Płyny do kąpieli

Latopic Emulsja do kąpieli do skóry suchej, szorstkiej i atopowej

Latopic Emulsja Do Kąpieli 200 ml
Latopic Emulsja Do Kąpieli 1000 ml

• 11 kwietnia 2024 o 8:42
    Łagodzi, nawilża i oczyszcza skórę
    Jestwm posiadaczką skóry suchej, szorstkiej, atopowej. Emulsja sprawdza się u mnie znakomicie. Dobrze nawilża, koi i zmiękcza skórę. Dzięki niej skóra nie jest podrażniona i szorstka. Emulsja łagodnie oczyszcza skórę. Ma lekką formułę. Dobrze rozprowadza się na skórze i delikatnie pieni. Jest bardzo wydajna.
    Drogeria Super-Pharm
    izalacz
    8 maja 2023 o 12:52
    Nie wysusza skóry
    Emulsja do kąpieli znajduje się w zakręcanej butelce 400ml (dostępne są również butelki o pojemności 200 i 1000ml). Jest przezroczysta, a jej konsystencja nie jest mocno gęsta. Po wlaniu jej do wanny woda robi się mleczna, pojawia się trochę piany, która znika po jakimś czasie. Ma specyficzny, niezbyt przyjemny zapach, ale na szczęście podczas kąpieli w wannie ulatnia się on bardzo szybko. Po wyjściu z kąpieli nie czułam uczucia ściągnięcia, ani matowienia skóry. Skóra była delikatnie nawilżona i nie swędziała.
  • 1 kwietnia 2022 o 16:49
    Świetny dla maluszków.
    Moja córeczka zmaga się z AZS, więc jako że znalazłam dobre opinie odnośnie tej emulsji zadecydowałam, że ja zakupimy. Emulsja na początku ma postać oleistą, jednak jak wleje się ją do wody to, zmienia jej kolor na biały. Jest bezzapachowa. Emulsja zostawia na skórze bardzo przyjemna warstwę ( zauważyłam po swoich dłoniach). Bardzo dobrze łagodzi zmiany skórne maluszka. Zmiany nie są zaognione po kąpieli, co bardzo często zdarza się przy AZS.
  • 15 marca 2022 o 15:32
    Mieszane uczucia
    Produkt od latopic jest zamknięty w butelce o pojemności 200ml, która jak dla mnie do tego typu kosmetyku jest troszkę mała. Produkt jest bardzo lejący z tego też powodu mało wydajny, ponieważ produkt przechodzi przez palce i się marnuje. Podczas użytkowania zauważyłam, że emulsja może nie domywać ciała. Wielkim plusem jest fakt iż faktycznie swędzenie skóry było załagodzone.
    Zalety:
    • Delikatnie myje
    • Pomaga z swędzeniem
    • Nieperfumowane
    Wady:
    • Mala pojemność
    • Niewydajny
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 9 marca 2022 o 13:05
    Uwielbiam!
    Tego typu emulsje używam w czasie silnej alergi, swędzącej skóry, podrażnień. Emulsja od Latopic jest bardzo fajna. Jak na produkt typowo dermatologiczny, pieni się bardzo dobrze. Nie ma jakiegoś konkretnego zapachu a wręcz jest bez zapachu co jest na duży plus. Dobrze myje, pozostawia skórę w miarę nawilżona- na pewno nie wysusza. Podczas alergi ważne jest aby i tak użyć balsamy po kąpieli. Jednak bez większych podrażnien - wystarczy sama emulsja. Jedyny minus to 200 ml. Bardzo ubolewam ze tego typu produkty są w tak małych pojemnoscisch co nie starcza na długo.. ale i tak warto!
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl