WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Tusze do rzęs

Inglot Perfect Length & Define Mascara Tusz wydłużający

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 marca 2020 o 17:23
    Spełnia swoje zadanie
    Tusz używam od dłuższego czasu do szybkiego makijażu gdy muszę wyjść z domu natychmiast więc przeczesuje nim szybko rzęsy i..... jestem zadowolona z efektu. Tusz ładnie wydłuża rzęsy wyglądają naturalnie . Tusz nie kruszy się na co zawsze zwracam uwagę . Tusz utrzymuje się prawie cały dzień dla mnie jest to ogromny plus ! Polecam
    Zalety:
    • Rozczesuje rzęsy
    • Nie skleja ich
    • Nie kruszy się
    • Szczoteczka
    mosiako
    6 września 2019 o 10:09
    Dosc niezla, ale mozna kupic tansza o tym samym efekcie.
    Bardzo lubie kosmetyki marki Inglot, dlatego skusilam sie rowniez na tusz do rzes. Mysle, ze jest to tusz dosc poprawny, nie ma sie do czego przyczepic, ale rowniez nie ma sie czym zachwycic. Wydluzenie jest, podkreslenie jest, ale za ta cene mozna dostac cos co jest znacznie lepsze.
    Zalety:
    • Wydluzenie
    Wady:
  • 11 listopada 2017 o 10:37
    Dobry, ale nie dla mnie
    Użyłam dwa opakowania tego tuszu. Z początku go kochałam - trudno się nim ubrudzić, pięknie rozdziela i wydłuża rzęsy, dociera do samej ich nasady. Wprawdzie trzeba otrzeć grzebyczek, zwłaszcza na początku, gdyż nabierał zbyt dużo formuły i potrafił skleić rzęsy. Ostatnio przestał mi się sprawdzać... Nie wiem, czy drugie opakowanie było z innej partii czy jak... Ale po prostu przestał mnie zadowalać. Podsumowując - dobry tusz, dający dość naturalny efekt, który najwyraźniej już mi nie odpowiada :D
    Zalety:
    • łatwo dotrzeć do nasady rzęs
    • trudno się nim ubrudzić
    • nie kruszy się
    • rozdziela
    • wydłuża
    Wady:
    • nie daje zbyt mocnego efektu, co nie każdemu może odpowiadać
    • niestety przez wycieranie grzebyczka traci się sporo produktu
    • przy wycieraniu grzebyczka o brzegi tuszu, formuła zaczyna się zbierać w jego zakrętce, przez co pęka ona dookoła i tusz szybciej wysycha
    • grzebyczek nabiera zbyt dużo produktu przez 2-3 miesiące
  • 24 lipca 2015 o 15:21
    i tak i nie
    Kupiłam już dwa opakowania, ale nadal nie jestem do tego tuszu w 100% przekonana. Moim zdaniem wynika to z tego, że jak zauważyła jedna z recenzentek, jest to wynalazek może dla krótkich, ale gęstych rzęs. Niby z tym tuszem wszytsko jest ok - jest trwały, nie kseruje się, nie osypuje się; nie podraznia oczu, dobrze się zmywa, super hiper wydłuża (naprawdę rzęsy są widoczne), ale ale... Zawsze przed pomalowaniem musze wytrzeć grzebyk w chusteczkę, żeby zebrać ten tusz, który osadza się nie pomiędzy ząbkami, a wszędzie wokół (jestem w stanie zdzierżyć tę stratę, ale nie lubię tej procedury). A potem, zacznymam malowanie od nałożenia na rzęsy kilku glutów (tak ten grzebyk dział, jak tusz jest świeży), które potem starannie wyczesuję tym samym grzebykiem i wychodzi to nawet nieźle - natomiast trzeba opanować tę technikę i zazwyczaj druga warstwa nie wchodzi w grę, bo zaczyna to wyglądac wulgarnie i niechlujnie. Ale wszytsko powyższe zniosę, gdyby nie to, że po wyczesaniu i wymalowaniu rzęsy wyglądaja zdecydowanie na rzadsze i to jest straszne :( A przy lekko nieudanym wyczesaniu do tego mało naturalnie ;) Używam tego produktu od: kilku mies Ilość zużytych opakowań: 1 op
  • 19 kwietnia 2015 o 17:01
    bardzo dobry tusz
    Tusz spisuje sie rewelacyjnie Ladnie wydluza i rozdziela rzesy Nie daje efektu wow (nie takie jest jego zadanie) Ogromnym plusem jest to iz nie osypuje sie i nie odbija na gornej powiece Dla dziewczyn, ktore cenia sobie naturalny wyglad rzes, bez efektu pajeczych nozek i dlugo utrzymujacego sie, beda na pewno zadowolone Do grzebyczka mozna szybko sie przyzwyczaic Dociera on do samej nasady rzes i nie brudzi powieki przy nakladaniu Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: jestem w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Tusze do rzęs