Chusteczki dla dzieci

Dada Everyday, Chusteczki nawilżane dla dzieci i niemowląt `Rumianek + alantoina`

Her666
    21 listopada 2024 o 20:43
    Wszechstronne i dobrze nawilżone
    Produktu używam od lat, poznałam je przy przewijaniu dzieci i czyszczeniu brudnych buziek i rączek, bo nadają się do tego idealnie ponieważ są bardzo nawilżone i posiadają w sobie dużo wody. Mają delikatny nie drażniący zapach rumiankowy. Są wydajne i duże. Jedyny minus to opakowanie , które często się rozdziera . Można nimi czyścić wiele rzeczy.
    Zalety:
    • Posiadają w sobie dużo wody
    • Dobry skład
    • Niepodrażniający zapach
    Wady:
    • Opakowanie często się rozdziera
  • 7 października 2024 o 17:24
    Dada
    Chusteczki nawilżane Dada Everyday z rumiankiem i alantoiną to mój ulubiony wybór w codziennej pielęgnacji dzieci. Ich delikatna formuła z naturalnymi składnikami skutecznie nawilża i łagodzi skórę, co czyni je idealnymi nawet dla wrażliwej cery. Przyjemny zapach rumianku sprawia, że korzystanie z nich jest wyjątkowo przyjemne, a chusteczki są wystarczająco mocne, by sprostać różnym zadaniom. Lubię je mieć zawsze pod ręką, ponieważ są wszechstronne — doskonale sprawdzają się zarówno przy zmianie pieluch, jak i w codziennych sytuacjach. Zdecydowanie polecam każdemu rodzicowi!
  • 9 sierpnia 2024 o 11:25
    Must have w każdym domu
    Są to chusteczki które w moim domu są już od lat. Ja stosuję je osobiście do ciała oraz do czyszczenia butów i drobnych zabrudzeń na ubraniach czy też innych elementach. Chusteczki bez problemu idzie wyjąć, choć na początku wyjmowały się po kilka sztuk. Wykonane z grubego białego materiału, nie rozrywają się podczas stosowania i są odpowiednio nawilżone. Zapach mają typowy dla produktów dla dzieci - pudrowy, choć dość intensywny. Do zakupu zawsze przekonuje mnie przede wszystkim duża ilość chusteczek w opakowaniu (72 sztuki) oraz możliwość zakupu trójpaku, który wystarcza na bardzo długo. Produkt dostępny jest w Biedronce w bardzo rozsądnej cenie, jest testowany dermatologicznie oraz posiada pozytywną opinię od Instytutu Matki i Dziecka. Do minusów mogę zaliczyć sposób zamknięcia opakowania, a jest ono standardowo zamykane taśmą, która z czasem samoczynnie się otwiera. Wtedy polecam opakowanie trzymać w woreczku strunowym aby nie wyschły.
  • 7 sierpnia 2024 o 1:29
    Chusteczki nawilżane Dada Everyday Rumianek + Alantoina to doskonały wybór
    Pierwszą rzeczą, którą zauważyłam, jest ich wyjątkowa miękkość. Chusteczki są naprawdę delikatne i łagodne, co jest niezwykle ważne dla wrażliwej skóry. Bezproblemowo radzą sobie z oczyszczaniem, pozostawiając skórę czystą i nawilżoną bez uczucia lepkości. Wygodny system wyciągania jednej chusteczki za drugą jest ogromnym udogodnieniem, szczególnie gdy potrzebujemy szybkiego dostępu do kolejnej chusteczki. Formuła zawierająca ekstrakt z rumianku i alantoinę jest zdecydowanym plusem. Rumianek łagodzi podrażnienia, a alantoina wspomaga regenerację skóry. To świetne połączenie, które działa kojąco na delikatną skórę. Chusteczki nie powodują zaczerwienień ani przesuszenia, doceniam również, że produkt nie zawiera surowców pochodzenia zwierzęcego. Dodatkowo, ich odporność na rozrywanie sprawia, że są bardzo trwałe, co jest ważne podczas intensywnego używania. Chusteczki nawilżane Dada Everyday Rumianek + Alantoina to doskonały wybór dla każdego. Ich miękkość, skuteczność w nawilżaniu oraz delikatna formuła sprawiają, że są one niezastąpione w codziennej pielęgnacji. Z pełnym przekonaniem polecam je każdemu, kto szuka chusteczek, które spełniają najwyższe standardy bezpieczeństwa i jakości.
  • 31 lipca 2024 o 9:10
    Nie może ich zabraknąć w domu.
    Używane u mnie w domu od lat. Do wszystkiego dosłownie i w przenośni. Przy dzieciach jak były małe do tyłka , rąk i twarzy:) Teraz są duże i bardziej do rąk;) Przy zwierzętach- również mi się zdarza:) Wytrzeć kotu pyszczek czy tyłek;) Nie podrażniają ani dzieci ani kotów;) Sama używam do rąk głównie . W domu używane są do sprzątania:) Tak , tak..właśnie do sprzątania .Głównie do wycierania kurzu, przecierania w łazienkach czy innego wszelkiego rodzaju wycierania brudu. Nie śmierdzą tak jak te typowo dedykowane do sprzątania i nie zawierają szkodliwych dla nas i środowiska detergentów i innych dziwnych substancji. Pachną naturalnie i ładnie. Są bezpieczne dla dzieci , dla nas i środowiska. Nie rozrywają się. Są mocne i wytrzymałe. Nie przeszkadza mi to, że nie mogę ich wyrzucić do toalety. Nie przeszkadza mi brak plastikowego zamknięcia bo uważam je za zbyteczne. Szkoda środowiska na generowanie większej ilości plastiku.Jeśli nalepka się odklei , to trudno. Jeśli chusteczka wyschnie ta pierwsza od góry -zużyję ją do nosa;) Wesoła szata graficzna. Chusteczki pakowane na różne sposoby -po trzy, po 7 , po 14 nawet. Niedrogie i nieodzowne. Jeśli jeszcze nie używałyście w domu do przecierania wszystkiego-serdecznie Wam polecam;)