Podkłady

Rimmel Lasting Finish Compact Foundation Podkład w pudrze

Nasi użytkownicy zostawili 130 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

doniek
    6 listopada 2024 o 9:17
    dobre krycie, matowienie, lekkość
    Mam cerę mieszaną, błyszczącą szczególnie na czole i nosie. Bez trądziku i plam więc nie mam wiele do ukrycia. Produkt spełnił swoją rolę latem kiedy było dla mnie zbyt ciepło dla normalnych lejących podkładów. Używałam ten podkład w pudrze na krem spf albo na serum z witaminą c. Kryje wystarczająco, matuje, trwałość w porządku. Jest lekki i przyjemny w użytkowaniu. Aplikator też jest spoko, wytrzymały i dobrze aplikuje produkt. Jestem dość blada, takie typowe lato, nie opalam się mocno i używałam odcień 003 sesame. Na zimę jednak byłby dla mnie odrobinkę za ciemny.
  • 3 listopada 2024 o 16:03
    Nie jestem zadowolona
    Zawiodłam się na tym produkcie, na który skrycie liczyłam... Niestety moja cera należy do mega uciążliwych - jest tłusta, więc wydziela nadmiar sebum, które nie pomaga w utrzymaniu makeupu cały dzień... do tego mam przebarwienia, które się uwydatniają, szczególnie jak nie są niczym zakryte. Zawiodłam się trwałością produktu, ale też efektem krycia. - niestety już po kilku godzinach produkt spływał z mojej twarzy i niebyło to tylko w czasie upałów, ale również w chłodniejsze dni. - moja skóra mimo użycia tego martwiącego produktu świeciła się jak wiadomo komu co. - zero krycia. moje przebarwienia nadal pozostawały widoczne. Skóra może wyglądała całkiem ok do godziny po użyciu Z plusów na pewno konsystencja oraz opakowanie. Produkt, mimo wszystko dobrze rozprowadzał się po skórze. Sposób nabierania i samej aplikacji za pomocą gąbki dołączonej do zestawu był wygodny. Gąbka po całym okresie zużycia, nadal wyglądała jak nowa. Nic się nie porwała, nie siepała. Elegancko
    Alusiaa
    19 lipca 2024 o 9:09
    Podkład w kompakcie
    Po raz pierwszy zakupiłam podkładw kompakcie, użyłam go jako podkład na czystą twarz i wogóle się nie sprawdził. Zebrał się w zmarszczkach nierównomiernie rozprowadził i po godzinie mocno wyświecił. Dla mnie jako podkład totalnie nie.
    MarAn90
    1 lutego 2024 o 20:33
    Fajny matujacy puder
    Używam go jako pudru (na podkład nie bezpośrednio na skórę) więc mogę ocenić go porównując do innych pudrów. Producent nazywa go podkładem, dla mnie to bardzo dobry, kryjący puder. Zostawia skórę mocno zmatowiona jednocześnie bez poczucia ściągnięcia na skórze. Wygodne opakowanie z lusterkiem i aplikatorem (choć ja prefeuje nakładanie go za pomocą pędzla- aplikator naklada go znacznie więcej, a dla mnie efekt wtedy jest zbyt mocny. Używam odcienia 02 i ładnie wtapia się w skórę.
    Zalety:
    • Krycie
    Wady:
    • Trochę zbyt matowe wykonczenie
  • 25 września 2023 o 18:05
    Mały niezbędnik
    Ten produkt uratował mnie wiele razy. Bardzo ładnie wygładza cerę. Nie do końca stosuję go zgodnie z zamiarem producenta. Częściej służy mi jako "odświeżacz" makijażu. Gdy zbliża mi się jakieś spotkanie służbowe na Teamsie to cyk, trochę magii i wyglądam jakbym była wyspana i w ogóle nieprzemęczona. Gorzej u niego z trwałością. Już po godzinie zaczyna wyglądać gorzej. Zwłaszcza kiepsko wyglądał w upalne dni (no ale cóż wtedy też musimy wyglądać pięknie). Najabrdziej podoba mi się forma. Ma lusterko, miejsce na puszek (czemu oni wsadzili tam ten straszny aplikator :( ) Na codzień raczej bym go nie polecała, ale do szybkiej korekty twarzy to już jak najbardziej.