Kredki do oczu

Lamel Oh My
Lamel Oh My Kredka do Oczu 405

• 10 kwietnia 2025 o 18:53
    Swietne produkty
    Oj te kredki to moje ulubione dodatki w makijazu. Daje je na linie wodna oka i na koniec dnia rownież pozostaja w nienaruszonym stanie. Szczerze mowiac ubolewam tylko nam jednym - nie ma wiecej kolorow tych kredek. sa bardzo trwale, miekkie i komfortowe przy tym w noszeniu, nie powoduja uczulenia i nadaja sie dla wrazliwych oczu, ich neonowe kolory dają rade i potrafia dodac w makijazu mocnego akcentu ktory kocham. Chetnie kupilabym abolutnie każdy kolor jaki jest tlyko mozliwy do wyprodukowania.
    W perfumerii
    MrsRo
    3 lutego 2025 o 15:18
    Najlepsze kolorowe kredki
    Przetestowałam dziesiątki kredek w poszukiwaniu takich, które jednocześnie będą mieć żywe, oryginalne kolory, trwałość i łatwość aplikacji. Kredki z Lamel spełniają te wszystkie kryteria. Mam je we wszystkich kolorach i wszystkie uwielbiam tak samo mocno. Są miękkie, więc bardzo łatwo się nimi maluje, bez problemu można je też rozcierać, żeby uzyskać bardziej miękkie wykończenie. Zdarzało mi się je nosić na festiwalach po 12h w pełnym słońcu, albo deszczu i zawsze na koniec dnia wyglądały tak samo dobrze jak na początku.
    Zalety:
    • kolory
    • łatwość aplikacji
  • 8 listopada 2024 o 13:46
    Perełka wśród kredek do oczu!
    Kredka Lamel Professional Oh My Colour Gel Liner w kolorze 401 to moje najnowsze odkrycie w makijażu i muszę przyznać, że jest absolutnie rewelacyjna! Już od pierwszego użycia zauważyłam, że jest niesamowicie trwała, na powiece utrzymuje przez cały dzień, bez konieczności poprawek. Kolor jest bardzo intensywny i głęboki oraz podkreśla kolor moich oczu. Największym atutem tej kredki jest jej wydajność. Wystarczy jedno pociągnięcie, aby uzyskać pełen efekt, dzięki czemu kredka starcza na długo. Dodatkowo, udało mi się ją kupić na promocji w Rossmannie, co jeszcze bardziej mnie ucieszyło. Wcześniej słyszałam, że polecała ją jakaś influenserka i postanowiłam spróbować. Nie zawiodłam się, spełnia wszystkie moje oczekiwania. Gorąco polecam każdemu, kto szuka trwałej i intensywnej kredki do oczu!
    • Intensywność koloru
    • Cena (często jest na promocji w douglasie lub na cocolita)
    Wady:
    • Ciężko się ją temperuje, przez to, że jest miekka.
  • 9 stycznia 2024 o 9:53
    Kredki Lamel to hit
    Kredki Lamel moim zdaniem to bestseller, hit, must have ;) Są to kredki, które są nie do zdarcia . Mam nadzieję, że firma wypuści również inne kolorki, bo paru mi brakuje. Są to kolory które przetrwają noc i dzień na lini wodnej, która jak każdy z nas wie pod wpływem łzawienia, bardzo szybko zmywa inne kredki. Kredki również służa jaka eyeliner. Posiadają żelową formułę. Są mięciutkie i delikatne dla oprawy oka. Myśle, że to must have każdej wizażystki. Kredki są bardzo trwałe, świadczy o tym również fakt, że bardzo ciężko je zmyć z oka. Może to być dla kogoś minusem jednak dla mnie jest bez znaczenia, gdyż ważniejszy jest fakt, że kredka się nie ściera i jest tak samo intensywny kolor po paru godzinach. Kolory są bardzo ładne. Szczególnie lubię niebieski, róż pomarańcz i fiolet. Poza tym posiadam również zieleń i kolor żółty :>
    Zalety:
    • kolory
    • miękkość
    Wady:
    Drogeria Cocolita.pl
  • 6 stycznia 2024 o 15:09
    Genialna kredka. Mocno napigmentowana, odpowiednio miękka , intensywna i trwała.
    Moja opinia o tej kredce będzie krótka bo produkt jest świetny a taka jakość sama się broni Marki Lamel nie znałam , owszem pojawiło się ostatnio kilka recenzji na YouTube więc wiedziałam że takowa istnieje. Miała ona być dostępna w Rossmannie ale w moim mieście nie widziałam jej długi czas, dopiero niedawno trafiłam na stent z tymi kosmetykami. Pierwsze co mi się nasunęło to że wcale nie są one takie tanie. Kredka do oczu za 25 zł , paleta czterech cieni za 40zł, błyszczyki 45zł, eyelinery ponad 50zł. Całe szczęście trafiłam na promocję i nabyłam kredkę w kolorze fioletowym( nr 405) za 17zł, błękitna za 14,50zł Do tej pory moimi ulubieńcami w tej kategorii były kredki Eveline Variete ale ta z Lamel równie fajna. Szkoda tylko że do wybory w drogerii są tylko 3 intensywne kolory: fiolet, zieleń, niebieski. W internecie widzę że jest ich więcej. Kredka ma delikatną i miękka jak masełko konsystencję przez co kreskę maluje się szybko i łatwo. Sunie po powiece bez jakiegokolwiek oporu, nie naciąga jej. Kolor jest intensywny, wyrazisty, pigment mega mocny aż wżera się w skórę i podczas demakijażu zostaje odbarwiona powieka w miejscu nałożenia kredki. Nie rozmazuje się , zastyga na oku i nie ma siły aby samoistnie się starła. Łatwo się temperuje bo rysik nie jest za bardzo miękki i się nie łamie. Dla mnie genialny produkt. Idealny pod względem koloru i trwałości. Teraz wiem że nawet bez promocji warto ja kupić.