Podkłady

Vichy Teint Ideal, Fond de Teint Lumiere Poudre-Compact SPF 25 Rozświetlający podkład w kompakcie

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 marca 2020 o 12:11
    ...na ciepłe dni;)
    Niestety jestem "posiadaczką" sporych przebarwień na twarzy...zimą kiedy można sobie pozwolić na większą ilość podkładu i pudru...jakoś sobie radę.... Ten puder jest moim wielkim odkryciem ostatniego lata. Może nie kryje rewelacyjnie, ale przez swoje właściwości rozświetlające koloryt skóry jest ujednolicony, a cera rozświetlona. Używam go jako wykończenie makijażu po nałożeniu Vichy, Teint Ideal, Illuminating Cream Foundation lub Vichy, Teint Ideal, Fond de Teint Lumiere...ten pierwszy zdecydowanie lepszy...Idealny "do torebki" na małe poprawki w ciągu dnia. Bardzo wydajny przy nakładaniu na podkład.
    Zalety:
    • daje dobre wykończenie makijażu
    • dopasowuje się do kolory skóry (ja mam dwójeczkę)
    • wygładza skórę
    Wady:
    • jak to bywa z kosmetykami Vichy...cena naturalnie...a co za tym idzie potrzeba polowań na okazje:)
  • 27 kwietnia 2019 o 20:44
    Trageedia
    Zachecona opiniami kupiłam go za 80 zł. Jest beznadziejny. Ale ja zawsze używałam kompaktów clarins, chanel lub dior i tamte 2x droższe jak się trafi na promo są idealne, a ten się ledwo do poprawek nadaje, nie ma szans, żeby nałożyć go kabuki, odcień brzydki, pomarańczowy (medium), z tanich do poprawek mam jakiś max factor i jest o niebo lepszy. Mam cerę normalną a po 3h się świecę po użyciu tego kompaktu. Okropny jest.
    Zalety:
    Wady:
    • osypuje się
    • wpada w pomarańcz
    • jest nietrwały
    • robi efekt maski
    • nie zapchał mnie
  • 29 października 2018 o 10:19
    Promienny wygląd
    Zużyłam już 2 opakowania. Mam zamiar nadal go używać. + dobrze kryje + do mojej ciepłej karnacji znakomicie dobrałam sobie nr 2, zupełnie nie odcina się od koloru szyi + kolor jednolity, matowy, po jakimś czasie zmienia się w satynę i ładnie rozświetla + poprawki w ciągu dnia nie dają efektu szpachli, tylko ładnie matują - cena. Ja poluję na promocje. Wtedy można dostać za 60 - 80 zł, bo jednak ponad 100 to ciut za dużo - wydajność. Szybko się zużywa przy codziennym stosowaniu, dlatego też jako minus przedstawiłam cenę. - brak otworków wentylacyjnych w miejscu gąbeczki, przez co trzeba często ją prać/wymieniać, bo brzydko czuć. Ogółem jestem bardzo zadowolona z tego produktu, stosuję naprzemiennie z Colorstay Revlonu, kiedy budżet mniejszy.
  • 22 kwietnia 2017 o 9:51
    Hit!
    Puder wygrałam do testowania ponad rok temu i nadal go używam! Jest bardzo wydajny, cena do jakości produktu jest jak najbardziej adekwatna. Puder posiada lekką teksturę, zapewnia matowe wykończenie i naturalny, rozświetlony efekt. Jest łatwy w aplikacji, idealny do wykończenia makijażu, a także do jego poprawek w ciągu dnia. Miękka gąbeczka pozwala na równomierną i delikatną aplikację. POLECAM :)
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 4 kwietnia 2017 o 13:09
    Dobry produkt
    Kupiłam go w ciemno i zastanawiałam się, jaki będzie, Muszę powiedzieć, że się nie rozczarowałam, chociaż na mojej skórze efekt nie utrzymuje się tak długo, jakbym chciała. Plusem jest, że jest dosyć lekki i nie zatyka porów. Noszę okulary i przy stosowaniu tego pudru nie zauważyłam, żeby mi się odkładał na nosie pod oprawkami - za to duży plus.