Tusze do rzęs

Oriflame The ONE, Instant Extensions Mascara Wydłużający tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 października 2022 o 14:21
    Okropny
    Tusz dostałam w prezencie. Osobiście raczej bym go nie zakupiła. Tusz jako tusz jest ok -głęboka czerń oraz trwałość bo nie osypuje się, natomiast ta szczoteczka to jakiś koszmar. Od dobrego tuszu oczekuję na pierwszym miejscu idealnej szczoteczki czyli silikonowa z drobnymi wypustkami, oraz by był trwały. Szczoteczka tutaj jest właśnie taką jakiej nie lubię, czyli długie gęste włoski, które nabierają zbyt dużo produktu, za dużo bo trzeba to dokładnie wycierać o brzeg. Jeśli ktoś czyta dokładnie moje recenzje z tuszami to zapewne pamięta o moim sposobie malowania czyli dobra szczoteczka oraz lusterko na leżąco czyli w poziomie plus druga pomocnicza czysta szczoteczka do wywinięcia rzęs na zewnątrz. Tutaj tą szczoteczką nie da się tego zrobić zupełnie się nie nadaje, ponadto bardzo skleja rzęsy. Całkowicie nie da się pomalować nią rzęs innej osobie. Przy takim kosmetyku który jest niewypałem jest jedno rozwiązanie dopasowywuję wtedy swoją szczoteczkę do opakowania by móc je swobodnie dokładnie zakręcić jeśli takiej nie mam całość ląduje w koszu. ZALETY: ładna głęboka czerń nie osypuje się (sprawdzone przy zastosowaniu innej szczoteczki) dobrze się zmywa WADY: niewygodna szczoteczka- źle wyprofilowana, zbyt gęsto osadzone włoski, do tego ułożone w spiralkę które wyciągają zbyt dużo produktu brak efektu wydłużenia bardzo skleja rzęsy już za pierwszym pociągnięciem
  • 1 października 2021 o 23:14
    Na plus
    Mam jeszcze kilka tuszów do testowania ale jak się mi coś spodoba to nie ma rady muszę mieć. W tym tuszu bardzo zaciekawiła i zainteresowała mnie szczoteczka a że na dodatek był na promocji za około 9 zł No to jak nie brać?! Wszystko mi w nim odpowiada, i spiralna szczoteczka z krótkim elastycznym niezbyt twardym włosiem, i czarny głęboki kolor i efekt wydłużenia.podkrecenia i rozdzielenia i trwałość i też to że nie pozostawia odbitych ciapek na powiekach. Bardzo jestem z niego zadowolona ale niestety minęły trzy miesiące a przy produktach do oczu to tej zasady trzymam się twardo. Nie wiem czy jest on jeszcze w sprzedaży ale warto się na niego przyczaić. Polecam.
  • 14 maja 2021 o 18:10
    Super produkt.
    Posiada on świetną szczoteczkę. Nie skleja rzęs. Ślicznie wydłuża rzęsy i ma mocny czarny kolor. Bardzo wydajny i długo wytrzymuje na rzęsach. Niestety potrafi się rozmazywać.
    Zalety:
    • Brak sklejania rzęs.
    • Świetna szczoteczka.
  • 9 czerwca 2020 o 20:31
    mega
    Tusz jest mega wydajny, trwały, nie jest drogi bardzo fajny, kolor jest intensywny, Tusz jest trwały i trzyma się dobrze przez cały dzień. Nie osypuje się, ani nie odbija.
    Zalety:
    • efekt
    • trwałosc
    KIN0183
    17 kwietnia 2020 o 18:03
    Ładnie podkreślone rzęsy:)
    Mam ten tusz od 2 tygodni , używam dzień w dzień i jestem zadowlona, jak prawie z każdego tuszu z Oriflame serii The One. Opakownie tuszu proste , kolory srebro z ciemno różowymi wstawkami. Szczoteczka tuszu ciekawa , zakręcona na wzór spirali , ale nie utrudnia to używania masakry. Szczoteczka dochodzi nawet do najmniejszych rzęs, dobrze je pokrywa tuszem, rzęsy są rozdzielone, wydłużone, pogrubione. Ja używam zawsze 2 warstw tuszu i rzęsy przy drugiej wartwie są nadal dobrze rozdzielone , bez efektu sklejenia ich. Tusz posiada drobne włoski w swojej konsystencji ( zapewbe one mają wpływ na wydłużenie rzęs ), ale nie przeszkadzają one w użytkowaniu, nie wpadają też do oka ,ani nie osypują się na twarz. Świeży tusz ma idealną konsystencję, nie jest wodnisty ani za gęsty ( co czasami się zdarza w nowych tuszach ) , nie kruszy się , ma ładny czarny kolor. Cena regularna w katalogu to chyba 39,90 zł, ale idzie trafić go na promocji. Ja na pewno jeszcze go zakupię bo jestem zadowlona z efektu jaki daje :).