Balsamy do ust

Avon Lip Balm SPF 10 (Balsam do ust)

• 29 marca 2025 o 12:05
    Tworzy na ustach kremową taflę przepięknie odbijającą światło
    Balsam do ust z Avon poleciła mi koleżanka, która podobnie jak ja uwielbia balsamy do ust nadające kolor. Ten zapewnia odżywienie ust i efekt wizualnej objętości bez nieprzyjemnego klejenia, którego nie lubię. Tworzy na ustach kremową taflę przepięknie odbijającą światło i sprawiającą, że usta wyglądają na pełniejsze. Kolor jest delikatny, pięknie podkreśla usta. Zapewnia moim ustom komfort i nawilżenie.
  • 19 stycznia 2025 o 22:14
    Jest nawet ok
    W katalogu dostępna z reguły koszt kolo 20 zl. Jest kilka kolorow do wyboru. Opakowanie ładne i wygodne w użyciu. Sam balsam jest dość fajny w użyciu bo ladnie rozprowadza się na ustach nadajac ladny kolor i nawilżenie. Niestety nie jest zbyt trwały muszę czynność powtórzyć co jakiś czas dlatego dość szybko go zużywam. Ogólnie sam w sobie jest dobry bo zapewnia pielęgnację ust
    Zalety:
    • Kilka kolorów do wyboru, wygodne opakowanie, ladnie nawilża usta,tani
    Wady:
    • Nie jest trwały
  • 17 lipca 2024 o 10:00
    Ciekawy jednak nie trafiłam na odcien
    Gdzieś tam głęboko daleko w zapasach znalazł się on. Balsam od Avon odcień bare. Klasyczna wykrecana pomadka o bardzo kremowej konsystencji ładnie pachnie, bez smaku ???? Usta są miękkie nawilzone, nie lepią się SPF w składzie fajnie to na plus. Zjada się jak większość pomadek ochronnych. Nadaje zdrowy blask ustom I faktycznie naprawdę fajny produkt gdyby nie kolor mój naturalny odcień ust jest dość wyraźny i odcień momentami wygląda jakbym posmarowala je masłem, a szkoda odcień to taki bez-braz . Druga warstwa która ma stopniowac odcień na ustach wygląda odrobinę lepiej... Tak więc warto zamówić próbki wcześniej przed pełnowartościowym kosmetykiem.
  • 1 marca 2023 o 18:50
    Idealny zamiennik pomadki
    Uwielbiam ten balsam, mój kolor to papaya i za mną już dwa opakowania tego produktu. Ma konsystencję delikatnego masełka, bardzo dobrze odżywia usta i nadaje im piękny, koralowy kolor ( w przypadku wariantu papaya). Doskonale zastępuje pomadkę, dobrze się rozprowadza. W zasadzie nawet nie potrzebuję lusterka przy aplikacji tego balsamu. Wygodny sztyft dobrze dopasowuje się do ust. Cena w promocji naprawdę zachęca do zakupu. Ten balsam to świetna opcja na zimę, gdy usta są spierzchnięte, a nie chcemy rezygnować z makijażu. Jak dla mnie świetny produkt, który na stałe zagościł w mojej kosmetyczce i torebce.
  • 19 lipca 2022 o 22:34
    Piękny kolor dobra ochrona ust
    Produkt zakupiony u konsultantki, zamknięty w klasycznym jasnym szczupłym opakowaniu balsam ma przyjemny zapach lekką natłuszczająca konsystencję dobrze nawilża chroni usta nadaje piękny kolor o delikatnym blasku przyjemny komfortowy w noszeniu balsam do ust wybrałam kolor Pink jasny róż
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Delikatna pigmentacja krycie
    • Ładny kolor
    • Dobrze nawilża chroni usta SPF 10
    U konsultantki

Zobacz także inne Balsamy do ust