WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Suche szampony

Marba Cosmetics Professional Line, Dry Shampoo Suchy szampon do włosów

• 12 września 2017 o 20:34
    Średniaczek ;)
    Niby odświeża włosy, ale niestety pozostawia na nich biały nalot, który niestety jak dla mnie go dyskwalifikuje. Szampon jest taniutki, kosztował bodajże 6-8zł, ale niestety więcej go nie kupię. Moim niezmienny ulubieńcem od lat jest i pozostanie póki co Batiste. ;)
  • 26 lipca 2017 o 13:16
    Oceniam wersje czerwoną
    Po wielu pozytywnych recenzjach w Internecie postanowiłam kupić suchy szampon z "Biedronki" i jestem nim rozczarowana. Po pierwsze zostawia dużo więcej widocznego talku na włosach niż używane przeze mnie wcześniej Batiste czy chociażby szampon z Oriflame. Po drugie kiepsko pachnie, na pewno do zapachu kwiatów mu daleko, bliżej do taniego lakieru do włosów. Jeśli chodzi o działanie to jest ono zbliżone do efektu jaki uzyskuję wymienionymi wyżej produktami. Niestety dorobiłam się po nim łupieżu. Nie polecam. Jest to jeden z niewielu produktów, który wylądował w koszu nim zdążyłam go zużyć. W sumie nie dziwi mnie brak jakości, wszak miałam z firmy Marba dwie kule do kąpieli i również były do niczego...
    Zalety:
    • działa
    Wady:
    • powoduje łupież
    • brzydko pachnie
    • pozostawia dużo więcej białego proszku na włosach niż inne tego typu produkty
  • 11 kwietnia 2016 o 15:16
    bardzo dobry produkt w niskiej cenie.
    Używałam czerwonej i zielonej wersji. Obie sprawdziły się u mnie. Produkt odświeża moje włosy, unosząc je przy tym. Biały proszek nie zostaje na włosach. Opakowanie poręczne, zapach ok (bardziej podobała mi się wersja zielona). Kupiłam je w biedronce za 5-6 zł. Niestety teraz nie są dostępne, a przynajmniej w moim mieście, byłam w 5 biedronkach i nigdzie nie mieli, ale kiedy znowu je zobaczę w sklepie, na pewno kupię ponownie.
  • 6 marca 2016 o 11:26
    Polubiłam go
    Szampon kupilam po przeczytaniu recenzji na jednym z blogow wlosowych. Nie jest drogi w porownaniu do innych, pojemnosc jest duza, wiec sie oplaca, a jak sie okazalo -dzialaniem nie odbiega od innych tego typu produktow. Szampon ma bardzo przyjemny kwiatowy zapach (wersja FLOWER MOOD), ladny design opakowania. Aplikator sie nie zacina, a przynajmniej do tej pory nie mialam z nim zadnych problemow. Szampon jest bardzo wydajny i swietnie spelnia swoje zadanie. Włosy sa odswiezone, uniesione u nasady i nabieraja objetosci. Szampon bieli jednak dosc znacznie, wiec trzeba sie troszke namachac grzebieniem, aby go wyczesac. Minusem jest dostepnosc, bo widzialam go tylko w 1 sklepie. Polecam go wyprobowac, warto. PLUSY + oczyszcza wlosy + unosi u nasady + nadaje objetosc + wygodny w uzyciu + wydajny + tani MINUSY - bieli dosc znacznie - mala dostepnosc Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 prawie całe
  • 16 września 2015 o 8:20
    Za taką cenę bardzo fajny, tylko....
    W mojej łazience nie może zabraknąć suchego szamponu. W sytuacjach awaryjnych taki kosmetyk potrafi nas uratować. Od dłuższego czasu nosiłam się z zamiarem zakupy tego szamponu po przeczytaniu wielu recenzji. Zakupiłam wersję niebieską. Zalety: - bardzo przyzwoicie odświeża włosy na cały dzień - za taką cenę super - jak wyżej, bardzo dobra cena - wydajny - mnie starczył na miesiąc stosowania - ładny nieduszący zapach - taki karmelowy - nie pozostawia białego osadu - oczywiście bezpośrednio od aplikacji bieli włosy ale ja aplikuję go na dwa sposoby : *wieczorem przed snem - wtedy rano nie ma śladu po suchym szamponie a włosy wyglądają na świeże; * w tym samym dniu aplikuje i zostawiam na włosach na 10-15 min, potem wyczesuje albo wycieram ręką i również osad znika - pomimo tego, że to szampon z biedronki, to ma bardzo ładne opakowanie Wady: - dla mnie największa wada - po trzech użyciach spray zaczął się zatykać. Nawet po przecieraniu tego otworu spray się zacinał i przy naciśnięciu wylatywała niekontrolowana ilość suchego szamponu. Może mnie się trafiło takie opakowanie ale z tego co czytałam to innym dziewczynom też się tak zdarzało. - sądzę, że gdyby spray nie był wadliwy, szampon starczyłby mi na jeszcze dłużej Używam tego produktu od: od miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno całe opakowanie

Zobacz także inne Suche szampony