Spraye do włosów

Bio World Secret Life, Superpower Protection Heat Spray Wzmacniający spray termoochronny do włosów

5 na 51 opinię

• 29 lipca 2022 o 5:40
    Wzmacniający spray termoochronny do włosów
    Dzisiaj przychodzę z recenzją sprayu do termoochrony włosów i muszę przyznać, że jest to jeden z lepszych produktów które używałam. Produkt zakupiony zupełnie przypadkiem, podczas zakupów spożywczych. Akurat kończył mi się obecny produkt do ochronny włosów przed wysoką temperaturą i w ręce wpadł mi ten spray więc stwierdziłam, że wypróbuję i nie żałuję bo jest to obecnie jeden z moich ulubionych. ????????Bio Word wzmacniający spray termoochronny do włosów znajduje się w dość sporej buteleczce o pojemności 250 ml i starczy na bardzo długi czas przy prawie codziennym stosowaniu. Produkt przepięknie pachnie i dość długo utrzymuje się na włosach co jest zdecydowanie dużym atutem. Chroni włosy przed temperaturą 180 stopni w przypadku stosowania suszarki lub prostownicy, a także do 300 stopni w przypadku profesjonalnych zabiegów fryzjerskich. Nie tylko chroni włosy, ale także je pielęgnuje i wspomaga ich wzrost. Włosy po stylizacji wyglądają zdrowo, pięknie pachną i nie są przesuszone. Ja jestem mega zadowolona i na pewno będę wracać do tego produktu. Minus niestety taki, że nie jest w stałej ofercie więc ciężko go upolować ale kiedy się go wypatrzy to zdecydowanie warto zaopatrzyć się nawet w kilka opakowań.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:

Zobacz także inne Spraye do włosów