Kremy na noc

notino.pl

• 14 marca 2025 o 13:21
    Ziaja Med - Krem do twarzy ultraodżywczy
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Krem , który ratuje przesuszoną i uszkodzoną skórę natychmiastowo.Po pierwszym użyciu widać znaczną poprawę,a połączeniem go z ulubionym serum daje świetne efekty. Nawilża, koi i pielęgnuje i to za tak niską cenę Polecam ! :)
    Zalety:
    • Działanie, nawilżenie,niska cena
  • 29 grudnia 2024 o 22:14
    Czasem niezastąpiony
    Kupiłam ten krem poszukując czegoś do mojej podrażnionej i podsuszonej skóry dojrzałej. I to był strzał w dziesiątkę. Ukoił moje powieki, które były łuszczące się i podrażnione. Ponadto świetnie nawilżył skórę. Krem jest dość treściwy, biały, bezzapachowy, ale świetnie się rozprowadza, dobrze wchłania jak na tak gęsty krem, zostawia jednak warstwę okluzyjną. Idealny na noc. Rano skóra jest nawilżona i uleczona. Taki must have w przypadku wysuszeń i podrażnień.
  • 22 listopada 2024 o 9:49
    Kolejny HIT od Ziaja
    To kolejny Kosmetyk , o którego istnieniu dowiedziałam się od Pondi - Beauty Inluencerki ,dzięki której poznałam całą masę świetnych kosmetyków. Krem jest dość gęsty , więc świetnie nada się na jesień i zimę głównie.... Ale tak naprawdę śmiało można go stosować cały rok .... CUDOWNIE odżywia, regeneruje i wygładza skórę. Kiedy np po kwasach miałam zaburzoną BHL - ten krem obok Lipidowej Kuracji był ratunkiem .... Śmiem twierdzić, że Siemię Lniane od Ziaji to BARDZO dobry Produkt , a w dodatku nie za miliony monet . A zimą śmiało można go używać ja dzień, kiedy na zewnątrz mróz.... - super się sprawdza jako ochrona przed zimnem .... Lecz to jak wyglądała moja skóra juz po kilku dniach stosowania .... aż nie wierzyłam- gapiłam się w lusterku na swoje odbicie i analizowałam każdy skrawek skóry na twarzy- WIDOCZNIE poprawiona kondycja skóry... suchość znikała.... a ja nie potrzebowałam bardzo często żadnego podkładu czy kremu bb aby wyrównać jej koloryt - makijaże stały się dużo szybsze i prostsze .... Kocham kosmetyki od Ziaja , ale ten krem ukochałam najmocniej....
    Zalety:
    • Gęsty , wydajny. o delikatnym ładnym zapachu , lecz przede wszystkim SKUTECZNY
    Wady:
    • BRAK
  • 19 listopada 2024 o 14:31
    Tylko przy kuracji retinolem
    Krem Ziaja med siemię lniane kupiłam w hebe na promocji za 11zł.Krem dobrze sprawdza się przy kuracji retinolem bo bez niego powoduje zapychanie cery.Przy kuracji retii nadaje się też na dzień dobrze nawilżając i kojąc podrażnienia po retinolu.Krem jest bezzapachowy i bardzo wydajny.Stosowany na noc jest jak opatrunek,lecz moim zdaniem ziaja kozie mleko2 jest i tak lepszy przy kuracji retii.Polecam.
  • 12 listopada 2024 o 22:24
    Krem opatrunek
    Krem ma gęstą formułę, która na początku może lekko przerazić, ale pod wpływem ciepła ładnie się rozpuszcza i wtapia w skórę. Buzia się po nim świeci - jest glow! Przy mojej suchej, ale również mieszanej cerze ze skłonnością do zaskórników, krem nie zapchał skóry. Stosuje go zazwyczaj na noc w momencie gdy widzę, że moja skóra potrzebuje odżywienia, regeneracji i nawilżenia. Krem świetnie się sprawi jako ,,opatrunek" . Nie podrażnia i nie powoduje swędzenia. Krem świetnie się sprawdza w roli okluzji - jako ostatni produkt nakładany podczas pielęgnacji. Rano moja cera jest odżywiona i uspokojona. Zauważyłam, że wszelkie ranki i przebarwienia po niedoskonałościach rano wyglądają zawsze po tym produkcie lepiej - przyspiesza gojenie i uspokaja cerę. Za tą cenę jest to świetny krem, do którego pewnie wrócę, gdy tylko skończę opakowanie.

Zobacz także inne Kremy na noc