Płyny do kąpieli

Biały Jeleń Hipoalergiczny płyn do kąpieli z naturalnym chlorofilem i pantenolem

BIAŁY JELEŃ Płyn do Kąpieli Hipoalergiczny 750ml z Naturalnym Chlorofilem i Pantenolem

• 8 stycznia 2024 o 17:48
    Dobry produkt
    Jeden z moich ulubionych produktów do mycia ciała, bardzo dobrze sprawdza się przy mojej skórze, która ma skłonność do atopii. Nie podrażnia, dobrze myje, przyjemny lekki zapach.
    Zalety:
    • Sprawdza się przy AZS
  • 6 maja 2023 o 0:50
    Polecam
    Jako alergik kochane polecam wam ten produkt , delikatny zapach , skóra nawilżona nie wysuszona . Lubię produkty delikatne dla skory o naturalnym składzie , ten produkt jest idealny pod tym względem . Cena ten przyzwoita jak na taka ilość produktu . Wydajność tez super . Stosuje 2 razy dziwnie a butelka dla 3 osób wystarcza mi na miesiąc wiec jestem Mega zadowolona !
  • 25 czerwca 2019 o 19:06
    Niska cena wysoka jakość
    Płyn kupiłam z przypadku, gdyż z braku laku w osiedlowym sklepiku był tylko taki. Opakowanie spore, rodzinne. Butelka wykonana z miękkiego plastiku co ułatwia wydobywanie płynu. Ja akurat stosowałam w kąpieli w wannie, nie wiem jak sprawdzi się pod prysznicem. Konsystencja koloru zielonego, bardzo rzadka. Skład jest nie najgorszy mamy tutaj i pantenol, bawełnę czy naturalny chlorofil ale jest też i SLS. Zapach delikatny, przyjemny dla nosa. Co nam daje kąpiel w tym płynie? Mam wrażenie, że moja skóra stała się miękka, nawilżona, drobne zaczerwienia zostały załagodzone. Nie powoduje żadnych podrażnień, nie uczula. Na pewno wrócę do niego nie raz, zwłaszcza w okresie zimowym.
  • 15 maja 2019 o 23:31
    Świetny płyn
    Ponieważ mam delikatną skórę, skłonną do przesuszenia, postanowiłam dać szansę hipoalergicznej propozycji Biały Jeleń. Mimo, że jest to płyn do kąpieli, czasem stosowałam go również w roli żelu pod prysznic. Bardzo podobało mi się to, że ten kosmetyk nie pozostawia po użyciu uczucia dyskomfortu, czy ściągnięcia skóry. Zapach jest przyjemny dla nosa, delikatny, uniwersalny. Z powodzeniem mogą go stosować zarówno kobiety jak i mężczyźni. Po kąpieli, czy prysznicu miałam wrażenie, że ciało jest miękkie w dotyku, gładkie, nawilżone. Biorąc pod uwagę działanie, dużą pojemność opakowania, wydajność oraz cenę, uważam, że jest to bardzo dobra propozycja. Szczególnie sprawdzi się u wrażliwców, czy rodzin z małymi dziećmi, ponieważ płyn Biały Jeleń oczyszcza skórę w skuteczny, a zarazem łagodny sposób.
    Zalety:
    • hipoalergiczny,
    • nawilża, nie pozostawia uczucia ściągnięcia,
    • po kąpieli skóra jest miękka, miła w dotyku,
    • cena,
    • duże, solidne, ekonomiczne opakowanie,
    • zapach,
    • wydajność,
    Wady:
    • Brak.
  • 18 stycznia 2019 o 10:37
    Doskonały
    Sceptycznie podeszłam najpierw do tego płynu. Polecała mi go moja teściowa. Zdecydowaliśmy się razem z mężem i nie żałujemy! Bardzo dobrze się pieni, już niewielka ilość tworzy dużo piany w wannie. Po kąpieli skóra nie jest przesuszona jak po innych kosmetykach. Mój mąż praktycznie codziennie bierze długą i gorącą kąpiel i przy poprzednich płynach narzekał, że ma suchą skórę. Teraz nie ma takiego problemu. Myślę, że ten produkt zagości w naszej łazience na długo :)
    Zalety:
    • brak przesuszonej skóry po kąpieli
    • skóra jest nawilżona
    • neutralny, delikatny zapach