Serum do twarzy

Novaclear Advanced, Serum rewitalizujące z witaminą C

Netili
    7 stycznia 2025 o 9:53
    Dodaje blasku i wyraźnie odmładza skórę
    Serum rewitalizujące marki Novaclear otrzymałam w prezencie, może zacznę od tego że produkt ten jest gęstej, tłustej konsystencji i jest bezzapachowy i odrazu zaznaczę że mimo właśnie tej konsystencji nasza cera po 5 minutach jest już sucha i trzeba nałożyć krem, ja niestety myślałam że będę miała natłuszczoną cerę ale po jakimś czasie zauważyłam że mam ją strasznie przesuszoną, więc nie dajcie się zmylić, co do działania serum te dodaje blasku, odżywia i regeneruje, ponad to świetnie odmładza i daje efekt młodzieńczego looku, ja osobiście z chęcią jeszcze kiedyś do niego wrócę, z mojej strony jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Dodaje blasku
    • Odżywia
    • Regeneruje
    • Odmładza
    Wady:
    • Konsystencja
  • 19 października 2024 o 23:14
    Codzienna pielęgnacja z Novaclear serum
    Od miesiąca wprowadziłam serum do codziennej pielęgnacji. Przekonałam się że to najlepszy sposób, aby dostarczyć mojej skórze skoncentrowanej dawki składników aktywnych. ________ Serum jest zamknięte w buteleczce o pojemności 30 ml, z dołączoną pipetką. Zawiera 7,5% witaminy C. Serum ma cudowną konsystencję. Jest delikatne, nie spływa z twarzy, dokłądnie się wchłania, łatwo jest je rozsmarować. I ma delikatny subtelny zapach. Natomiast zdecydowanie gołym okiem widzę zmniejszenie zmarszczek oraz zaczerwienienie skóry na policzkach. Serum stosowane w duecie z kremem doskonale go uzupełnia i jednocześnie wzmacnia działanie nawilżające i regenerujące. _______ Jeśli szukasz produktu, który odżywi, zregeneruje Twoją skórę i zmniejszy zmarszczki, zdecydowanie powinnaś sięgnąć po ten kosmetyk.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 20 lipca 2024 o 10:19
    Bardzo przyjemne
    Serum zamknięte w szklanej butelce z pipetą. Pipetą działała bez zarzutu. Serum ma oleistą formułę, jednak nie jest ciężkie. Bardzo szybko się wchłania, pozostawia twarz nawilżoną, gładką i z efektem glow. Świetnie współpracuje zarówno z innymi kosmetykami jak i z makijażem. Idealnie koi bardzo suchą skórę.
  • 21 maja 2024 o 21:41
    Serum zawiera witaminę C
    Serum jest w szklanej buteleczce o pojemności 30ml z pipetką. Wystarczy kilka kropel nanieść na oczyszczoną skórę twarzy, szyi i dekoltu. Konsystencja jest lekko oleista w kolorze żółtym i przyjemnym zapachu. Bardzo dobrze się wchłania, nie pozostawia powłoki tłustej. Nie uczula. Serum zawiera 7,5% witaminy C. Miało za zadanie: • spowolnić proces starzenia • spłycić zmarszczki • wpłynąć na poprawę kondycji skóry • odżywić Po 6-tygodniowym stosowaniu zauważyłam dużą poprawę. Moja skóra ma wyrównany koloryt i jest pełna blasku. Stała się bardziej ożywiona. Serum nie uczula i nie podrażnia skóry. Bardzo wydajny.
  • 19 kwietnia 2024 o 11:24
    Zawiera dużo witaminy C
    Serum zawiera Witaminę C która świetnie niweluje przebarwienia słoneczne. Serum nadaje się do skóry zmęczonej. Świetnie radzi sobie z pierwszymi oznakami starzenia. Kosmetyk ma oleistą konsystencję, na twarzy zostawia tłustą warstwę, ale szybko się wchłania. Moja skóra jest po nim miękka, rozświetlona, delikatna w dotyku. Serum jest bardzo wydajne, znajduje sie w szklanej butelce z pipetą, ma pojemność 30 ml.