Żele pod prysznic

4Organic Kajko i Kokosz, Naturalny żel i szampon 2w1 `Cudowny lek`

4 na 51 opinię

• 11 lutego 2024 o 19:49
    Łagodzi ATS bez zapachu
    Ten żel szampon kupiłam dla dzieciaków wraz z jeszcze jednym produktem tej serii. Przyznam że sama się zaskoczyłam działaniem . Dobrze nawilża tak natłuszcza lekko bym powiedziała skórę a to akurat na plus przy ATS . Mycie włosów również bez tragedii co nie zawsze idzie gładko gdy dziecko płacze że go wszystko piecze i szczypie ... Kąpiel była dla nas zmorą bo wiadomo jak to z atopowym zapaleniem skóry bywa i jak skóra może dać w kość . A z tym produktem moje dzieci polubiły kąpiele , wręcz domagały się zakupu kolejnego gdy ten się skończył ;) Niema specjalnego zapachu co też na plus bo wolę tak niż chemiczne dziwaczne zapachy dla dzieci . Jest też wydajny mimo codziennego stosowania. Dobrze się pieni zarówno na włosach jak i ciałku . Skóra po umyciu jest gładsza i bardziej miękka i ten efekt napięcia jest znacznie mniejszy co mnie cieszy . Włosy miłe w dotyku , gładsze , dobrze oczyszczone .
    Zalety:
    • Dobrze myje dobrze się pieni
    • Łagodzi ATS
    • Miękka skóra
    • Bezzapachowy
    • Wydajny
    • Dobrze oczyszcza włosy
    • Miękkie włosy
    Wady:
    • Dostępność