Pudry do twarzy

Bell Aztec, Pressed Powder Natural Clay Wygładzający puder matujący z glinką

• 24 kwietnia 2024 o 10:54
    Dobry choć nieco za ciemny
    Puder ma naprawdę ładne opakowanie zwłaszcza jak na Bell. Ma delikatne satynowe wykończenie, trochę widać to na twarzy jak to pudry prasowane. Matuje delikatnie, dla tłustej skóry troche za słabo. Niestety kolor jest dla mnie troche zbyt brzoskwiniowy i z tego względu raczej .nie kupię bo takich pudrow używam do rozjaśniania pewnych partii twarzy.
  • 5 kwietnia 2023 o 13:37
    Wygładzający puder matujący Bell
    Bardzo ładnie i naturalnie wygląda na skórze, dobrze matowi i wygładza. Świetnie się rozprowadza, nie wchodzi w pory ale za to trochę ciemnieje na twarzy.
    Zalety:
    • wygładza
    • matowi
    Wady:
    • ciemnieje
  • 10 grudnia 2022 o 23:02
    Kocham ten puder!!!
    Puder z kolekcji Aztec zakupiłam w biedronce zachęcona dobrymi recenzjami w sieci. Poza tym jestem mega fanką tego typu kosmetyków makijażowych także nie mogłam przejść obojętnie obok tej nowości. Pudru używam i tak naprawdę rzetelnie go testuję już od dłuższego czasu i na prawdę super mi się sprawdza. Mam cerę mieszaną i zazwyczaj wybieram pudry, które fajnie trzymają mat jednocześnie nie przesuszając skóry. Puder z kolekcji Aztec zamknięty jest w plastikowym pudełeczku, ma ładny beżowy kolor, jest matujący ale jego wykończenie jest satynowe, dobrze utrzymuje makijaż przez większą część dnia, nie podkreśla suchych skórek,a do tego tak ładnie pachnie opuncją. Jestem mega zadowolona z tego produktu, myślę, że produkt ten zostanie jednym z moich ulubieńców tego miesiąca.
    Zalety:
    • satynowe wykończenie
    • desing opakowania
  • 25 listopada 2022 o 17:20
    Jak dla mnie super
    Puder z glinka w plastikowym opakowaniu bez lusterka...szata graficzna przyjemna dla oka nawiązuje do nazwy serii Delikatny świeży przyjemny zapach Pod palcem kremowy nie suchy nie osypujacy się Fajnie wygładza cerę nie bieli i nie zmienia koloru podkładu cera wygląda na nieskazitelną świetnie radzi sobie z wydzielanym sebum w strefie T czyli dobrze matuje , ale nie wysusza . Jak dla mnie rewelacja skusilabym się na taki kolejny
  • 5 października 2022 o 17:39
    Puder Bell
    + ładny zapach + dostępność + wydajność + wygodne opakowanie + ładna szata graficzna + matuje + przedłuża trwałość makijażu + nie podrażnia skóry + niska cena + ładnie prezentuje się na skórze + nie zapycha porów - edycja limitowana