    Super ale ta cena...
    Jest super! Wygładza cerę, nie zapycha, doskonale matuje, ma świetny skład. Niestety cena mnie przerasta, choć trzeba przyznać, że kosmetyk jest BAAARDZO wydajny.
    Zalety:
    • trwały;
    • dobrze matuje;
    • kolor;
    • naturalny skład;
    • wygładza.
    Wady:
    • CENA CENA CENA!
    • dostępność.